Zeer tevreden en betrouwbare partij

Middels de website Mobico een I-Phone XsMax aangeschaft aan begin van avond, andere dag keurig afgeleverd en zoals besteld is er hagelnieuw toestel afgeleverd keurig voorzien van screen protector en beschermhoesje, top service blijf volhouden

Snelle en goede service iphone xs

Iphone xs gold besteld. En in hele goede staat ontvangen. Snel geleverd en ook goed verpakt.

Zo goed als nieuw, maar véél goedkoper...!

Ik heb hier een refurbished iPhone X gekocht. Status was 'lichte gebruikssporen' maar hij ziet er echt uit als nieuw, inclusief gratis screenprotector en beschermhoes..! Daarnaast had ik deze telefoon de volgende dag al in huis..!

Top telefoon

Telefoon werkt topp

Prima toestel voor goede prijs

iPhone XS 64gb besteld “als nieuw” en ziet er inderdaad keurig uit. Snelle levering en goede status updates per mail over de bestelling.

Ik had mijn telefoon op zondag besteld en kreeg hem woensdag binnen. Hij doet het perfect. Ik zat eerst te twijfelen of deze website wel goed was door dat de concurenten de prijs hoger hadden staan. Maar het is gelukkig geleverd. Ik ben hartstikke blij met mijn nieuwe iphone x

in 1 woord Geweldig !

Ik heb een iPhone X hier besteld voor mijn dochter en deze is er heel erg blij mee! De iPhone X is als nieuw. We hebben de telefoon op vrijdagavond besteld en hij werd de volgende dag al bezorgd. Echt super was dat. Er zat zelfs een screenprotector al op en er was een hoesje en een oplader bij! Gewoon direct helemaal compleet dus. Kortom een zeer fijne ervaring, die er voor heeft gezorgd dat ik Mobico bij iedereen die een nieuwe telefoon wil zal aanbevelen. Namens mijn dochter heel erg bedankt.

prima telefoon

de telefoon had ik snel in huis, ziet er echt nog bijna als nieuw uit. werkt super snel, erg tevreden mee

Ik ben supertevreden met mijn Iphone X! Snel en compleet, niets op aan te merken.

Mijn smartphone ging haperen en vertoonde gebreken. Ik moest snel een andere kopen! Dat heb ik gedaan via Mobico. Op de site stonden duidelijk en overzichtelijk de verschillende smartphones met hun specificaties vermeld. Ik kon zelfs een 'testje' doen om te kijken of ik de juiste koos. Ik bestelde op zondag, en had dinsdag al mijn nieuwe toestel binnen. Keurig verpakt, geheel compleet en heel netjes. Perfect!

Vervelend

Bestel geen telefoon dat niet op voorraad is. Ik had een iphone besteld met levertijd 2-5 werkdagen. Na 5 werkdagen geen telefoon ontvangen, wel een mail gekregen met alternatieven en een 'excuus' voor het ongemak. Oké kan gebeuren, nu in deze tijd zijn er wel meer vertragingen van bestellingen dus we wachten nog wel even. Bovendien staat in de 2e mail dat ze binnen 5 werkdagen verwachten te kunnen leveren dus daar geloven we dan maar in. Nu weer 5 werkdagen verder nog niks gehoord. Weer gebeld met de klantenservice blijkt dus dat zij een levering krijgen maar van te voren niet weten welke staat telefoons er tussen zitten. Wanneer jouw telefoon er niet tussen zit moet je steeds wachten. Al met al zou het gemakkelijk nog 2 maanden kunnen duren voordat mijn bestelling geleverd zou worden. Prima maar lieg mij dan niet telkens voor met het feit dat mijn telefoon er aan komt, want daar kunnen jullie helemaaal niks over zeggen. Bestelling maar geannuleerd, hier ga ik niet langer op wachten. Verder wel aan de telefoon netjes geholpen maar geloof geen wachttijden.

Wederom een top deal!

Na mijn eerdere ervaring met Mobico ben ik wederom zeer te spreken over het bedrijf. Deze keer heb ik een iPhone XS Max aangeschaft en deze is, zonder problemen of gedoe, de volgende werkdag bezorgd. Ik vind het erg prettig dat je op de website de mogelijkheid krijgt om te kiezen voor in welke staat de telefoon verkeert. Zelf heb ik voor ‘zichtbare gebruikssporen’ gegaan. Er zitten een paar krasjes op de rand van het toestel, maar dit valt niet op. Verder verkeert de telefoon in goede staat en werkt hij razend snel. Al met al ben ik zeer tevreden en zou ik deze betrouwbare website aanraden!

Buitengewoon klantgericht!

Andere telefoon besteld op zaterdagavond; netjes bericht dat deze op woensdag geleverd zal worden. Prima, begrijp dit en ook goed. Maar...., Mobico verrast me door op maandag te melden dat ik dinsdag de telefoon al ga ontvangen! Dat vind ik nog eens een verrassende en gewaardeerde klantenservice. Is nu de tweede keer dat we via Mobico een telefoon bestellen en dit bedrijf is een aanrader! Telefoon overigens netjes verpakt en geheel volgens omschrijving ontvangen. Zeer tevreden!

Gewoon goed!

2de keer dat ik een IPhone hier koop. Beide zo goed als nieuw. En dat zijn ze absoluut, niet van nieuw te onderscheiden. Prijzen zijn gewoon goed.

Scherpe prijs

Scherpe prijs en snelle verzending, echt top!

Tevreden!

Ik heb een iPhone 11 op zondag besteld en op dinsdag al in huis! Heel erg tevreden

aanraader!!

Ik had een nieuwe telefoon nodig en mijn vriendin rade mobico aan. Ik was eerst sceptisch maar scheelt toch veel geld en je draagt een steentje bij aan het milieu. Ik heb een toestel gekozen die ''als nieuw'' was en dat was ook. Op 1 superklein krasje op het metale frame van de IphoneX na oogde het toestel als nieuw. ik ga meerdere mensen mobico aanraden!

Op dinsdag de iPhone XS ontvangen die ik op zondag besteld heb. Ik ben blij. Toestel ziet er als nieuw uit en de accessoires ook.

Blij verrast, de iPhone X 256GB Zilver ziet er echt als nieuw uit.

Snelle levering binnen 1 dag. Mijn 2e iPhone X 256GB Space Grey wordt helaas nabesteld. Ik vertrouw erop dat ook deze er nog net zo Fantastisch uitziet. Kan Mobico met mijn ervaring aanbevelen, ben zeer tevreden. Als zo goed als nieuw besteld, maar de iPhone lijkt wel nieuw.

Simpele en fantastische service

En uitzoeken en kopen van de telefoon is onwijs simpel. Een aantal keuzes met een bijbehorende prijs per keuze. Normaal kocht ik bij refurbished.nl maar toen kwam ik mobico tegen en kwam ik erachter dat het een stuk goedkoper was. Ook nog gratis hoesje, oplader en nog wat andere dingen erbij.

Duidelijke site, goede service!

Mijn iPhone 11 was hier de voordeligste prijs en super snelle service! Bedankt!

Slechte service

Besteld, verwacht volgende dag in huis.. geen mailtje van PostNL dat hij onder weg een geen mailtje van het bedrijf dat product vertraging heeft.. heel de dag zitten wachten op mij nieuwe telefoon.. voor niet aangezien hij dus niet verzonden is. Klantenservice gebeld en die kon mij niet uitleggen waarom hij niet verstuurd was.. Zonde van me tijd allemaal.. als je volgende dag service bied, verwacht je je product ook de volgende dag.

Waardeloos

Telefoon hapert vanaf begin af aan. Uiteindelijk door een ander bedrijf laten openen, telefoon vol c-kwaliteit onderdelen. Geen garantie, geen coulance, waardeloze service. Wat een hoop nep reviews trouwens.

Super service

Telefoon hier gekocht omdat er veel goede reviews waren en ja hoor wat een top service op de telefoon zat een klein beschadigd plekje maar daar zit toch je hoesje omheen en de accu was nog 100% super blij mee, dus wil je een refurbished telefoon koop hem hier!!!

Goede ervaring

Eenvoudig te bestellen. Er wordt duidelijk aangegeven wat ze doen en wat je te wachten staat. Levering binnen 24 uur.

Snelle en nette levering

Goede service en snelle levering

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL