Snelle levering en mooi toestel

Ik heb een iphone 8 plus besteld. Fijn toestel, werkt naar behoren, voor een goede prijs. De levering was ook snel. Zou zo weer bestellen bij Mobico.

Kan niet beter

Ik heb mijn gsm op een vrijdag besteld dus hij ging dinsdag toekomen. Dinsdag was hij er! Heeel content van! Alle toebehoren zaten er bij, van hoesje tot screenprotector. De screenprotector zat al op het scherm wat ik heel fijn vond want het was ook goed gedaan! Ik raad dit zeker aan en voor mijn volgende gsm overweeg ik Mobico nog eens te gebruiken! De gsm die ik heb gekocht was de iPhone X

Gewoon goed

Snelle levering . Prima mobiel voor mn dochter.

Toppie voor een Tiennie

Ik kocht de Iphone voor mijn dochter die net 10 jaar is geworden. Ze is ermee in de wolken! Daarom geef ik een dikke 10 van ons 10 jarige dochter! Bedankt voor de snelle en goed service! 10/10 *****

Klasse

Ik kocht de iPhone x voor mijn dochter licht beschadigd, maar hij is als nieuw! Mijn zoon is binnenkort jarig, ik weet wat hem te kopen!

Super goede ervaring!

Had mijn telefoon besteld rond 23:00 en kreeg m de volgende dag rond 11:00 binnen! Super snelle verzending dus! Ik heb een zo goed als nieuwe telefoon besteld, zier er nog super goed uit van de buitenkant alleen de accu heeft nog maar 89% capaciteit.

uitstekende service

iphone x besteld en had hem de volgende dag al in huis. telefoon ziet er heel goed uit! blij met deze aankoop!

Uitstekende service: verkoop en naverkoop !!

In december kocht ik online een 'iPhone X met lichte gebruikssporen'. Na een snelle levering, een mooi en goedwerkende smartphone gehad. Een paar weken geleden viel, zonder aanleiding, het scherm op één dag volledig uit. Ik dacht, nu begint het... iPhone teruggestuurd. Na een paar dagen bevestiging dat deze hersteld is in garantie! Zij houden zich aan hun woord. Toestel terug gekregen en werkt opnieuw prima. Voorbeeldige service dus !!

“als nieuw” toestel in zeer goede conditie.

Ik heb de afgelopen week (Vrijdag) de Iphone XS bestelt en heb hem met een zeer snelle levering binnengekregen (dinsdag), ook al moet ik er wel bij zeggen dat ik hem niet gelijk de dag na de bestelling in heb ontvangst genomen. Dat was dan ook wel het enigste minpunt. Zodra ik het pakketje opende... daar was ie dan. Mijn nieuwe telefoon! Het eerste wat mij opviel was de hele nette conditie van het toestel. Ik heb de keuze gemaakt “als nieuw” te bestellen maar, zelfs dan lijkt hij GLOEDNIEUW. Alles werkt goed na toebehoren en zoals al eerder gezegd lijkt het oprecht alsof ie net van de media markt afkomstig is! In het doosje vind je jouw nieuwe telefoon, een sterke, flexibele siliconen hoesje en een oplader. Ik had graag een foto bij mijn review kunnen zetten maar dat kan helaas niet. Ik raad dit zeer zekers aan!

Goede service en snelle levering!!

IPhone zag er prima uit en levering was snel!! Goede ervaring!!

iPhone 8 met lichte gebruikssporen besteld, nou je moest het krasje zoeken.

Duidelijke website, snelle levering en de iPhone 8 met lichte gebruikssporen besteld. Nou het krasje moest je bijna zoeken. Goede batterij. Fijn dat er gelijk een beschermlaag op het scherm was geplaatst.

Tof!

Altijd spannend om een refurbished iphone te kopen. Wat is de kwaliteit? Is A grade alleen aan de buitenkant of ook qua accu? Je kent het wel. Daar gebruik ik de bedenktijd voor om daar achter te komen. Duidelijke website, prima aanbod en de prijzen zijn ook okay. Veel update mails en snelle levering. Zoals altijd zijn er negatieve reviews. Maar dat heeft me niet weerhouden om ervoor te gaan. En het resultaat? Ik beveel Mobico van harte aan.

Top service!

We hebben via Mobico al meerder iPhones besteld en zelfs bij een defect binnen de garantie periode, wat kan gebeuren het zijn tenslotte refurbished toestellen, een perfecte en snelle afhandeling van ons "dossier". Niet alleen de verkoop maar ook de service achteraf is geweldig TOP!

Top telefoon

Vandaag de telefoon ontvangen en ziet er top uit

Mooi model

Ik kreeg een mooie nieuwe telefoon en hij was snel geleverd!

Snelle service!

Prijs/kwaliteit is top!

Gewoon goed geregeld!

Telefoon de ene dag besteld en de volgende dag thuis bezorgd! Gewoon goed geregeld!

Snelle service en kwaliteit overtroffen

Een overzichtelijke website zorgde voor het maken van een goed passende en betaalbare keuze (iPhone X 64GB Space Grey met lichte gebruikssporen) welke ook nog eens super snel geleverd is! De telefoon ziet er tip-top uit en was keurig netjes verpakt. Ik heb een hele blije dochter die door het plotseling stuk gaan van haar iPhone, binnen 2 dagen weer kon genieten van een mooie en goed werkende 'nieuwe' iPhone! De passie van de medewerkers van Mobico is zeker terug te zien in de kwaliteit van het product zelf en de verzorgde wijze van verpakken en verzenden!

Slechter kan niet

Slechtere winkel bestaat niet. Bestellingen geplaats, zou max 5 werkdagen duren. We horen helemaal niets, sturen een mail en krijgen geen reactie. Dan maar bellen (op eigenkosten) en wordt belooft dat we na weer 4 werkdagen telefoon thuis krijgen. Gewoon gelogen. 4 werkdagen verder, nog nooit een mail gekregen met info or whatever. Bellen, 30 minuten wachten en de vrouw aan de lijn is nog onaardig. Uiteindelijk bestelling geannuleerd. Nu duurt het 5 dagen om mijn geld te hebben dit terwijl overmaken gelijk in de rekening betekent. Als je het aan mij vraag zijn jullie de slechter webwinkel van NL. Ik moet per sé 1 ster hebben maar volgens mij verdienen jullie die niet eens

Zoals beschreven, blij mee!

IPhone XS aangekocht met lichte beschadigingen. Enkele oppervlakkige krassen op het scherm maar verder niets op aan te merken!

Top ervaring

Inmiddels mijn derde Iphone by Mobico gekocht. en weer top site - levering - en service (bij 1 ag latere levering). Beschrijving van staat klopt nauwkeurig! Volgende wordt zeker weer hier gekocht.

Super snel geleverd goede orde ontvangen!

Het was netjes verpakt en zeer snelle service!

Helemaal goed!

Makkelijk bestellen en volgende dag bezorgd in goede verpakking en iPhone is idd als nieuw.

Enkele clicks later en mijn nieuwe Iphone stond voor de deur!

Uitermate snel en kwalitatief! Als totaalpakket geleverd dus met alles erop en eraan. 2de Iphone die ik hier koop !!

Teleurgesteld

Ik heb eerst meer dan een week moeten wachten op de telefoon (terwijl de beloofde levertermijn 2 dagen was). Ik heb hem nu 2 weken en het beeld trilt, geluid is ondermaats (ik kan de persoon aan de andere kant van de lijn niet horen zonder luidspreker aan te zetten). Probeer contact op te nemen maar telefonisch zijn de wachttijden zeer lang. Nog geen reactie ontvangen via mail, hopelijk kan dit probleem snel opgelost worden :(

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL