Uitstekende service

Heb iPhone xr gekocht in staat zo goed als nieuw en zag er uit als nieuw heel tevreden en aan te raden. Ook snelle levering

Betrouwbare en snelle service!

Op de verjaardag van onze dochter hebben we samen een telefoon uitgezocht met lichte gebruiksporen. Binnen 24uur werd de telefoon al geleverd in een mooi en degelijk doosje, met slechts enkele stipjes op de behuizing. Wij zijn erg tevreden en hebben de site na ontvangst van de telefoon direct doorgestuurd naar vrienden.

Ik vind het een goede site! Helaas wel jammer dat de telefoon niet zoals gepland 1 dag maar 2 dagen later kwam, maar dat is nog overzichtelijk. Heb de telefoon nu een paar uur ben benieuwd

Heel erg tevreden

Eerst had ik mijn twijfels of ik Mobico wel kon vertrouwen, ik heb de IPhone 11 64 GB besteld en hij werkt perfect. Er is helemaal niets aan, in top staat. Ik raad het zeker aan om hier een telefoon te kopen, het kost minder en ze werken even goed!

Snel, goedkoop en waar voor je geld. Kortom : EFFICIENT !

Geen woorden voor hetzij, perfect, doe zo verder, goed bezig,...

Erg tevreden !

Ik heb voor het eerst een mobiel bij jullie gekocht en was snelle service vond ik volgende dag al in huis erg top ! Mobiel zag er goed uit netjes zonder krasjes of wat dan ook . Ik ben super te vreden .

Superduidelijke website, prima betalingsmogelijkheid, snelle levering. Zo goed als nieuwe iPhone is ook als nieuw! Aanrader!

super en leuke lieve medewerkers

heel erg fijn zou zeker nog een keer bestellen super service!

Top, telefoon van goede prijs en kwaliteit.

iPhone XS besteld. Telefoon ziet er als nieuw uit; word geleverd met een glazen screenprotecter en je krijgt er een telefoon hoesje bij.

perfect

Precies zoals ik had verwacht. Ik heb hem gekocht met zichtbare gebruikssporen, en daar is bijna niks van te zien,

Verwachtingen overtroffen

Ik was van te voren een beetje "bang" om een refurbished IPhone te kopen. Wist niet of ik het wel moest vertrouwen. Kreeg deze tip van een maat van mij en toen dacht ik dan is het wel goed. Heb lichte gebruikssporen gekozen, heb 1 mini krasje weten te vinden die je niet ziet als je er niet specifiek naar zoekt. Ook de accu is top. Ik raad het zeker aan! Alleen PostNL levering was wat apart en onduidelijk maar kan Mobico niks aan doen.

Mooie telefoon

Ik heb een tijdje gezocht naar refurbished Iphones. Bij Mobico vond ik de Iphone die ik graag wilde voor de laagste prijs. Bij aankomst van de telefoon zag deze er als nieuw uit! Ik ben zeer tevreden!

Good price, Fast service

I’ve been searching 2nd hand shops and Facebook marketplace for a good deal on a second hand iPhone. I don’t know why I wasted my time because people were asking too much for too little. Happy that I eventually found Mobico as it offered the best deals and comes with a guarantee. That was the most important thing for me. It also has better reviews and prices compared to other refurbished sites. The phone arrived within 48 hours (I’m in Belgium) and I’m really happy with it!

Uitstekend: levering, kwaliteit en duidelijkheid zijn top!

Na flink wat research te hebben gedaan, heb ik uiteindelijk bij Mobico mijn Iphone 11 pro besteld 'zo goed als nieuw'. Er is geen enkel krasje op de telefoon te vinden, de levering was snel, er zit garantie op en de website is ontzettend duidelijk. Wat voor mij een enorme bonus is, is dat er al een screenprotector op is gezet. Ook zat er een hoesje bij, wat een leuke verrassing is! Daarnaast heb ik ook oortjes bij de iphone besteld, deze zaten netjes in het doosje. Ik gebruik de telefoon nu al een aantal dagen en ben helemaal tevreden. Top service!

Correcte service

Heel snelle levering van het product die we besteld hebben. Refurbished toestel, is de eerste keer dat we hier bestellen en hopen dat het een goede ervaring wordt. Toestel die we ontvangen hebben in perfecte staat: geen krasje te bespeuren, en ook bij het opstarten geen enkel probleem ervaren.

super snelle levering en waar voor je geld!

Mijn zoon heeft lang moeten sparen voor een iphone 10. Het was dan ook best spannend om deze aankoop te doen bij een voor ons onbekend bedrijf. Maar de prijs en de recensie was erg goed en daarop bestelden we de ipone. En wat was mijn zoon blij toen hij hem de volgende dag al in ontvangst mocht nemen! het toestel ziet er top uit, er is een hoesje bijgeleverd en een oplader. Kortom; wij zijn erg positief! waarom dan maar 4 sterren en geen 5? Omdat wij vinden dat er altijd ruimte voor groei en verbetering mag zijn in dit jonge team die hun passie deelt en hun dromen waar maakt....

Mijn zoektocht eindigde bij Mobico en ik werd beloond met de beste prijs en een prachtige XS!

Het is veel geld voor zo’n iPhone en daarom heb ik alles verkend. Met de beste prijs en de beste reviews kwam ik uit bij Mobico. En toen ging het snel: de volgende dag werd ik blij toen ik de XS uitpakte! Toptoptop!

Super snelle levering en mooie telefoon

Ik het een iPhone 11 Pro besteld om 16 uur en de volgende dag had ik de iPhone in huis. De telefoon was als nieuw gekozen en zag er perfect uit. De screensaver zat er al op wat super fijn is want dat lukt me nooit netjes.

Goede en snelle levering, top

Veel keuze, gemakkelijk om te kiezen , snelle levering!

Zaterdag mijn andere telefoon kapot laten vallen meteen een nieuwe besteld. Hij was super snel in huis en netjes verpakt. Erg blij mee

Snel en goed

De bestelling was snel gebeurt, heb de iPhone xr gehaald met lichte beschadiging. Deze is ook daadwerkelijk heel licht. Had het besteld en de volgende dag in huis. Het beschermplaatje zat er al op en het hoesje werd meegeleverd. Echt een fijne ervaring!

Goede kwaliteit.

Ik vind dat mijn telefoon in goede kwaliteit is gekomen en ook nog eens snel. Ik kreeg mijne al snel binnen en kon er dus ook snel van genieten dus ik raad het aan om hier een telefoon te bestellen!

Top!!

Telefoon besteld op 6 april. 7 april om 08:45 al in huis. Top service lekker snel. Telefoon gekocht in staat "lichte gebruiksporen" waar voor 98% niks van te zien is. telefoon werkt enorm goed en het is zeer zeker een aanrader!

Netjes en snel geleverd!

Erg tevreden, nu al mijn 2e telefoon hier besteld en super tevreden!

Snel en betrouwbaar

Ik kreeg de bestelling thuis bezorgd. Staat van het toestel was beter dan verwacht. Ik ben super blij.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL