Meestal ben ik niet zo voor reviews neer te pennen maar dit moet ik toch even kwijt. Omdat ik vorig jaar de verjaardag van mijn vrouw was vergeten (ja erg ik weet het) vond ik het een goed idee om ze dit jaar te verassen met een nieuwe Iphone voor haar. Bij het surfen kwam ik uit op Mobico. Normaal koop ik alles altijd nieuw maar toen ik de positieve recensies las hebbik Toch maar mijn kans gewaagt en een “zo goed als nieuwe” iphone besteld ruim 2 weken voor haar verjaardag. De site gaf aan dat voor 23:59 bestellen is de dag daarna in huis... omdat ik na 3 dagen Nog niets had ontvangen werd ik toch wel ongerust en nam contact op met Mobico. Ik kreeg een automatische mail gerug dat het momenteel erg druk is en ze niet direct kunnen antwoorden. Enkele dagen later kreeg ik de melding dat de gekozen iphone niet op voorraad was en dus iets langer kan duren. Ik kreeg de keuze om ofwel te wachten om ofwel mijn geld terug te krijgen of een andere te kiezen. Maar wat is “iets” langer vroeg ik mij dan af? Na 2 dagen beraad heb ik de bestelling geannuleerd en kreeg ik mijn geld netjes terug. Opnieuw opzoek dus :) uiteindelijk kwam ik weer op Mobico terecht en bestelde ik vervolgens een Iphone. Deze keer volgens afspraak! En maar goed ook want het werd geleverd op de dag van haar verjaardag!
Ik was al een tijdje opzoek naar een nieuwe en goede iPhone. Toen kwam ik op deze site uit waar ik de iPhone 11 tegen kwam met een bijzonder goede prijs. Ik ging vergelijken met andere websites en kwam tot de conclusie dat mobico het beste was. Het bestellen gaat heel gemakkelijk en je krijgt ook meteen een ontvangstbevestiging via mail. Je word goed op de hoogte gehouden via mail wanneer de iPhone aankomt en de volgende dag was hij al geleverd. Ik ben zeer tevreden over de site, het is een zekere aanrader!
Ik heb een goede gevoel bij de mobico ik ben bijna vast klant geworden ,ieder keer als ik hun bel krijg ik een deskundige personeel aan de lijn en gaan ze mee denken naar een oplossing ,en de artikelen zijn ook betrouwbaar en gekwalificeerd
Dit is al mijn derde telefoon via Mobico. Meteen de volgende dag al in huis. Altijd goed. heel betrouwbaar en goede service.
Dit is de tweede keer dat ik een nieuwe iPhone bij jullie besteld en beide keren ben ik heel erg blij met de aankoop! ‘S avonds besteld, zelfde avond verzonden en de volgende dag in huis! Toestel werkt uitstekend en ziet er goed uit, netjes met hoesje en glasplaatje geleverd.
Wat een fijne ervaring. Ik las de reviews en heb vrijwel direct besteld. Omdat ik zakelijke klant ben vroeg ik om een factuur met BTW benaming. Met een dag reactie en ook nog even een persoonlijk mailtje dat met de track-and-trace code, om ook via die weg te laten weten dat mijn pakketje eraan kwam. Ik had gekozen voor de iPhone XS als nieuw. De mobiel is in top staat, 100% batterij en een mooie upgrade (vanaf mijn 6s). Ook een kabel in het doosje. De enige tip die ik nog zou hebben is zo'n pinnetje meesturen waarmee je je simkaart uit je telefoon kan halen. En er zaten geen oortjes bij, maar dat is misschien standaard bij refurbised webshops? Verder kan ik nog niet veel zeggen over de werking, heb de telefoon pas 3 dagen, maar tot op heden top!
De website is erg handig in gebruik. Gekozen voor een Iphone 11, zo goed als nieuw. Kwam bij Mobico als goedkoopste uit de bus. De telefoon is erg netjes, kunnen eigenlijk geen echte beschadigingen ontdekken. Verder zat de screenprotector al netjes op het scherm, dus dat scheelt weer werk! Aanrader!
Snelle levering, werd op de hoogte gebracht van elke verandering
Ik bestelde gisteren de iphone 11 pro max via mobico, omdat mijn ander iphone het opeens begaf. Alles werd prima en in perfecte staat geleverd! En dat alles voor een lager prijsje! Helemaal tevreden en zeker een aanrader.
Ik heb een iPhone XR binnen gekregen echt een top ding alleen jammer van de beschadiging op de camera maar ja dat is refurbist nou eemaal maar echt voor de rest echt goed
Mijn 2e Iphone wat ik bij Mobico koop, en beide keren super tevreden over. Telefoon komt krasvrij aan, batterij is ook nieuw.
Mooie iPhone gekocht tegen scherpe prijs. Toestel was als nieuw en binnen een dag in huis. Wat wil je nog meer? Garantie en die is er voor de duur van twee jaar. Echt helemaal tevreden.
Alsof ik een nieuwe in mijn hand heb! En voor een mooie prijs ! Nog wat oefenen in het gebruik!
Snelle service, goede communicatie per mail en scherpe prijs
Super snelle levering. ‘s-Avonds besteld, volgende dag in huis. Mooie telefoon. Als nieuw! Gratis meegeleverd een hoesje en screenprotector. Wat een service!
Ik had gisteren een Iphone xs besteld met lichte gebruikssporen en ik ben er enorm blij mee. Hij was de volgende dag geleverd. Ik kan amper een krasje zien en de Iphone werkt perfect. Ik had mijn vorige Iphone hier ook al besteld. Zeker aan te bevelen indien je geen nieuwe, dure Iphone wilt betalen.
Snel en netjes geleverd zoals beloofd. Ook zag de telefoon er super netjes uit. Als nieuw! Geen krasjes te zien. Ook goede communicatie per mail over de status van de bestelling. Zeer tevreden dus.
Snel mijn refurbished IPhone ontvangen . De prijs was goed ! En als service een nieuwe screenprotector er op en een simpel Hoesje erbij . Helaas;de extra losse screenprotector is van een ander model . Maar de intentie was goed !
Gistermiddag heeft mijn dochter helaas haar iPhone7 (refurbished) laten vallen waar ze altijd heel zuinig op is geweest. Zoals zo vele tieners droomde ze altijd van een iPhoneX en sinds kort heeft zij een bijbaantje en heb ik tegen haar gezegd dat ik het verschil wel wil bijleggen voor een iPhoneX. Ben ik gisteravond aan het rond kijken op internet bij de bekende refurbish namen en kijk ik voor het eerst bij Mobico en zie tot mijn grote verbazing dat de iPhone XS een stuk goedkoper is dan bij de anderen. Wantrouwend de reviews maar is gaan opzoeken en blijken er alleen maar lyrische reviews te staan over Mobico waar ik ook meteen weer achterdochtig van wordt. Nog een keer alles goed gechecked en kon echt niets geks vinden en ik denk we gaan er voor. Dezelfde avond besteld, direct terugkoppeling en bevestiging, direct een verzendbericht en de volgende ochtend rond het middaguur telefoon binnen en ziet er werkelijk prachtig uit. iPhoneXS Gold 64GB met daarbij schermprotector en transparant hoesje gratis geleverd dus meteen tiener proof. Mijn dochter hier echt helemaal uit haar dak en nu zit ik hier zelf zo’n uber enthousiaste review te schrijven. Echt een aanrader! Als op termijn toch blijkt dat er een adder onder het gras vandaan komt zal ik dat ook meteen melden hier, maar kan het mij eigenlijk niet voorstellen. Thnx Mobico voor dit geluksmomentje! namens mijn dochter en mij.
De telefoon kwam zeer netjes en snel aan
Was eerst sceptisch omdat er veel scam is maar ben super blij heb een iphone 8 plus gepakt in de staat zo goed als nieuw en dat is hem ook echt echt minisculle gebruiksporen dat is het werkt perfect en ben echt blij vanaf nu koop ik hier ook weer men gsms
Belangrijk is om te doen wat je belooft, en dat is hier duidelijk het geval. Keurig verzorgd en snel geleverd. Ik ben blij!
iPhone 11 pro max zo goed als nieuw gekocht, kwam aan met screenprotector al erop. Ziet er netjes uit. Hoesje wat je erbij kreeg is wel heel erg dun, dus maar even nieuwe besteld. Ben super tevreden.
Ik zocht voor een niet al te dure iPhone en koos voor de eerste beste site en gelijk was ik verkocht. een mooie zilveren iPhone X voor minder dan 400 euro. Ik koos voor eentje met lichte gebruik sporen, maar ik zie amper een krasje. Ik ben er erg blij mee en het was ook een erg snelle levering!
De iPhone van mijn dochter hebben we de woensdag besteld en donderdag hadden we hem al. Super content van de snelle levering en er is niks aan de gsm zelf mooi en goed ingepakt
26 Databankweg
Amersfoort 3821 AL
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.