Uitstekende service

Snelle levering en echt waar voor je geld.

vlot en goede prijs kwaliteit

Zeer vlotte levering en prettige klantenservice medewerkers. Prijs kwaliteit in orde. Reageren goed als er een keer iets is met de telefoon. Snelle en goede reparaties. Als aandachtspunt noem ik de verpakking. Al zijn het refurbished modellen, bij het betalen van meer dan € 600, 00 voor een iphone 11 zou er wat meer aandacht mogen zijn voor de verpakking. Telefoon en hoesje liggen los in een doosje en schuiven heen en weer. Dit oogt wat knullig en goedkoop.

Goede kwaliteit telefoon goede levering

Van bestellen tot levering via tnt

Top kwaliteit

Ik ben echt super blij met de gsm die ik bij jullie heb aankocht. Werkt perfect en is in goede staat!

goede iphone net bezorgd

Hele fijne iPhone, snel de volgende dag bezorgd. Netjes in de doos verpakt en in goede staat.

Supersnelle levering van een prima product

Ik had mijn iphone super snel binnen en hij zag er ook nog eens top uit! Bijna als nieuw en geleverd met nieuw hoesje,oplaadkabel en screenprotector(deze zat er al op)!!

snel, strak en ze maken waar wat ze verkopen

snel, strak en ze maken waar wat ze verkopen

TOP

Snelle service en de iphone XR is van topkwaliteit

Ik had een iphone Xr besteld met lichte gebruiksporen. Helemaal in orde, 1 heel klein krasje die je haast niet ziet. Levering ook perfect met een track and trace code! Ik raad u deze webwinkel aan

Staat van de telefoon valt tegen

Vandaag mijn ‘als nieuw’ telefoon ontvangen. Echter de krassen op de achterkant zijn erg duidelijk zichtbaar, dit is zeker een staat minder dan gekocht en betaald. Vanmiddag geprobeerd te bellen, erg lang in de wacht gestaan. Morgen nog eens bellen met Mobico.

Super service

Hier voor de 2e keer een iPhone besteld. Bij de eerste iPhone werkte de oorspeaker niet goed, retour gestuurd en zeer snel weer gerepareerd thuis! Super service. Vanwege de eerder goede ervaring hier opnieuw een telefoon besteld. Weer super!

Aangenaam verrast

Ik had niet verwacht een redelijke gsm te ontvangen. Ik koos voor lichte gebruiksporen en hier zijn ze ook heel eerlijk in, een miniem krasje in de verf. That's it

We hebben maar 1 adres voor de volgende Iphone, bij Mobico

Vlotjes online besteld, betaald. Volgende dag netjes geleverd. Nieuwtaat Iphone 8. ZEKER tevreden!!

Geleverd met slechte accu, na vervanging nog steeds slecht. Ze willen geen geld terug geven.

Ik heb een Xs besteld. Toestel ziet er mooi uit, maar de batterij werkt slecht. Ik ontving hem met slechts 84% capaciteit (ze beloven minimaal 85%). Dat klinkt goed, maar in praktijk moet hij dan al halverwege de dag aan de oplader. Na veel gedoe wilden ze de batterij vervangen voor een nieuwe (nee mevrouw, geen tweedehands batterij, écht een nieuwe). Nu een week later is de capaciteit van de "nieuwe" batterij teruggelopen van 99% naar 89% en moet hij rond het avondeten weer aan de oplader, zelfs als ik hem niet veel gebruik. Ik heb nu mijn geld teruggevraagd, maar ze geven vooralsnog aan dat dat niet kan. Ik mag hem weer opsturen, en dan gaan ze het onderzoeken. Lijkt me vrij simpel: er is een tweedehands batterij geplaatst in plaats van en nieuwe. Het duurt elke keer ook 1,5 tot 2 dagen voordat je antwoord hebt. Ik raad deze winkel niet aan. Er zijn genoeg alternatieve shops op de markt die wel service en kwaliteit leveren.

Snelle levering, goed toestel!

SUPER!

Ik kocht de staat ‘zichtbare gebruikssporen’ en ik zie maar enkele krasjes op de zijkant van de iphone, super!

Geweldig. Ga het zeker aanbevelen

Na veel wikken en wegen en zoeken op internet uiteindelijk bij monovolume refurbised uitgekomen Prachtige mooie rode telefoon uitgezocht. Ziet er als nieuw uit ben er heel tevreden mee

geweldige service en super snelle levering!

hele snelle levering, onwijs mooie telefoon, super service!

Bestelde IPhone conform afspraak

Toestel snel geleverd in goede staat

Ik heb een iPhone X besteld met lichte gebruiksporen. Deze zijn echter zo licht dat ze niet te zien zijn. Toptoestel met een uitstekende batterij. Mijn volgende ga ik zeker weer bij Mobico bestellen.

Top !

Geen gezeur en krijgen waar je voor betaald!

Snelle levering, batterij niet top

Snelle levering, niet helemaal tevreden met de batterij conditie van 89% voor een toestel wat als nieuw zou moeten zijn

Prima Service

Twee refurbished Iphones voor de kids besteld, snel in huis, goede prijs. Prima dus!

Snel en netjes geregeld, keurig toestel voor een prima prijs!

Snel en netjes geregeld, keurig toestel voor een prima prijs!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL