Een toestel van enorm hoge kwaliteit ontvangen

De telefoon waar ik 62% minder voor heb betaald dan zou horen is perfect. Het ging absoluut mijn verwachtingen te boven! Ik ben heel erg blij met mijn IPhone XS Max. Ook bijgevoegde artikelen gratis gekregen. Voor een refurbished telefoon is dit meer dan perfect!

Ik heb laatst een zilverkleurige iPhone 8 gekocht. Hij doet het prima en heeft geen mankementen, ik ben er blij mee.

Snel en correct

We zochten naar een refurbished I phone 8 voor m’n dochter en kwamen hier uit door de prijs kwaliteit en revieuws van andere kopers!

Very negative

I ordered and paid my phone on 4 April and today the 21st of April I have not received my phone yet. Probably it is lost during the delivery with PostNL- I have not received any comunication about the date of arrival and the reason why it is lost. I have no words. not very professional service.

• Would you recommend us? No

Zeer prettig en goed

Ik had gekozen voor IPhone X zonder Face ID. Bij ontvangst bleek dat batterij slechts 85% was en ik spijt had van geen Face ID. Ik moest namelijk weer telkens mijn code invoeren want vingerafdruk zit er niet meer op. Dus na contact met Mobico bleek dat batterij niet volgens de voorwaarde was, ook besproken van Face ID. Telefoon retour gestuurd en ik heb andere telefoon gekregen met batterij van 100% en nu met Face ID. Ik ben zeer te spreken over deze service.

Superslechte service, ook na diverse keren contact

Telefoon opgestuurd ter reparatie. Al meer dan 3 weken geleden, terwijl de doorlooptijd 5-7 dagen zou zijn. Inmiddels 11 mailtjes en een paar telefoontjes verder, maar ze kunnen nog steeds niet aangeven wanneer het toestel gerepareerd is. Ze wekken ook niet de indruk dat ze er vaart achter gaan zetten. De reparatie wordt nog niet uitgevoerd, omdat ik nog niet betaald heb.... Ik heb ook nog geen betaalvraag gehad. Die gaan ze nu sturen. Vreemde gang van zaken. Ik zou Mocibo niet aanraden voor reparatie.

Binnen een dag had ik me telefoon

Goed geregeld

De website van Mobico is duidelijk en de prijzen zijn scherp. De levering is snel gegaan, alleen jammer dat de PostNL bezorger met het pakje gooide. Daar kan Mobico niets aan doen natuurlijk.

Een prettige online winkel

Ik heb een mooie refurbished Iphone xs ontvangen. Zo goed als nieuw en zo ziet het er ook uit. Werkt perfekt. Zeer snelle levering ......chapeau!

super snel geleverd

Gisteren een iphone xs max besteld en een dag later in huis. Fijne site en duidelijk uitgelegd wat je krijgt voor je geld. Ik vind het een aanrader

Mooie telefoon en na 1 dag al in huis!

Ik heb de iPhone 11 pro gekocht bij Mobico als 'Nieuwstaat'. Ziet er perfect uit alsof het nog niet eerder is aangeraakt. Batterijconditie is 97%, prima voor de lagere prijs. Toestel was de volgende dag al in huis.

Wederom een vlotte levering van een toestel.

Inmiddels nu 4 toestellen besteld bij Mobico voor ons gezin. Afgelopen vrijdagavond nog een iPhone 8 (zo goed als nieuw), besteld. Deze werd zaterdagmorgen al afgeleverd, en ziet er werkelijk uit als nieuw. Ben dik tevreden. Ook de service is prima. Bij de vorige levering voor mijn dochter bleek er probleem met de batterij te zijn. Na telefonisch contact is deze opgestuurd en door Mobico netjes verholpen en retour gestuurd. Van mij krijgen ze 5 sterren, meer dan verdiend.

Supersnelle service voor een mooi prijs!

Tijdens t zoeken naar n refurbished iPhone X op de site van Mobico binnen enkele stappen gevonden wat ik zocht. Met dezelfde eigenschappen en “als nieuw” stukken goedkoper dan andere aanbieders. Op vrijdag 21:45uur besteld en op zaterdag om 16:00uur al, aangetekend, bezorgd. Stevig en mooi verpakt, incl. siliconenhoesje, glasprotection screen en oplader. De iPhone ziet er als nieuw uit en werkt na 1 update snel en goed.

Eerste ervaring is goed.

Eerste keer bij Mobico besteld een Iphon XR voor mijn kleinkind voor haar verjaardag. De telefoon ziet er netjes uit hoop alleen dar er een goede batterij in zit. Levering was ook zeer snel. Ik kan hem helaas niet uitproberen daar mijn kleindochter pas op 30april jarig is.

Niet van nieuw te onderscheiden

Deze iphone is klaar voor gebruik en niet te onderscheiden van nieuw. De screenprotector zit er al op en een doorzichtig hoesje is inclusief. De doorlooptijd voor verzending staat goed aangegeven en klopt. Nooit meer anders.

Super snel en super goed

Ik heb een refurbished IPhone X besteld, zgan. Levering: 2-5 werkdagen. Mijn telefoon was op dag 2 binnen en ziet er, zoals beloofd, inderdaad zgan uit. Heel tevreden over de services en het product.

Ik had de Iphone X gekocht met als cosmetische staat als nieuw, nou het voelde net alsof het oof gewoon helemaal nieuw is! Het is niet te merken dat het gebruikt is en het geweldige is dat ik een gratis hoesje en screenprotector (al opgeplakt) kreeg. En de bezorging was top ik kreeg hem de volgende dag al gouw bestelt, ik heb heel erg tevreden!

Top service en kwaliteit telefoon!

Mijn volgende aankoop zal 100% weer bij mobico zijn, omdat het de voordeligste toestellen aanbiedt. Je krijgt top service en je bent zeker van een kwaliteitstelefoon.

Goed, snel, betrouwbaar en een geweldige telefoon!

Supersnel geleverd en helemaal naar verwachting

Met Mobico ben ik echt al jarenlang super blij. Ik heb er inmiddels al drie iPhones besteld (door de jaren heen, natuurlijk), vandaag de derde binnengekregen. Ik heb het gisteravond besteld, kreeg uitstekende updates over de levertijd en had hem ‘s ochtends vroeg al binnen. Wat ik zo ontzettend fijn vind aan Mobico is dat er allerlei spullen bijgeleverd worden, die Apple er normaal ook bij geeft. Veel refurbished-winkels geven gewoon enkel de telefoon. Daarnaast is Mobico vaak ook nog eens de goedkoopste en is er een enorm keuzeaanbod, wederom vergeleken met andere refurbished websites. De iPhone is naar verwachting, supersnel en er zit al een screen protector op. Ik heb Mobico al aan meerdere vrienden aangeraden en zal dit ook blijven doen. Ik blijf waarschijnlijk nog jarenlang klant :)

Doen wat er beloofd wordt

Op advies van mijn kinderen mijn Iphone6 vervangen door de IphoneXS. Gewoon via Mobico doen Pa, goedkoop en ze doen/leveren wat ze beloven. En inderdaad de volgende dag in huis en de Iphone is als nieuw.

Snel bezorgd mooie iphone

De actie met gratis hoesje en glasplaatje is ook goed

Zeer mooi verfijnd

Zeer mooi makkelijk hanteerbaar

Goede levering

Geachte team Mobico, Dankjewel voor het vlot leveren van de Iphone XS. De telefoon is goed ontworpen. De gebruiksinterface van Android naar Iphone is fijn. Daarnaast zijn de bijgeleverde accecoires goed. De telefoon heeft een mooi scherm en foto's maken is goed.

Als nieuw, en dat voor 40% van de nieuwprijs... :-)

Als nieuw, en dat voor 40% van de nieuwprijs... :-)

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL