Heel goed kontakt met Mobico en een supersnelle levering!

Na een goed telefonisch kontakt met Thomas waarbij mijn vragen over de Iphone xs max naar tevredenheid waren beantwoord heb ik mijn gsm besteld om ca. 16.00 in de namiddag en ik heb mijn gsm de volgende middag ontvangen! Supersnel en de iphone is inderdaad als nieuw! Ik ben zeer tevreden! TOP!

Ik ben blij met mijn iphone Xr, bedankt voor de goede en snelle levering.

Top telefoon

Mooie telefoon, snelle service, goede prijs

Niet slecht

Ik heb in totaal drie iPhones besteld via mobico. De eerste twee iPhones waren heel schoon en zagen er bijna nieuw uit. De laatste iPhone helaas niet. Op deze iPhone zitten duidelijkere krassen en ook was deze vies aangekomen, heel stoffig en vol met vettige vingerafdrukken. Ik heb de telefoon nog niet aangezet. Tot nu toe werkte alle telefoons naar toebehoren.

Supermooie iPhone X

Supersnelle levering. iPhone ziet er echt uit als nieuw.

Goede kwaliteit en een snelle levering

Je krijgt waar voor je geld, netjes en snel geleverd, voldoet aan verwachting.

In één dag geleverd en mijn mails waar ik vragen heb gesteld werden zeer snel beantwoord. Mijn iphone kwam in een perfecte staat. Top

super

zondag Iphone xs besteld,deze kwam dinsdag, zag er supermooi uit, niets geen krassen of beschadigingen ik hoop er lang plezier van te hebben dank Mobico

Zeer vlotte correcte aankoop

Snel en correct geleverd voor een zeer scherpe prijs.

Site is gemakkelijk Duidelijke informatie De iPhone 11 in ‘als nieuw’ aangeschaft, en ziet er super uit! Pakketje kwam goed aan en zag er stevig uit. De iPhone heb ik nog maar een paar uurtjes maar tot nu toe zeer tevreden!

Top alles zoals beloofd

Een aanrader

Telefoon als nieuw voor een topprijs

Het bestellen ging eenvoudig. We zijn erg tevreden met de snelle service. We hebben een zo goed als nieuwe telefoon gekocht voor een topprijs. Wij zijn erg tevreden.

Had mijn iPhone 8 de volgende dag al binnen, werkt perfect en ziet er geweldig uit. Kortom top service!

Uitstekende conditie

Snelle service! Ik heb de Iphone X met lichte gebruikssporen aangekocht. Niets op aan te merken. Is zo goed als nieuw. Zeker een aanrader!

Kwaliteit voor spotprijs

Voor beide kinderen een iphone xs leek onmogelijk tot ik de site van mobico vond, eerst 1 besteld om te zien of de iphone aan de eisen en dat deed hij zeker, geen enkel gebruiksspoor en op eerste zich een nieuwe batterij, hoesje en screenprotector gratis meegeleverd, ik weet wel waar ik voortaan mijn iphones bestel

Wat een fijne service. Snel in huis en toestel ziet er prachtig uit

Goedkoop en goed

Laatst een Iphone X refurbushed gekocht. Batterijconditie was 100% maar heeft wel een paar krassen die niet goed zichtbaar zijn. Werd geleverd met een gloednieuwe oplader. Als ik nog een telefoon bestel doe ik dat hier.

Top en snel

Top geregeld en super snel geleverd fantastisch!!!!!!

Er stond refurbished, maar hij leek splinternieuw!

Snelle levering, helemaal tevreden!

Praktisch

Voor een goede prijs een nette iphone xs.

Anıl Furkan Embel

It's perfect

Snelle levering en prima toestel

Snelle levering, alles zag er goed uit

Geweldig geregeld

Binnen 24 uur in huis en iPhone zag er als nieuw uit. Bedankt voor de goede service.

Teleurstellend

Op de bestelpagina staat prominent: "Altijd nieuwe of als nieuwe accu". Het is nogal teleurstellend als er dan een telefoon (conditie: Als nieuw) verstuurd wordt met een batterijpercentage van 89%. Mijn 3 jaar oude telefoon (iPhoneXr) heeft een batterijpercentage van 89%. 89% is minstens 300 laadcycli, niet nieuw of als nieuw. De klantenservice antwoord vervolgens: volgens onze leveringsvoorwaarden is het batterijpercentage tussen de 85 en 100%. Het kan niet allebei waar zijn: "Altijd nieuwe of als nieuwe accu" en "volgens onze leveringsvoorwaarden is het batterijpercentage tussen de 85 en 100%". Er wordt dus geadverteerd met een keiharde leugen. Toestel gaat direct retour.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL