Slechte kwaliteit

De eerste telefoon had een slechte batterij. Bij de tweede ging de batterij na een maand opzwellen zodat de telefoon helemaal opgedrukt werd....

Snelle levering, goede kwaliteit, topaankoop

Vrijdag online een refurbished Iphone Xs besteld, en zaterdag al in huis. Super snelle levering. Categorie was 'met zichtbare gebruikerssporen', maar ik heb geen krasjes oid, gezien. Prima toestel, 2 jaar garantie, met gratis screenprotector erbij. Toch nog een flink bedrag voor een refurbised telefoon, maar in vergelijking met andere aanbieders was Mobico de goedkopere. Was ook wel fijn is, is dat Mobico ook een fysieke winkel (in Amersfoort) heeft. Voor het geval dat...

Telefoon werd de volgende dag al geleverd met de benodigde accessoires

Geweldige kwaliteit voor een prachtige prijs

Al jaren lang ben ik trotse klant van Mobico. Mobiele telefoons zijn nu eenmaal dingen die je echt nodig hebt, maar die behoorlijk wat geld kosten. Nu maken jullie, Mobico het waar om betaalbare mobiele telefonie te leveren voor een mooie prijs en met een hele snelle levering. Ik raad het iedereen aan om bij Mobico te bestellen.

Prima bedrijf

Meerdere keren besteld bij Mobico en altijd snelle levering of informatie over levering. Geen nare ervaringen, prima bedrijf.

Geen problemen ervaren.

Snelle levering en het product voldeed aan verwachtingen. Lange termijn nog niet ervaren, maar zeer tevreden met mijn aankoop.

Je krijg geleverd wat je verwacht, snel en duidelijk, voor herhaling vatbaar dus.

Heel goede ervaring. Duidelijke website, makkelijk te bestellen, goede prijs en telefoon doet perfect wat ik ervan verwacht had. Vrienden van mij hebben ondertussen ook besteld bij jullie.

Snelle service en precies zoals afgesproken

IPhone op donderdagavond kapot, nieuwe besteld en vrijdag geleverd. Top gedaan!

Niets op aan te merken

Een super aankoop. Zoals beschreven zou mijn aankoop lichte gebruikssporen bevatten, al vallen deze bijna niet op. Enkele lichtje krasjes aan de zijkant maar met een leuk hoesje is dat probleem al snel opgelost. Ook is de batterij bijna perfect in orde. Je krijgt dus duidelijk een mooie gsm voor een mooie prijs met absurd snelle bezorging.

Uitstekende service

Heel complete website met voldoende uitleg. Snel geleverd, eerlijke prijzen.

Ling

Deze site is heel overzichtelijk. Na de bestelling en betaling kreeg ik mijn telefoon meteen de volgende dag in een goed verpakte doos. Alles zat erin, een pinnetje voor de zijkant voor de simkaart + oplader. Daarnaast kreeg ik gratis een screenpotector en telefoonhoes. Daardoor hoef ik niet meteen bang te zijn voor krassen. Ik heb gekozen voor een NIEUW model, en deze is inderdaad net als nieuw. Daarom raad ik Mobico aan.

Exact zoals beloofd

Levering binnen 1 dag en zoals omschreven!

Top kwaliteit

Snel geleverd. Dit is al mijn tweede bestelling en ben ook hier mee zeer te vreden.

Gisteren een iPhone 8 Plus in nieuwstaat besteld en zeer tevreden over de telefoon! Hij was de volgende dag al binnen en is helemaal top in orde, alles doet het perfect!

Zoals altijd super goeie service. IPhone ziet er piekfijn uit.

perfect!

heb er nu twee toestellen gekocht. beide als nieuw, en dan bedoel ik ook echt "als nieuw"! net zo goed sla de super snelle levering, echt perfect

Werd goed geholpen en snel geleverd

Eerste keer dat ik bij Mobico bestel. Zeer overzichtelijke site, vlotte afwerking van bestelling, en elke stap kan je volgen. Ik shop hier in de toekomst nog wel bij.

Als je hier niet kijkt ben je gek

Mijn bestelling was SUPER SNEL verwerkt en klaar gelegd bij postNL. En hij was op afgesproken tijd afgeleverd. Ik ben voor een Ipone Xs Gold 64 gb gegaan. Met lichte gebruikssporen. De iphone lijkt net nieuw. Ik ben meer dan tevreden. Ik zou iedereen deze website aanbevelen die low budget is en snel een goeie telefoon nodig heeft. Thanks Mobico

Snelle levering en telefoon ziet er perfect uit!

Super ervaring, snelle levering en geen enkel krasje te ontdekken

Super fijne service en snel geleverd!

Het is super fijn dat je een telefoon kan kopen in verschillende toestanden, zoals lichte gebruikssporen en nieuw. Super mooie prijs voor een perfecte toestel. Erg fijn dat je 2 jaar garantie hebt, snap niet waarom je nog een telefoon zou halen bij een andere plek dan bij mobico.

Snelle levering, toestel ziet er keurig uit

iPhone XR besteld. Screenprotector zat al op het toestel. Een Nieuwstraat besteld en ook gekregen. Geen krasje te bekennen en batterijconditie 100%. Erg tevreden!

Super winkel

Snelle en goeie levering, duidelijk met alles en een gratis screen en hoesje top

Producten en Service zijn top!

De hele familie belt met de toestellen van Mobico! Volgens mij zegt dat genoeg !

Goed geholpen mooie telefoon

Onlangs de iphone 11 pro aangeschaft alles werkt naar behoren ziet er als nieuw uit voor een zeer mooie prijs Goed geholpen door de klantenservice . Ik zou dit aan al mijn vrienden en familie zeker aanraden

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL