snelle en vlotte levering

onlangs een iPhone XS besteld (nieuwstaat) snelle en correcte levering. iPhone was in perfecte staat!

Super service

iPhone XR besteld binnen 1 dag in huis en ziet er uit als nieuw.

Zeer goede service en telefoon in goede staat ontvangen.

Website overzichtelijk, en product eenvoudig te bestellen.

Mobico is een echte aanrader

Prima service en geleverd wat is besteld. Snelle levering en goede prijzen.

Super mooie Iphone binnen gekregen

Ik heb de Iphone 11 pro max 64gb besteld. Binnen 1 dag de telefoon binnen en als super nieuw! Super tevreden over het toestel, batterijcapaciteit is nog 95%.

Topservice!

Telefoon zeer snel geleverd, netjes verpakt en product exact zoals beschreven!

In één woord fantastisch

Voor mijn zoon waren wij op zoek naar een nieuwe iPhone. Tot we op de site kwamen van Mobico. Een refurbished exemplaar ........ was niet zo een gek idee. De prijzen waren zeer scherp en we hebben een mooi exemplaar besteld. Gisteren besteld en vandaag binnen en dat terwijl we in Belgie wonen. Tot onze verrassing zaten er ook nog nieuwe oortjes, een oplader en een beschermhoesje in. Echt in één woord fantastisch.

Super snelle levering en perfect afgeleverd zoals ze vermeld hebben

Waar voor je geld!

Snelle levering, prima kwaliteit zoals omschreven "lichte gebruiksschade" Dik tevreden!

Snel, goed, alles wat ze beloven

Binnen 12 uur in huis, iphone als nieuw! Heel klein krasje ergens in een hoekje, maar die stond ook netjes op de foto. Het glasplaatje hadden ze al op de iphone gedaan, heel fijn.

Snel en goed geleverd

Zonder poespas de volgende dag de telefoon binnen.

Goede kwaliteit

Op tijd binnen en telefoon werkt prima

Gewoon echt super.

Was best huiverig, voor het eerst een telefoon bestellen refurbished. Maar mijn telefoon was de volgende dag binnen en is super mooi. Alleen bij de camera zie je lichte beschadigingen, maar kwaliteit van de camera zelf is goed. Wel benieuw wat het op de lange termijn betekent een refurbished telefoon. voor nu erg tevreden en super service!

Top bedrijf

Nu voor de derde keer een telefoon besteld (iPhone X) ook deze is de volgende dag netjes afgeleverd, en in nieuw staat uit de verpakking zoals omschreven. Mobico ga zo door !!

Vertrouwd, Simpel, Snel

Makkelijk te bestellen, sterke prijs en lekker snel! Dag erna binnen. Mooi model in uitstekende staat. Super service bovendien.

Helemaal blij, toestel (Iphone 8 plus) ziet er geheel nieuwe uit!

Avond Iphone 8 plus besteld, volgende dag einde ochtend besteld. Zou gebruikssporen hebben, ik zie ze niet. Voor mij is deze Iphone gewoon nieuw. Net hoesje, oplader en bescherming voor scherm erbij. Batterij 100% capaciteit, top!

Mooie iphone 8

Bij lichte gebruiksporen moesten we zoeken zag er mooi gaaf uit en de accu capaciteit was 100%. Top, enigste minpuntje was dat bijgeleverde oplaadkabel stuk was.

Dit is de derde keer dat wij wat kopen bij Monica. Twee keer een iPhone en een keer een iPad Hele snelle levering Wij zijn heel tevreden, nette prijs Komen zeker terug.

Zo goed als nieuw

Dit was mijn eerste refurbished aankoop, maar hij is bijna niet van nieuw te onderscheiden. Snel geleverd ook! Prima service

Onder de indruk

Binnen 24uur had ik mijn bestelling ontvangen. Inderdaad zo goed als nieuw iPhone XR. Gebruikers sporen zijn miniscuul. Mooie telefoon die werkt zoals je van een Apple mag verwachten. Ben er echt blij mee.

Top! Vandaag besteld, morgen in huis, en een prachtige telefoon!

Altijd op voorraad, zgan telefoon!

Super geregeld

Super geregeld

Makkelijk te bestellen, snelle verwerking van de bestelling, snelle en prima levering, erg tervreden

prima site waarop alles duidelijk te vinden is. makkelijk om een keuze te maken en te bestellen, snelle verwerking van je bestelling met een vlotte levering. nu 2 toestellen besteld en beide prima ontvangen zonder gedoe.

TOP!!!

Goed, goedkoop, snel en betrouwbaar. Direct contact, lossen problemen snel en goed op. Service zoals het hoort!

Supersnel geleverd en zgan Iphone XS

iPhone was al voorzien van beschermfolie, wat handig! Ook een beschermhoes er gratis bijgeleverd. Alles netjes ontvangen en het ziet er allemaal als nieuw uit. Telefoon doet het prima.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL