zeer tevreden over prijs, verzorging en snelle levering

Met een visuele beperking ben ik wel gehecht geraakt aan de iPhone. Al vanaf de eerste versie zitten er toegankelijkheid opties in waardoor zelfs volledig blinden, de toch heel visueel ingestelde iPhone, kunnen gebruiken. Voor mij is het een soort Zwitsers zakmes waarmee ik in 1 handzaam apparaat verschillende hulpmiddelen bij de hand heb. Mijn oude iPhone 6+ heb ik echt versleten. Ik hoef niet elk jaar het nieuwste model en ook geen nieuwe. Een refurbished vind ik prima vanwege duurzaamheid. Nu na veel afwegingen en vergelijken kwam ik uit op een iPhone Xs Max bij MOBICO, mede door de scherpe prijs. De bestelling gedaan en de volgende dag in huis. Keurig verzorgt met een screen protector. Zeer tevreden over de aanschaf en weer heel blij met een zeer goed werkende iPhone.

Super betrouwbaar

IPhone 11 Pro Max besteld Dag later al in huis. Mooi toestel Omdat ik hem toch wat zwaar vond heb ik hem omgeruild voor een gewone 11. Tom heeft me super netjes geholpen. En geld is binnen twee dagen al op m’n rekening . Ik heb al anderen getipt , die bestellen nu ook naar tevredenheid bij Mobico

Uitstekende service

Snelle levering van deze refurbished iPhone die goed werkt en er als een nieuwe uitziet.

Top, telefoon defect, zelfde dag besteld, dag later al nieuwe geleverd en ziet er uit als nieuw

Erg tevreden, telefoon binnen dag geleverd, als nieuw en voorzien van schermprotectie

Echt super goede service en kwaliteit!! Aanrader!

Het is goede kwaliteit en het word netjes geleverd. Ik heb een hoesje, glasplaatje en een nieuwe oplader er bij gekregen en dat had ik niet verwacht. Super tevreden hier over!

Telefoon werd meteen de volgende dag geleverd en ziet er goed uit. Na wat zoeken op internet was Mobico ook de goedkoopste aanbieder. Dus blij mee!

Angst voor een refurbished toestel is helemaal weg!

Goede site, duidelijke info. Bestelling zoals beloofd de volgende dag geleverd en de telefoon zag er als nieuw uit! (ook de meest 'nieuwe' variant gekocht). Hoesje erbij en schermprotector erop en nieuwe oplader. Erg tevreden, angst voor een refurbished toestel is helemaal weg:-)

Toestel als nieuw

Toestel ziet er uit als nieuw, daarom erg tevreden. Alleen de batterijconditie 85 % me tegen maar valt wel binnen de gestelde voorwaarden van Mobico.

Zo goed als nieuw is echt als nieuw

Ruime keuze en snelle levering van een iPhone 11 pro refurbished met de kwalificatie zo goed als nieuw. Zeer tevreden

Toestel perfect zoals beschreven

Nieuw (gebruikt) toestel aangekocht in de staat zoals door de verkoper aangegeven. Snelle levering inclusief hoesje en reeds aangebrachte schermbescherming. Aan te raden verkoper.

Heel fijn

Ik vind super fijn om hier te bestellen super snelle levering en ziet er altijd netjes uit echt te vrede!

Doet het perfect zonder krasjes!

Ik ben erg blij met de services van Mobico! Gistermiddag heb ik de Iphone Xs Gold 64gb besteld in de staat ‘als nieuw’. Hij was vandaag al binnen, hij doet het perfect en er zit geen krasje op! Ook zat er een screenprotector op en een gratis doorzichtig hoesje bij waardoor ik hem meteen al kon gebruiken en meenemen. Ik zal deze website zeker aanraden!

Super goede survice, product kwam snel en was compleet met hoesje, beschermplaatje en oplader. Super!

Goede levering volgens afspraak.

Goede en snelle service goed product geleverd Zeer tevreden.

100% tevreden

Kan nooit geen 5 sterren geven want dat zou betekenen dat er nooit iets verbetert kan worden, maar komt er heel dicht bij. Snelle levering en geen gebreken aan de telefoon zoals beloofd.

Snel geleverd en Iphone is super staat.

Snel geleverd en Iphone is super staat.

Snelle verzending!

Voor het eerst een 'nieuwere' iPhone, voor een wat normalere prijs! Eergisteren besteld, vandaag in huis!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en snel geleverd

Goede service, mooie telefoon

Snelle levering! Goed werkende en nette telefoon. Echte aanrader!

Supermooi toestel en snel bezorgd

Voor m'n dochter hebben we een xs aangeschaft. Super mooie telefoon. Mooie prijs en snel bezorgd

Top kwaliteit en snelle levering

iPhone 11 pro besteld, werkt perfect, slechts lichte deukjes rond aan de hoeken, baar lichte schrammetjes op het scherm aan de hoeken en een paar krasjes aan metalen stukje bij 1 van de camera's, dit voor 'zichtbaar gebruikt' oftewel 3ster conditie is uitstekend

Prima website echte aanrader

Goede prijs kwaliteit verhouding qua producten. Makkelijke website, snelle levering. Goeie service. 2e keer mobiel besteld. Super tevreden

superaankoop

snelle levering en niet van nieuw te onderscheiden !! superaankoop

Mobiel is als nieuw en super snel geleverd.

bedrijf doet wat het beloofd

gisteren mobiel besteld en vandaag binnen. Ziet eruit als nieuw. Blij mee

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL