Klasse

Levering vroeger dan vermeld, Goede service en kwaliteit

Ik hen de iphone X in de staat als nieuw besteld , hij is de volgende dag bezorgd en heeft niet 1 krasje . De battery capacity was 100% ik kon mijn ogen niet geloven ! Geweldig het apperaat werkt perfect !

iPhone heaven

iPhone XR rood en 2 dagen later een IPhone 11 refurbished gekocht voor de kids. Snelle levering, de staat is nagenoeg perfect en de prijzen zijn van de goedkoopste online. Hier bestel ik nog. Bedankt!

Goed en duidelijk.

Voor het eerst besteld. Goede en vlotte levering.

Super goed geregeld

De telefoon was heel snel binnen. De hele communicatie is heel vlot gelopen en alles was goed geregeld. Ik ben blij met mijn telefoon

Fijn

Ik heb gister mijn telefoon besteld en vandaag ontvangen. Voor nu ben ik er meer dan tevreden over! Goede service!

Snelle en goede service

Top product en snelle bezorging

Hele goede telefoon, precies zoals beschreven en geen commentaar. Super snelle bezorging, binnen 24 uur ontvangen.

Simpel goed!

Wat is dat makkelijk en wat werkt het goed! Dochterlief mocht over naar een Iphone en een besteld met lichte gebruikerssporen. Licht is ook echt licht... Een "krasje" op de achterzijde en een perfect scherm! Levering precies volgens plan!! Waarom dan 9 sterren? Er moet altijd ruimte vlzijn voor verbetering!!

Snelle levering, prima toestel

Tevreden. Toestel volgende dag geleverd. Glasplaatje netjes geplaatst.

Goede en snelle levering van mijn iPhone

Heb hem nu een dag en bevalt helemaal prima tot nu toe.

Snel

Mobiel werkt naar behoren en binnen een dag heb je hem. Ik heb het hoogste segment gekozen en zag er als nieuw uit.

Prima telefoon voor een prima prijs

Ik had meer verwacht van de verpakking hoe de telefoon was geleverd, het zag er een beetje onveilig uit. Telefoon was prima geleverd, batterij was niet vervangen maar al met al is het voor nu een prima telefoon om mee door te komen.

Ik had eerst de iPhone XR gekocht, hij zag er top uit! Maar ik wilde toch eigenlijk de iPhone X, dus toen moest ik de xr terug sturen. Alles verliep vlekkeloos, en nu heb ik een hele mooie iPhone X!

Een succes.

Ik ben heel tevreden met mijn bestelling bij mobico. Ze hebben mijn pakketje heel snel geleverd en mijn gsm werkt zoals beloofd. Dit is het belangrijkste.

Super blij mee !!!!!!!!

Ik ben super blij met mijn nieuwe telefoon hij werkt super goed en heb er veel plezier mee dankjewel!!

bestelling/levering van een iphone duurt erg lang

Mijn bestelling een week geleden geplaatst,tot op heden niets meer gehoord,wel betaald. Na een reactie via de mail (tel.wordt niet op gereageerd) van mijzelf ,krijg ik een standaard mail terug ,dat het erg druk is. Inmiddels via de mail te horen gekregen dat mijn telefoon niet op voorraad is. Een alternatief om een andere kleur te kiezen ,en tien euro in mindering,ben ik mee akkoord gegaan ,en de volgende dag had ik mijn telefoon in huis. Dus is het door Mobico toch nog opgelost.

Tevreden echter wel grote kras op scherm

Snelle verzending. Over het algemeen tervreden ivm het de goede prijzen. Ik vind alleen de omschrijvingen van de condities van de telefoons niet helemaal kloppen. De lichtgebruikte telefoon die ik kocht heeft nogal een grote zihchtbare kras op het scherm. Op de website staat (lichte gebruikssporen): Indien er een kras op het scherm zit, zal deze zeer oppervlakkig zijn. De batterij in tegendeel was 92% dus enorm tevreden hierover. Verder kleine krasjes maar dat was de verwachting.

geweldig!

Ik heb mijn telefoon een dag voor mijn verjaardag besteld, en hij kwam de dag later op mijn verjaardag in de ochtend aan! Mijn telefoon keuze was lichte sporen, maar hij lijkt net nieuw. Ik ben er erg blij mee, dankjewel!

Super snelle levering

mijn iPhone ziet er goed uit en ik kreeg er een gratis hoesje en een screenprotector bij.

Top bedrijf!

Echt helemaal niks op aan te merken een dikke 10!

2x iPhone gekocht bij Mobico en alles werkt perfect

Super service en product werkt probleemloos

Op zich verleent deze firma een goede service. Indien je telefoon niet meer werkt dan retourneren ze hem hersteld terug. Enkel heb ik het niet zo voor refurbished telefoons maar daar kunnen deze mensen niets aan verhelpen :-)

Super goed!!!

Dit is mijn 2e telefoon die ik hier heb gekocht! Super garantie en erg klantvriendelijk

De telefoon was snel binnen en zag er goed uit. De kleur was precies zoals ik in gedachten had en de camera werkte ook heel goed.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL