Netjes

Alles mooi en netjes afgeleverd in een doosje als nieuw!

Slecht product met veel frustratie

Ik kocht een iPhone X refurbished, als nieuw. Zogenaamd dan. De volumeknoppen en de zij-knop werkten de eerste paar uur en daarna ineens niet meer. Na opnieuw opstarten deden ze het weer. Maar na een paar uur hielden ze er weer mee op. Enzovoorts. Op dag drie deed de volume omlaag-knop het helemaal niet meer. Ik kreeg als advies dat ik de telefoon moest resetten, dan zou het probleem zich wel oplossen. Maar resetten gaat niet omdat je daar de volume omlaag-knop bij nodig hebt. De aankoop heeft me alleen maar frustratie opgeleverd. Vreselijk, ik heb grote spijt! Ik wil alleen nog maar nieuw.

Zeer goede service. Goed toestel

Zeer goed. Toestel was binnen 24 uur geleverd. En zag er goed uit. Zeer tevreden.

Snelle levering, product ziet er goed uit!

iPhone X gekocht, voldoed aan beschrijvingen van de webshop

's Avonds om 22.00 Iphone XR besteld en de volgende dag om 12.00 al bezorgd. Nog nooit zo snel iets ontvangen. Telefoon ziet er perfect uit en na paar dagen in gebruik werkt deze vooralsnog zeer goed. Ook nergens een scherpere prijs gezien. Kortom zeer tevreden

Gewoon goed

Ik heb een iphone 11 pro gekocht op mobico. Ik had eerst in gedachte een iphone X ivm de prijsklasse totdat ik oo deze super site terecht kwam. De iphone is geweldig goed, accu, scherm, batterij, opslag enz. De telefoon word ook heel netjes met een hoesje en oplader en benodigdheden geleverd. Ben super tevreden met mijn telefoon en raad dit zeker aan voor een ander!! Groetjes Raymond

heel tevreden met dit apparaat

heel blij met deze telefoon, besteld om 23 uur ,volgende dag om 12 30 thuis, goede deal redelijke prijs .Zeker om aan te bevelen.

kan niet waar zijn

Dat waren mijn eerste gedachten. Besteld een Iphone XS max 256GB . Als nieuw stond er nog bij. De reviews op de site waren zeer goed. Dus toch maar eens geprobeerd ondaks een hoop geld. De telefoon in winkelwagen en er stond bij voor 23.59 besteld volgende dag in huis. Via mail werd er gecomminiceerd en inderdaad een mail van Mobico dat het was afgehandeld en verzonden en uurtje later mail van Post.nl dat telefoon was aangemeld maar npg niet ontvangen. Met een gerust hart gaan slapen. Na het wakker worden nieuwschierig hoe laat post.nl komt. na dit gecheckt te hebben begon het wachten. Post.nl op tijd en de doos in ontvangst genomen. Met spanning maakte is de doos open. Was de telefoon als nieuw , is het de telefoon die ik heb besteld. Verbijsterd kijk ik naar de telefoon geen schram op scherm of telefoon. Batterij is 93% ook niet slecht. Hoesje erbij tegen het beschadigen. Moet eerlijk ik had het niet verwacht. Ik heb heel wat refurbished site bekeken maar kwam toch steeds qua prijs uit bij Mobico. Deze telefoon gaat nog wel een paar jaar mee maar als hij weer aan vervanging toe is weet ik wel waar mij volgende telefoon ga bestelen. Mobico maakt waar wat ze beloven op de site!!!! Dikke aanrader voor wie nog twijfelt.

super goed!

Voor 23:59 besteld en het klopte de volgende dag binnen. Verder is het een net toestel en doet hij het na behoren.

Iphone 8plus refurbished. Hele snelle levering en in top staat ontvangen,heel blij ermee

PERFECT

de iphone is van hele goede kwaliteit en het was een zeer snelle verzending. Bedankt hiervoor.

Helemaal dikke prima!!

De iPhone XS bevalt me top! Ik ben er echt super blij mee !!

Uiteindelijk een goede ervaring met mobico

2 maanden geleden een Iphone X 265 GB zo goed als nieuw aangeschaft. Een zeer snelle levering maar na een aantal dagen deed het geluid van de telefoon het helemaal niet meer. Ik heb contact opgenomen met Mobico en zij gaven aan dat ik het beste een nieuwe Iphone kon bestellen en deze terug kon sturen en het volledige aankoopbedrag terug zou krijgen. Ongeveer 1,5 week na het terug sturen van de telefoon kreeg ik de Iphone weer thuis gestuurd! Nu had ik dus 2 Iphones thuis en mijn aankoopbedraag van 400 euro nog niet terug.. Weer contact opgenomen met Mobico en ik moest de Iphone opnieuw retour sturen. Na 2 weken nog steeds geen geld ontvangen dus weer gebeld. Toen erg fijn geholpen en gelukkig een aantal dagen later het bedrag weer op mijn rekening. De Iphone X werkt tot nu toe nog erg goed en ik ben blij met mijn aankoop! Het is dus allemaal niet goed verlopen maar uiteindelijk goed opgelost door Mobico.

Echt fantastisch, zeer aan te raden

Laatst had ik een refurbished Iphone 11 gekocht in de staat: Zo goed als nieuw. Ik kreeg hem binnen en het leek of als hij ook nog echt nieuw was! Screenprotector er al netjes opgeplakt, hoesje erbij en 0 krasjes! Het was spannend om te wachten, maar het resultaat is zeer goed. Echt aan te raden!

Een zeer mooie iPhone 11 ontvangen, zo goed als nieuw. Ondanks dat er een aantal dagen levering voor stond werd het toestel de volgende dag al afgeleverd!

Super snel en tevreden

Ik bestelde op de late middag mijn mobiel en het was de volgende dag in huis! Alles doet het, er was zelfs een hoesje bij en al een glasplaatje op het scherm bevestigt. Dit is al mijn 2e aankoop bij refurbished en ben er blij mee.

Snelle levering en goede prijs

Heb een iPhone 8 met lichte gebruiksporen gekocht Toestel is als nieuw en functioneert prima Blij mee !

Nooit meer Mobico!

2 keer iPhone X gekocht na een maandje in mist/regenachtig weer gestaan en dag later werkt de oorspeaker niet meer. Daarnaast is er condens ontstaan in de front camera waardoor de face-id me niet meer herkende. Telefoon opgestuurd en te horen gekregen dat de telefoon waterschade heeft opgelopen en moederbord vervangen moet worden (waterschade op iPhone X ?????). Heb vanaf de eerste generatie iPhones altijd een apple gehad en in storm en regen gestaan maar nog nooit waterschade opgelopen door het bellen in de mist of regen (snappen jullie het?). Mobico wil het moederbord vervangen voor €330 en verder nergens iets over horen. Blijkbaar ligt de fout bij mij. Laten we niet beginnen over het tweede toestel, daar valt ook een boek over te schrijven. Oordeel zelf, maar ik raad Mobico af. Mijn les hieruit: Goedkoop = duurkoop

Goed toestel, als nieuw en snelle levering

Voor het eerst een telefoon gekocht die gerefurbished is. Hele snelle levering en de screenprotector was al aangebracht. De telefoon ziet er als nieuw uit en doet het goed. Geen klachten.

topervaring, mobico is aanrader!!

Het toestel was de volgende dag al in huis. leuke verrassing dat er al een screensaver en hoesje bijzaten. de gerefurbishte telefoon werkt zoals nieuw, zoals ik gehoopt had. Superblij met mijn aankoop volgende keer bestel ik zeker terug bij mobico.

zeer lekker....!!!

After service :)

Snel geleverd binnen 12 uur . Uitstekende product en het is waar voor je geld. Mijn zoon is echte blij mee.

Snelle correcte levering

Bevalt goed

Een fijne telefoon in goede conditie

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL