Mobiel ziet er perfect uit en snel geleverd

Ik kreeg mijn iPhone 11 Pro Max snel geleverd en verder zonder enige schade, ik koos voor het type “als nieuw” en deze bevat inderdaad vrijwel geen schade welke zo met het blote oog is te zien! Er zat ook een hoesje bij en een oplader waar ik erg blij mee ben! Dit is de 3e keer dat ik bij mobico een mobiel heb besteld en heb tot op heden niks om over te klagen!

Fantastisch toestel, correcte prijs én topservice!

Mobico doet gewoon wat ze beloven en is niet zoals vele andere internetsites: 's avonds bestellen en de volgende werkdag netjes geleverd, zelfs in België. Heb nu al 2x een toestel gekocht via Mobico, als ik er ooit nog eentje nodig heb, twijfel ik niet meer waar ik moet zijn! Gewoon top!

Exact afgeleverd wat ik besteld heb en telefoon is absoluut top!

Door een ongeluk mijn vorige iPhone naar de filistijnen en dus snel schakelen voor een nieuw toestel. Kwam bij toeval op deze site terecht en het was meteen bingo.

Al de tweede telefoon dat ik hier koop, zó makkelijk, zó snel en het scheelt echt flink wat euro's!

Zó tevreden, dat ik alleen op andere sites kijk om te zien hoeveel het scheelt om bij Mobico te bestellen. Het komt heel netjes verpakt, alsof je een nieuwe telefoon krijgt. Echt top!

toestel is zoals omschreven

Al een 2de x dat ik een toestel koop en opnieuw enorm tevreden. Alles werkt prima en is zoals omschreven.

teleurgesteld

ik bestel een iphone die op stock is, er staat besteld voor 23:59, morgen geleverd. Nu ontvang ik een bevestiging dat de gsm pas over 2-5 dagen geleverd wordt?!

superdepuper

Mijn refurbished Iphone (lichte gebruiksporen)ziet er als nieuw uit , mooi verpakt, binnen n dag binnen. Wat wil je nog meer, ? Toppie Mobico !

Prima geregeld!!!!!

Precies volgens afspraak afgeleverd. Top geregeld.

Prima, super snelle ontvangst

Duidelijke site, mooi telefoon

Top!!

Eind van de middag bestelling gedaan en de volgende ochtend al in huis Super netjes verpakt Top service

Al diverse IPhones via Mobico gekocht en de producten en service is top. Voor mijn 87 jarige schoonmoeder heb ik nu een iPhone XS Max 64GB gekocht. D’r oude iPhone 6 Plus was echt op. De volgende dag was de IPhone X Max al in huis. Gelijk voor de zekerheid de batterij gecheckt en de conditie van de batterij staat op 90%. Dus dat is prima.

Vlot en goed geleverd

Iphone 5 van mijn vrouw was helemaal op dus op zoek naar een refurbished. De naam Mobico had ik al eens horen vallen dus daar ook op zoek. Uiteraard ook reviews bekeken en dan lees je toch ook berichten van mensen die minder tevreden zijn. Maar het blijkt dat je dat bij andere leveranciers ook ziet. Toch een bestelling plaatsen dus en gekozen voor een model 8 zo goed als nieuw en de volgende dag geleverd. Dit bleek prima in orde. Toestel betaald via Ideal en de volgende dag geleverd met een nieuwe voeding en een beschermhoesje. Voor mij dus een betrouwbare levering.

Een goede en snelle service met bovenal een fantastisch IPhone 8 toestel.Chapeau!

Ik had een Iphone SE ,waar ik veel plezier aan heb gehad.Hopelijk gaat Iphone 8 hem overtreffen.Mijn dank voor de goede service en hopelijk op naar de volgende Iphone.

Wederom toptoestel geleverd!

Alweer de derde telefoon (een voor alle drie de kinderen) besteld bij Mobico, een iPhone 8 plus. Variant met lichte gebruikssporen besteld. Deze was, zoals de andere toestellen ook, nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Weer netjes snel en goed verpakt geleverd. Compleet met oplader, screenprotector en hoesje. Dus lekker compleet bij 1 adres, lekker gemakkelijk. Absolute aanrader wat mij betreft!

Aanrader!

Enorm tevreden! Ik heb er momenteel al 3 gekocht, voor verschillende familieleden, en zou het zo opnieuw doen!

Goede en snelle levering.

De door mij bestelde Iphone XR was snel geleverd en ziet er als nieuw uit. Uit ervaring weet ik dat Mobico goed materiaal levert. Mijn vorige Iphone is ook door Mobico geleverd en heeft mij jaren veel plezier op geleverd. Zeker aan te bevelen.

Geen communicatie

Defecte telefoon ontvangen. Hij ging niet eens aan. De klantenservice is telefonisch niet bereikbaar en op mails wordt niet gereageerd. Ik wilde het toestel ruilen, maar heb hem nu maar geretourneerd en hoop dat dat sneller wordt afgehandeld dan de mails…

goede telefoon

Bedankt

Heel tevreden !

Ik ben zó tevreden met mijn aankoop ! Plus zeer snelle levering. Ik was blij verrast ! Dank u voor deze aangename ervaring.

heel goed

goede verzending + kwaliteit goed van het gekochte toestel

Toestel was als nieuw voor een prima prijs

Snelle levering en prima telefoon

Snel geleverd en telefoon conform verwachtingen (zeer goed). Een paar krasjes op de achterkant en een krasje op de screen protector aan de voorkant. Helemaal prima!

Mijn ervaring is een snelle levering en een net toestel. Al vaker aan aankoop gedaan en tot nu toe iedere keer een goede ervaring.

Zeer goed en snel

Hetzelfde toestel met de beschrijving. Binnen 24 uur bezorgd. Perfect!

snel & goede service!

vond de website makkelijk om te gebruiken en had m’n iphone binnen een dag. ik had eentje met lichte gebruikssporen besteld maar ik heb zelf niks kunnen ontdekken! erg tevreden :)

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL