Toestel ziet eruit als nieuw! Werkt perfect!

snelle levering en zeker aan teraden

Ik ben super blij met mijn telefoon, ziet er nog heel nieuw uit. Ik heb voor de witte iphone x gekozen! Was heel snel geleverd en alles goed geregeld!

Geweldige iPhone gekregen

Vlot kunnen bestellen. Uitstekende levering en een goed product!

Heb voor de eerste keer bij Monica bestelt echt een top site alles klopt

Kwaliteit van de telefoon is top!

iPhone X als nieuw besteld. Vandaag binnen gekomen en inderdaad, het toestel is echt als nieuw. Ik heb mijn best gedaan om ook maar het kleinste krasje te vinden, maar die is er gewoon niet. De gratis screenprotector was rerds geplaatst en de telefoon werd vanwege dezelfde actie ook nog met een siliconen hoesje geleverd. Verder zit de stekker er bij. Helaas missen de usb kabel en het pinnetje voor de simkaart. Op zich niet zo heel erg, maar de beschrijving meldde dat deze er beide bij geleverd zouden worden. Als dit niet mis was gegaan, had ik 5 sterren gegeven!

Perfect.

Ik kocht gisteren een iphone 11 pro 256gb aan een spotprijs en vandaag had ik hem al in huis. Sraat: zo goed als nieuw, en zo ziet hij er ook uit! Ik dacht eerst bij Swappie te bestellen maar Mobico was veel voordeliger! Telefoon was zorgvuldig ingepakt, zelfs de oortjes die ik bijbestelde voor 9 euro hadden hun eigen plekje in de verpakking. Kabel en hoesje werden gratis meegeleverd alsook een glazen screenprotector die ze zelf al op de telefoon bevestigd hebben.. hierdoor zelf geen gedoe met luchtbelletjes meer ;-) Super service!

Werkt perfect en goeie service!!

Ik heb al 2x eerder bij mobico besteld. Elke keer ben ik weer verbaasd over de kwaliteit en snelle bezorging. Ik heb ook problemen gehad met 1 van de eerdere toestellen. Dit was ook super goed geregeld!!! Ik ben echt super tevreden met jullie. Keep up the good work!

Topservice, goede kwaliteit

Snelle levering, erg mooie telefoon, goede kwaliteit.

Goeie telefoon geen schade

Beste site voor refurbished telefoon echt een aanrader deze site

Super service, super telefoon!

Al 2x telefoon gekocht en beide keren erg tevreden!

Wat een service!

Het was even bang afwachten naar de levering. Maar het toestel zag eruit zoals ik had gehoopt. Alles netjes en vlot kunnen overzetten. De extra schermbeveiliging en het hoesje was zeer welkom. Eerste keer via deze website maar zeker niet de laatste keer.

Prachtige telefoon als nieuw

Mooie telefoon, heb gekozen voor als nieuw en zo ziet hij er ook uit. Zeer tevreden :)

Alles werkt zoals verwacht!

Heel blij met mijn iPhone XR, alsof ik hem nieuw bij de winkel heb gekocht! :)

Wonderful quick service

The phone was delivered super quick…everything went smoothly…

Doen wat ze beloven!

Als tweede toestel naast mijn zakelijke telefoon wilde ik eigenlijk ook een iPhone 11. Voor een scherpe prijs kocht ik er 1 met de kwalificatie, zo goed als nieuw. Volgende dag geleverd, netjes verpakt met gratis hoesje en screen protector. Niet van nieuw te onderscheiden. Deze club doe wat ze beloofd. Een dikke 10!!

Vooraf een onderbuik gevoel, Maar dit was Ten onrechte alles netjes geleverd en goede kwaliteit.

Goede levering

Goede en snelle levering, alleen de telefoon was matig verpakt.

Superfijne telefoon

Echt niks op aan te merken. Mooi en snel.

Goede verzending goed verpakt de volgende dag binnen als je voor twaalf uur besteld Ik had een telefoon als nieuw en er it geen 1 krasje op ook is de batterij van de telefoon nog 100 prc dus mijn mening is dat er niks meer beter kan

Prachtige telefoon snelle levering

Telefoon werkelijk als nieuw batterij 100%. Alleen EarPods niet meegeleverd..maar direct nagestuurd.

Super goede service en goede telefoon

Telefoon is helemaal goed aangekomen, doet het goed en is in prima staat! Bedankt voor de goede service en mooie telefoon

Heel blij met mijn nieuwe telefoon

Mij. Ervaring bij monocoque is heel goed ik heb eerder ook al mijn telefoon hier besteld waardoor ik mijn moeder daar ook een telefoon heb laten bestellen

Helemaal naar wens

Toestel ziet er goed uit. Alles zit er netjes bij. Ook heel snel geleverd

topservice

Iphone 8 snel, netjes geleverd in perfecte staat

3 maal scheepsrecht?

Vriendelijke helpdesk, maar krijg nu voor de 3e keer een ander toestel in 2 weken. Eerst een ‘als nieuw’ met krassen, daarna een defect toestel. Kon niet mee gebeld worden.... Laatste poging, hoop dat Mobico me blij gaat verrassen.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL