Heel erg blij mee!

Ik ben erg tevreden over mijn telefoon en de service van Mobico in het algemeen. Ook super dat er spullen als een hoesje en screenprotector bij geleverd worden, heel fijn.

Onwaarschijnlijk

Toestel Iphone XR gekocht met status nieuw, was de batterijcapaciteit al teleurstellend met 88% en bij het maken van opnames hoor je een soort echo. Dit meteen gemeld en ik mocht de telefoon terugsturen voor onderzoek. Na enige tijd de telefoon opgestuurd (nadat ik een vervangende had geregeld) en kreeg foto's van een hele kapotte telefoon met een stuk glas eruit, vocht en impact schade. Dit is niet bij mij gebeurd aangezien de telefoon altijd in een Otterbox heeft gezeten. Blijkbaar valt dit niet onder garantie en kan ik fluiten naar mijn mooie toestel...

Perfect toestel en snelle levering.

Een perfecte iPhone XR gekocht voor onze dochter. Geen spoortje schade te bekennen. Het toestel was er de volgende dag al, super.

Snel en correct

Zelf hele staan twijfelen om een refurbished Iphone te kopen via internet. Knoop doorgehakt en dan volgende obstakel....waar ga je bestellen?. Het is voor mij toch een grote uitgave dus op internet vele reviews gelezen. Uiteindelijk kwam ik toch bij Mobico uit; voorwaarden, garantie en reviews waren toch veelal positief. Gekozen voor Iphone 11 Pro 128GB met als categorie "zo goed als nieuw". Nadat ik besteld had was telefoon al de volgende dag in huis!!!. Er was idd geen woord gelogen; hij zag er inderdaad uit als nieuw. Tevens netjes protector erop geplakt. Al met zeer tevreden met de koop bij Mobico en kan dit iedereen aanraden

Top aankoop!

Snelle levering, goede kwaliteit, goede service, heel fijn dat er schermplaatje en hoesje bijzitten (en dat voor deze prijs!)

Heel tevreden

Geen krasje op de telefoon te zien, netjes verpakt en ook nog eens een fijne actie erbij gehad waarbij ik een doorzichtig hoesje erbij kreeg en een screen protector die er al opgeplakt was. 100% aan te raden

Supersnel en super betrouwbaar.

"s avonds telefoon toestel besteld, volgende dag al in huis. Het is perfect, als je een nieuw(gebruikt) toestel wil kopen. En MOBICO maakt waar wat ze zeggen.

Topdeal! Alles naar behoren geleverd.

Ik had een iPhone Xr besteld, welke zoals beloofd ook netjes de volgende dag werd geleverd. Bezorgtijd kon ik via track&trace goed in de gaten houden en de foon werd dus mooi persoonlijk geleverd. Kwaliteit is nog beter dan ik had verwacht. Screensaver zat er al netjes op, case werd erbij geleverd (beide gratis door actie!) Ben super tevreden en zal in de toekomst hier zeker weer bestellen.

Ik heb de Iphone 8 plus besteld, en het is in een zeer goede staat aangekomen. Super erg tevreden met deze telefoon.

Mega fijne iPhone voor bijzonder lage prijs

Niet eerder had ik een refurbished iPhone gekocht. Ik was daar wat huiverig voor. Ik bestelde altijd nieuw, alleen kwam een nieuwe dit keer financieel niet goed uit. Dus Mobico maar eens proberen. En WOW wat een mooie telefoon. De iPhone 11 pro 256GB als nieuw. Voorzien van een screenprotector en een heerlijk hoesje. Ik had bij een ander al een hoesje besteld, maar die stuur ik weer terug. De telefoon zelf gekocht ‘als nieuw’ maar hoe ik ook zocht, ik kon geen krasje, pitje of wat dan ook vinden op de telefoon. Hij is gewoon in nieuwstaat geleverd voor een hele scherpe prijs. Ik heb internet afgestruind, maar Mobico was op afstand de goedkoopste. ‘s Avonds besteld en de volgende ochtend aangereikt door de postbode. Wat een feest en bovenal: wat een besparing! Enorm blij mee.

Great site for refurbished phones!

Ordered an iPhone 11 Pro 512GB for half the price of a new one! It had some scratches on the screen which was expected since I picked the 3 out of 5 stars quality. Ordered it on Friday afternoon and received it on Saturday morning!! It even came with a charger, free glass screen protector and a case. Super happy customer.

Puike levering en informatie

iPhone 8 refurbished besteld en de volgende dag geleverd. Top service!

Elke bestelling is raak geweest!

Heb in het verleden voor het gezin al een aantal keer telefoons aangeschaft. Elke keer weer boven verwachting. Gisteren was ik aan de beurt. Ik had nog een 6, dus nu een xs besteld met lichte gebruikerssporen. De telefoon bevat geen krasje en lijkt splinternieuw. Batterij capaciteit was 100%. Ik ben super tevreden. Nog nooit door Mobico in de steek gelaten.

geweldig

om 22u besteld, en 12 uur later werd de telefoon geleverd. staat is helemaal zoals beschreven. fijne service.

Snel geleverd product zoals omschreven

Snel geleverd product zoals omschreven

Ik ben nog nooit zo blij geweest met een telefoon Als nieuw besteld. En zo mooi. Dat het net lijkt of die uit fabriek komt geweldig. En voor die prijs. Nooit verwacht ma wouw wat een super site dit

3e mobiel nu al besteld bij mobiel, voor mezelf, mijn man en voor mijn dochter.

Toestellen zien er uit als nieuw Snelle levering

Helemaal top

Echt heel fijn! Alles zit er bij. Echt een aanrader!

Levering zoals beschreven en afgesproken

Prima ervaring met Mobico Eerst informatie ingewonnen bij andere aanbieders op internet. Gebeld met klantenservice van Mobico, nemen de tijd en komen met goed advies. Levering volgens afspraak, GSM niet van nieuw te onderscheiden 100% tevreden. AANRADER !!!!!

Afspraak is afspraak meer dan waar gemaakt!

Pakket op tijd, in strakke verpakking, geheel compleet, screenpotector al aangebracht! Top service in alle opzichten, chapeau Team Mobico!

Correcte en snelle levering

Mooi en duidelijke website en gemakkelijk te bestellen. 'S avonds bestelt en volgende dag gebracht door post nl. Heel mooi product en niet van nieuw te onderscheiden en werkt perfect. Gewoon heel erg blij mee.

Super tevreden super mooie telefoon super snelle levering super verliefd en super gelukkige vinn

WAARDELOOS, HAD NET ZO GOED MIJN GELD IN ME ZAK KUNNEN HOUDEN

Ik bestelde een iphone xs in (zo goed als nieuw) staat. hij kwam binnen, paar letters van het toetsenbord deden het niet. Toen moest de telefoon terug, ze stuurden een nieuwe en hieraan mankeerden ook wat dingen. De telefoon was duidelijk goed gebruikt, dit kon ik zien aan de microfoon gaatjes. Hier zat oud stof in. zo veel stof had mijn telefoon die ik 2 jaar in gebruik had niet eens. de buitenkant van de telefoon was ook beschadigd, terwijl ik had betaald voor een telefoon die zo goed is als nieuw! Weer gebeld en toen werd me beloofd dat ze een telefoon gingen opsturen waar helemaal niks aan zou mankeren. Inmiddels was ik 2,5 week verder. hierna heb ik weer ruim een week gewacht om die nieuwe telefoon binnen te krijgen. deze kwam binnen en zag er goed uit en de batterij was 100%. Letterlijk 1 week erna is de batterijconditie gedaald naar 92%!!! hierdoor valt die bij 10% al uit. Hij hapert heel erg bij weinig percentage. Ik ben hier zo boos om want eerst heb ik bijna 1 maand moeten wachten op me telefoon en daarna komt er eentje die op eerste gezicht leuk een aardig lijkt maar na een week is het echt waardeloos. Ik kan ze nu weer gaan bellen maar de service is ook niet bepaald optimaal. Ze doen er erg luchtig over waardoor ik hier nog meer geïrriteerd over raak. Ze maken het mijn probleem terwijl het geen probleem hoeft te zijn als ze zorgvuldig hun werk doen Ik schrijf deze recensie om andere mensen te behoeden voor al dit gezeik.

Snelle levering goed product

Levering was zoals beschreven super!!!

Net als een bekende goeie winkel

Net als een goeie winkel maar dan koop je online en goedkoop ! Na 3 jaar heb ik deze week mijn tweede iPhone gekocht.. Bij mobico.. Binnen 24 uur bezorgd en toestel is zo goed als nieuw... daarom geef ik gerust 5⭐..als cijfers dikke 10

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL