Vlotte levering,correct uitgevoerd

heel goed! bestel hier al voor de 3e keer mijn iphone en altijd tevreden!

!

Perfecte service en mijn toestel is als nieuw!

Aanvankelijk had ik een iPhone Pro 11 (256 GB) met zichtbare gebruikssporen besteld. Aangezien ik toch teleurgesteld was over enkele krasjes op het scherm (zoals overigens volledig correct vermeld was op de site), besloot ik toch een iPhone Pro 11 (256 GB) met lichte gebruiksporen te bestellen. Ik kan mijn eerste bestelling zonder te veel problemen terugsturen en mijn nieuwe iPhone is werkelijk zoals nieuw - er is geen krasje te bespeuren, en de batterijcapaciteit is maar liefst 97%! Top prijs-kwaliteit, ik beveel Mobico zeker aan :)

Erg snelle levering en zeer tevreden!

Het mobieltje was nog geen 24 uur later al binnen en werkt helemaal top!

Alweer een goede aankoop

Na een succesvolle eerdere aankoop van een IPhone XR wederom eentje bij Mobico besteld. Telefoon met lichte gebruikssporen ziet er prima uit. Enige verbeterpuntje voor Mobico is dat bestellingen van zaterdag en zondag niet de volgende dag maar pas op dinsdag worden geleverd... Zou fijn zijn als dat ook de volgende dag zou zijn.

Customer care unresponsive

The customer care people are very busy, the mails are not even answered for a week. Being a customer facing application you guys can be far better

Slecht

Staat op de site voor 23:59 besteld morgen in huis, heb ik gedaan. Ben nu 4 dagen verder nog niks binnen.

Erg blij mee

Zoals beschreven, netjes verpakt en heel snel geleverd!

Zeer goede en betrouwbare ervaring

Ik heb mij i Phone 11 pro Max besteld bij mobico, ik ben zeer tevreden over het toestel, ook kreeg ik er een screenprotector, oplader en een gratis hoesje bij. Echt een top ervaring!

Mooi toestel

Nog niet getest maar ziet er nieuw uit

Snelle en zeer goede service

Ik heb de iPhone Xs besteld en die is de volgende dag als belooft goed ontvangen. In zeer nette staat en werkt zoals behoren.

Heel te vreden

Heel te vreden ben heel gelukkig da ik de stap durven zetten heb om online te kopen

Goede snelle levering

Vandaag geïnstalleerd, eerste gebruik prima

Super snelle service

super snelle service, van een super nette Iphone. kon gelijk in gebruik genomen worden. Erg blij mee!!

Deze gsm (iPhone 8) ziet er zo goed als nieuw uit (klein schrammetje in de hoek) dus echt super werkt ook als een nieuwe, de batterij is wel niet nieuw nieuw maar hoeft ook niet voor die prijs. Hij kwam super snel toe, de dag erna al en bovendien is het beter voor het milieu om een refurbished toestel te kopen! Ik kan deze site enkel aanraden! :)

Telefoon netjes dag na bestelling geleverd. Met beschermlaag al opgeplakt en een telefoonhoesje erbij

Ik heb gekozen voor een iPhone xr met lichte gebruikssporen. De telefoon ziet er nog heel goed uit en werkt perfect. Ik ben er heel blij mee!

Een goede telefoon

Ik heb een xr 64gb black gekocht lichte gebruiksporen maar ik zag niks

Tot leverancier

Tussen alle webshops voor mobiele telefoons is het lastig om er zeker van te zijn dat het betrouwbaar is. Zeker ook nog als het gaat om een bedrijf dat tweedehands spullen verkoopt. Zo blij dat ik voor Mobico heb gekozen: snel en betrouwbaar. En de extra's die je krijgt, zijn misschien niet noemenswaardig. Maar juist wel dat wat nodig is om je iPhone te beschermen.

Telefonisch niet bereikbaar

Vandaag een iPhone X van jullie mogen ontvangen. Helaas werkt het scherm niet naar behoren. Na 25 minuten aan de lijn gehangen te hebben de verbinding maar verbroken.

Vlotte levering .Goede garantie voorwaarden. Goede prijs

Supervette i phone

Super nette i phone ontvangen. Met nieuwe batterij

Goede service apparaat kapot

Ik heb mijn telefoon nu 3 weken, had hem binnen 2 werkdagen binnen, super snelle service etc. sinds vanochtend blijft mijn telefoon op het opstart scherm hangen.. en is er opeens een groene streep aan de rechterkant van mijn scherm.. er is niks mee gebeurd!! ik had de telefoon besteld als “ als nieuw” vind dit heel raar mobico! iPhone X zilver

Super service

Deze online winkel is echt een aanrader veel keuze en een perfect in de uitleg en heel snelle levering en het beste is een zeer eerlijke prijs voor de toestellen een super online shop !!!!!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL