Hebben nu al weer de 4 e iPhone en een iPad aangeschaft uitstekende levering en waar voor je geld tot op heden Geen enkel probleem met de toestellen gehad echt een aanrader

supersnel en supergoed en aan alle verwachtingen is voldaan

helemaal tevreden. snelle en betrouwbare sevice waar ik blij van word!!!!!

Ik ben zeer tevreden !!!

Eenvoudig, simpel, verantwoord, en.....veilig.

Goede en snelle service

Mobiel snel ontvangen. Toestel in heel goede staat. Bij vragen wordt je telefonisch zeer vriendelijk te woord gestaan.

Ik heb de Iphone xs eergisteren besteld en was meteen enthousiast! De batterij gaat de hele dag mee en de camerakwaliteit is supermooi! Dit is zeker een aanrader!

Uitstekende kwaliteit en service.

IPhone 10 besteld. In perfecte staat. Duidelijke communicatie en snelle levering! Prima service!

Top deal

Als je dochter een iPhone xr wil, en de mama haar budget die aankoop niet toelaat, is dit de deal van je leven. We ontvingen een iPhone xr als nieuw. Dat hadden we ook besteld maar hoe tof dat we dit ook kregen. Resultaat :Happy tienerdochter en geen bokes met choco voor de rest van de maand!!!

Snel en goed

Telefoon wat we gekocht hebben ziet er nog heel goed voor een zacht prijsje.

Geweldig ziet er super netjes uit

Een iPhone X heeft mij. Dochter gekocht van al haar spaarcenten maar ze is er super blij meer telefoon optie zo goed als nieuw gekozen en zo ziet hij er ook uit. Erg tevreden dochter en vader

Super snel geleverd. Telefoon lijkt helemaal goed te werken!

Verpakking mocht wel wat mooier.

Refurbished Iphone lijkt als nieuw

Ik heb gister een Iphone 11 pro max gekocht bij Mobico. ik heb hem de volgende dag s'middags al binnen gekregen. Ik heb een refurbished Iphone gekocht met zichtbare gebruikerssporen. Gebruikerssporen? niks van te zien. Hij ziet er super nieuw uit en werkt ook perfect! ik was zenuwachtig om een gebruikt niet nieuw toestel te kopen, maar weet nu al dat ik dit vaker ga doen!!

helemaal top

ik heb vorig jaar een iphone x besteld in nieuw staat en zeker voor de prijs was ik er heel tevreden mee alleen jammer dat er op waterschade geen garantie zit want nu moet ik een nieuwe kopen. voor de rest ook hele goede service

Snelle levering met boekje en kabel erbij.

De levering was super snel, de uitleg over de verzending was ook heel goed. Ook zaten bij de levering een oplaadkabel en een handleiding. Over de prijs is echt niks te zeggen. Die past helemaal bij de status van de telefoon. Ik ga hier zeker nog vaker dingen bestellen. Een dikke Aanrader.

Snelle levering en goed bereikbare klantenservice!

Zie hierboven

Duidelijke website met veel keuze voor iedere portemonnee. Snelle levering en op tijd geleverd zoals beloofd.

Snelle verzending, goed product

Ik had het product de volgende dag al in huis. En het is ook nog eens van uitstekende kwaliteit. Ik koos voor een iPhone met enige gebruikssporen. Op een klein klasje op het scherm na, is de iPhone zo goed als nieuw! Leuk detail: gratis schermbeschermer en hoesje erbij geleverd. De schermbeschermer was er zelfs al opgeplakt. Dat scheelt een hoop frustratie!

Van bestellen tot afleveren prima ervaring.

Website is overzichtelijk en op type zoeken makkelijk. Verschillen tussen "als nieuw" en andere aankoop mogelijkheden worden duidelijk omschreven. Bestelproces verloopt zonder problemen. Aflevering zoals aangegeven. Telefoon is absoluut niet van nieuw te onderscheiden. Had vooraf bedenkingen of dit wel een goede aankoop zou zijn, maar kan niet anders zeggen dan 100% tevreden. Reden om mijn positieve ervaring te delen.

Geen problemen gehad

Alleen kleine krasjes (zoals bij de aankoop was vermeld)

Zoals beschrijving, een prima prijs en gratis verzonden de volgende dag in huis, + hoesje en beschermlaag erbij gekregen.

Meer dan uitstekend!!

Dit is de tweede keer dat ik een telefoon haal op de site en ik kreeg mijn telefoon gelijk de dag erna! In de voormiddag ook nog! De telefoon was zonder schade en perfect in orde. Deze site is zeker een aanrader, je krijgt een lader, een hoesje, en een beschermglas! Meer kan je toch niet vragen!

Mobico heeft mijn leven verbeterd door zo min mogelijk geld uit te geven aan een kwaliteit gsm!!!

Vaak financiële problemen gehad ... Altijd alles zelf moeten betalen dus nooit echt de kans gehad om een iPhone te kopen die recht uit de doos kwam. mobico heeft dit verandert ! Ze gaven me de kans om een kwaliteit telefoon aan te bieden in ruil voor een betaalbare prijs voor een iPhone. Echt top !

Goeie service telefoon in perfecte staat net alsof hij gloed nieuw is

Mobico heeft goeie service. Ik heb hier al een keer eerder een telefoon besteld ik was heel positief vandaar dat ik voor mijn nieuwe telefoon weer op mobico heb gekeken. Mijn telefoon was de volgende dag al binnen en in super goeie staat voelde net als een gloednieuwe telefoon zo zien ze er ook uit.

Super blij met mijn IPhone 8

Kwam lekker snel binnen en ziet er goed uit. Mijn man had vorig jaar ook al een IPhone 8 bij jullie vandaan en nu ik.

Gister middag besteld netjes bericht dat alle gegevens ontvangen waren en dathet de dag daarna zou komen. Ziet er uit als nieuw, werking weet ik nog niet want het is een kado voor mijn dochter

Super snel, top toestel

Voor de 2de keer refurbished telefoon besteld. Top geregeld. Niet van nieuw te onderscheiden.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL