Goede levering en je krijgt wat je wil voor een goede prijs

Ik was opzoek naar een telefoon en ik had me vorige telefoon ook hier besteld dus wist dat het goed was heb toen de iPhone XS besteld kwam de volgende dag al in huis de screen protector zat er al op en het hoesje zat erbij het hoesje beschermt niet zo goed maar de rest is alles perfect ik zou zeker hoer je telefoon kopen

Mijn iPhone xs max is goed aangekomen en werkt ook uitstekend, geen gebruikssporen en baterij is ook nieuw. Snelle levering!

Goeie aankoop!

Het is een goeie telefoon, besteld als licht gebruikt. Echt goed voor de prijs alleen speakers beetje stoffig miniscule krasjes op de lak maar voor de rest uitstekende telefoon zekr voor herhaling mogelijk bedankt mobico!

Mooie prijs, supersnelle levering

ordernummer 258821 Deze aanbieding sprong eruit, daarna. Of andere site bekeken, maar deze bleek toch de beste te zijn Binnen de beloofde levertijd afgeleverd, super netjes Mvg Jeffrey

Aanrader!

Slechte ervaring

GSM aangekregen met stuk scherm. Teruggestuurd en pas na drie weken meer nieuws gekregen. Bij aankomst van nieuw toestel bleek dat ze hetzelfde hadden gerepareerd en terug gestuurd met als gevolg dat het scherm nog steeds niet werkte. Ondertussen al een maand verder en nog steeds geen GSM. Geld terugkrijgen of ander toestel krijgen is geen optie volgens hen... Om dan maar te zwijgen over de retourkosten van 2 x 16 euro die telkens voor onze rekening waren... Heel jammer dit!

Mobico heeft het in hen gestelde vertrouwen (door een bestelling te plaatsen) volledig waargemaakt.

Het bestelproces verliep soepel, net als de logistieke afhandeling. Het pakketje werd keurig op tijd bezorgd en ook de inhoud stemde tot volledige tevredenheid. Enige puntje van kritiek zou kunnen zijn dat de telefoon in het pakketje nog iets beter beschermd had kunnen worden.

Snelle en correcte service

Het product was exact hoe het was beschreven. De levering was zeer snel en op het aangegeven uur . Een echte aanrader.

Top toetsel

Kwam eerder aan dan aangegeven, werkt supergoed

Subliem

Kocht refurbished iPhone 11 pro Max ! Correcte administratie en leverng ! Topservice

super

Super goede kwaliteit en heel snel geleverd! is al de tweede telefoon die ik hier besteld heb en ben mega tevreden

Veel beter als verwacht.

Ik had er minder van verwacht maar het is echt top!

Super fijne service!

Snelle levering, netjes verpakt en mijn iPhone werkt perfect. Eentje gekozen met ‘lichte gebruikssporen’, maar ik heb ze nog niet kunnen ontdekken! Heel tevreden met de service van Mobico!!

snelle goeie betaalbare service.

makkelijk overzicht op de site waarop je snel een beslissing kunt maken en dat je de mobiele telefoon een geschikte prijs kan verkrijgen. Dit is al de 2e mobiel die wij bij jullie hebben bestelt en dat voldoet goed. Bedankt Mobico Groet Cortijn

Snelle levertijd, goede kwaliteit

De telefoon die ik heb gekocht was de volgende dag al in huis. De kwaliteit van de telefoon is super goed, ik had de iPhone 11 pro gekocht met lichte gebruikerssporen, er zitten alleen 2 krasjes op het scherm. Ik ben heel tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding.

top bedrijf

ik ben hier al eerder m'n telefoon besteld en al twee keer was hij nog in perfecte staat! bijna geen gebruikssporen en de baterij besparing nog op 100%!

Heeel tevreden

Maandag besteld en dinsdag om half 1 in huis. Telefoon in top staat. Zou hier vaker bestellen

beter dan de media markt

heb het toestel dag na het bestellen binnen gekregen en het is zeer boven mijn verwachtingen. alles is en voelt ook gloed nieuw.

Goede service en snel geleverd

Snel geleverd en alles volgens afspraak, alles zat keurig in de doos.

Heel snelle en efficiënte service

Goede prijs-kwaliteitverhouding,snelle bezorging

Good phone

Ik heb een IP XS MAX besteeld. Goede tele. Allen de baterij was 90% maar is geen probleem.

deze beoordeling gaat over de betaling en telefonische klantenservice

Ik wil toch even mijn ongenoegen kwijt over het betalen en over de klantenservice via de telefoon! Eerst heb ik minstens 10 x met mijn creditcard (MasterCard) geprobeerd te betalen, waarbij ik telkens de melding kreeg dat de CVC code niet klopte, terwijl ik het zeker weten goed heb ingevuld. Uiteindelijk heb ik geprobeerd te bellen, waarbij ik na 25 minuten eindelijk iemand aan de lijn kreeg, die het ook niet wist en mij weer door ging verbinden. Na 30 minuten heb ik zelf de verbinding verbroken, en uiteindelijk met mijn Visa debitcard betaald. Ik hoop dat de verzending beter verloopt!

SUPERRRRRRRRR

Helemaal blij met tel van Mobico,al de 3de telefoon die ik bestel bij jullie,elke keer ga ik stapje omhoog ivm zelf verdienen,maar beval zo goed dat ik steeds terug keer naar Mobico!! Superservice en snelle levering! TOP kan niet anders zeggen. mvg Cas Deckers

Perfecte nieuwstaat en heel snelle levering!

Uitstekende service!

Snelle levering en telefoon in orde. Super!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL