perfecte telefoon

Erg mooie en nette telefoon, bijna niets te zien bij 'lichte gebruikssporen' Snel en netjes verpakt, alles klopt wat in de omschrijving staat, is aan te bevelen!

Snelle en goede service

Nog nooit van deze site had ik gehoord, maar hier vond ik mijn IPhone X als goedkoopste voor zo goed als nieuw. Binnen 24 uur in huis, wauw! Netjes verpakt en ben er erg blij mee!

Super snel geleverd, en totaal geen schade aan de telefoon! Ben er erg blij mee :)

Prima telefoon en goede service

Nu voor de tweede keer een refurbished iPhone gekocht bij Mobico. Ben zeer tevreden over de staat van de telefoon en over de service! Enige puntje van kritiek: het zinnetje ‘batterij altijd nieuw of als nieuw’ vind ik niet helemaal kloppen als een minimum capaciteit van 85% wordt aangehouden.

Erg goed!

Ik heb deze week een iPhone XS goud besteld bij Mobico dit toestel bevalt mij erg goed! De telefoon ziet er heel goed uit en hij doet het perfect! Helemaal top. Ik zou hier vaker bestellen.

Alles prima verlopen en in orde.

De levering was zoals beloofd en ook het product zelf is in zeer goede staat geleverd. Tot zo ver alles prima

Geweldige service, gave telefoon

Wat ik het meest geweldig vond is dat ik kon bellen en gelijk te woord werd gestaan. En ... het verhaal blijkt te kloppen. Service en garantie zijn goed geregeld De telefoon is als nieuw. Volledig getest volgens de medewerker en mocht er iets mee zijn dan is me verzekerd dat ze het binnen 7 dagen fixen. Een dag na bestelling was hij binnen. Nog nooit zo snel klaar geweest. Dank! Tanja

Zeer tevreden over aankoop! Snelle levering!

Super service, super product

Super service en super product. Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Product "met lichte gebruikssporen" besteld en ziet er eigenlijk zo goed als nieuw uit. Zeer compleet in de doos, met stekker en laadsnoer. Aanrader!

Snelle service en je ontvangt effectief en correct wat je gekozen hebt

Ik kende Mobico van een vorige bestelling die mijn man had geplaatst. Hij is nog steeds zeer tevreden van die aankoop (Iphone X - refurbished - "als nieuw"). Toen ik ook de stap van Android naar Apple/IOS wilde maken dachten we meteen aan Mobico. De website is zeer overzichtelijk, voornamelijk als het gaat over de staat waarin je een 'refurbished' kan kopen. Dat is belangrijk. Alles heeft z'n prijs, en niet alles is even 'als nieuw'. Maar dat zie je dan ook aan de karakteristieken. Ik koos voor 'als nieuw' en zo ziet en voelt hij ook. De batterij lijkt top ('als nieuw' ook!). Zeer snelle levering en goed verpakt. Ik kan ze sterk aanbevelen. Groetjes, Cindy

Super goede ervaring en erg tevreden.

Ik had een iPhone 11 besteld met als conditie ‘als nieuw’ Na de snelle bezorging kijken op schade maar er was niks te vinden. De batterij was ook helemaal goed en had een conditie van 100%. Een super goede aankoop en zou zeker nog een keer een telefoon bestellen!

Fijne telefoon

Ik heb een iPhone xr gekocht. Deze iPhone werk erg goed en heeft weinig schade! Ik ga zeker nog een keer hier een telefoon bestellen.

Heel snelle en goede service

Mooie iPhone lijkt nieuw en werkt prima.

Zeer goed!

Ik had een iPhone XR besteld in de staat als nieuw. De telefoon was er de volgende dag en is heel erg goed! Het ziet er echt uit alsof ik hem nieuw heb gekocht. Ik ga zeker later nog weer hier bestellen!

Gisteren gekocht vandaag geleverd in België

Geweldig!

Onze dochter wordt 16 en we hadden voor haar een Iphone x besteld met gebruikerssporen. Echt een fantastische telefoon met minimale krasjes op de achterkant. We zijn er heel blij mee. Netjes verpakt in een mooi doosje met een nieuwe oplader. Mobico bedankt!

Telefoon netjes en prima ontvangen, er stond lichte beschadiging maar das was niks van te zien.

Super blij

Ik heb een iphone x besteld als nieuw en inderdaad een geweldige telefoon..ondanks de paasdagen toch snel geleverd...volgende iphone bestel ik weer bij jullie

refurbished ziet er als nieuw uit

Eerste keer hier besteld wel al ervaring met refurbished iphone's. Product netjes binnen in goede verpakking met alles erbij zoals beloofd.

Top.

Snelle levering. Zeer efficiënt.

Een grandioze aankoop :)

Ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop. Ik heb een iphone xs - goud - als nieuw gekocht. En zo ziet hij er ook uit! De levering was snel en communicatie professioneel. Top!

Goede service, snel geleverd

De iPhone was besteld als cadeautje. Moest dus wel voor de verjaardag binnen zijn... Dat is gelukt!

Snel en perfect in orde

Ik had al van meerdere van mijn vrienden gehoord hoe goed en praktisch Mobico was en ik heb dan ook geen seconde spijt dat ik mijn gsm via hen heb besteld. Hij was er de volgende dag, met alles erop en eraan. Perfect in orde en meteen klaar voor gebruik.

Vlotte levering van een Top toestel

Woensdagavond een Iphone 11 besteld en donderdag geleverd. Had een toestel met lichte gebruikssporen, maar ziet er prima uit. Gratis hoesje bijgeleverd en screenprotector reeds bevestigd op het scherm. Prima service.

Uitstekende service

Heb iPhone xr gekocht in staat zo goed als nieuw en zag er uit als nieuw heel tevreden en aan te raden. Ook snelle levering

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL