Goeie snelle levering met extra case, protector en lader. Blij mee in goeie staat zoals omschreven ontvangen

Voor weinig geld een leuke telefoon

Binnen 1 dag geleverd en een goede kwaliteit voor een lage prijs.

Dit is echte een pro service

5-steren voor een top product, voor maar een centje! Superman snel bezorgt. Ik ben zeer tevreden. Wow! Mobico.

Goede en snelle service

Echt n goed bedrijf snel een “nieuwe” telefoon voor mijn dochter kunnen regelen! Zeer nieuw nou keurig hoor niks mis mee en de avond besteld volgende dag in huis! Zeker aan te raden!

Snelle levering en goede kwaliteit

De dag na mijn bestelling was mijn toestel reeds toegekomen. (Belgisch adres) Het toestel in in zeer goede staat en werkt super. Zeker een aanrader!

Duidelijke site snelle levering

Ben erg tevreden over mijn nieuwe IPhone XS Max. Super handig dat er ook een hoesje en screenprotector bij geleverd werden zodat ik hem meteen kan gebruiken. Ook een fijn stukje service dat de protector al netjes is geplaatst. Ik heb hem als nieuw besteld en idd hij is als nieuw, geen krasje te bekennen zelfs niet met een zaklamp erop. En de batterij conditie is 87%. Mocht ik over een paar jaar weer een nieuwe telefoon moeten zal ik zeker weer hier kijken voor een “nieuwe”

Zalig

Supersnelle levering en heel tevreden!

Goed product, snel geleverd

De telefoon die ik heb besteld was de volgende dag binnen en werkt perfect. Voor deze prijs zou ik het zeker aanraden.

Goede kwaliteit voor een zeer lage prijs!

Onlangs hier een iPhone XR besteld voor mijn dochter in nieuwe staat en ben zeer tevreden. De telefoon kwam geleverd inclusief telefoon hoesje en glazen screen protector. Dankzij Mobico heb ik wel tot maar liefst 200 euro bespaard én je krijgt ook nog eens 2 jaar garantie. Ik raad Mobico zeker aan al mijn familie en vrienden.

Goed product ontvangen zoals op de website beschreven.

Iphone 11 promax besteld in prima kwaliteit ontvangen

Alles in prima staat aangeleverd bij behorende beschermhoes was niet de goede maat na een telefoontje wordt deze alsnog nageleverd. Goede berijkbaarheid en prima service

Super telefoon, ik ben heeel blij

Ik kreeg deze site aangeraden door mijn neef. En ik ben zeer prettig verast. De prijzen waren laag vergeleken met andere sites en ik had mij telefoon de volgende dag al in huis. Hij werkt perfect en de camera is fantastisch. Ook kreeg ik er een gratis hoesje en screenprotecter bij. En de telefoon was al zo goedkoop (in vergelijking met andere sites)

Goede service en een perfect toestel Snelle bezorging

Telefoon was snel geleverd en zonder enige krassen of duiken. Net nieuw

PRIMA!

Iphone Xs besteld, 2 dagen later ontvangen. Goed toestel, goede service. Hier kun je gerust een telefoon kopen, wat beloofd wordt, wordt waargemaakt.

Mijn dochter is super blij met haar bijna nieuwe iPhone 11!

Goede en snelle service van Mobico. De supportafdeling reageerde snel op mijn vragen per mail, ondanks de drukte. De bestelde iPhone 11 ziet er erg netjes uit. Mijn dochter is helemaal gelukkig!

In een woord perfect! De levering was snel en goed verzorgd.

Goed en betrouwbaar

Ik hou van de kwaliteit!

Het kwam mooi en netjes binnen. Erg goede service!

Ik had de iPhone XR wit op dinsdag besteld en woensdag in huis. Super mooi en in goede staat. Ik had gekozen voor de staat: net als nieuw. Totaal geen schade en heel mooi. En dat voor zo'n goedkope prijs

geweldig

de telefoon was er binnen een dag en het ziet eruit als nieuw. je krijgt er nog een beschermglas en hoesje bij dit is erg handig

Top service!

Super snelle levering van de telefoon. De telefoon werkt super goed.

Mobico een absolute aanrader !!!

Inmiddels 2x een iphone xs besteld. Geweldige goede refurbished iphones geleverd gekregen, niet te onderscheiden met nieuwe toestellen. Eén keertje probleem gehad met gps maar direct top opgelost door de service afdeling met versturen van een ander toestel! Ze doen wat ze beloven en zo hoort het!

Goed werkende telefoon, zonder krassen of iets dergelijks.

Telefoon doet het super goed. Een paar deukjes. Maar dat had ik er ook voor betaald. Het enige probleempje is dat de batterij niet meer 100% duur heeft.

Aangenaam

Het is de tweede keer dat ik een gsm koop via deze website. Eerste keer in Nieuwstraat. Klein krasje verder niks. Tweede keer lichte gebruiksschade. De schade was voor mij iets meer als licht maar goed je betaald er naar. Snelle en vlotte levering. Bellen naar het nummer en direct in antwoord is ook een pluspunt! Bedankt

Goede snelle service

Zeer goede ervaring, snelle levering en zeker niet duur

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL