Uitstekende levering en prima toestel! Inderdaad als nieuw. Blij mee.

Vrijdagavond laat bestelden wij een iPhone 11 die, verwachtten wij, pas na het weekend geleverd zou gaan worden. Tot onze stomme verbazing kregen we dezelfde avond nog bericht dat het toestel verzonden was en op zaterdag stond de bezorger voor de deur. Dat is nog eens snel! Het is inderdaad een toestel dat als nieuw is, hij ziet er perfect uit en doet zoals ik verwacht. Uitstekende service en goede kwaliteit.

Een puntje is wel dat er een handtekening vereist was maar door PostNL niet gevraagd werd.

Super snelle en goede levering!

Ik ben ontzettend blij met mijn iPhone 11 Pro. Vandaag besteld volgende dag geleverd. Hij is geleverd met licht sporen, maar voor mij zo goed als nieuw. Er zit een beschermlaag op het glas, en wordt geleverd met hoesje. Ik ben mega blij, dankjewel!

Iphone XS

Snel geleverd In goede staat Met hoesje Met beschermglas

Snelle en goede service!

Telefoon volgende dag in huis, ziet er als nieuw uit en werkt fantastisch.

Superfijne en razendsnelle bezorging!

Ik heb mijn iPhone 11 Pro hier besteld en ben er heel erg blij mee! De iPhone is in geweldige staat, hij is ontzettend snel bezorgd (de volgende dag al) en ik kreeg er zelfs een hoesje en een oplader bij! Kortom een zeer fijne ervaring, die er voor heeft gezorgd dat ik Mobico aan iedereen die een nieuwe telefoon wil zal aanraden. Bedankt!

Hele snelle levering; als nieuw is ook echt als nieuw!

Tevreden

Toestel ziet er netjes uit voor de betaalde prijs. Mooi hoesje en screenprotector inbegrepen.

Snel besteld, snel geleverd. Top service.

Zeer snelle levering en een goed toestel

Ik wilde een goede telefoon voor een goede prijs

Een perfecte telefoon voor een prima prijs

Ik had een nieuwe telefoon nodig alleen had ik niet veel te besteden en toen kwam ik deze site tegen en toen heb ik een iphone xs max gekocht ik ben er suoer blij mee top kwaliteit

Top deal voor iPhone X

Onze tienerdochter heeft het hele internet afgezocht voor de beste iPhone X deal en is heel blij met haar aankoop. Ze had een beperkt budget, dus wij hadden niet gedacht dat ze daar een iPhone X van kon kopen, maar het is haar gelukt. Ze houdt zelfs nog wat geld over voor andere leuke dingen. De website beloofde een zo goed als nieuw toestel en dat klopt helemaal. Ook belangrijk is dat ze met gemak een hele dag de iPhone kan gebruiken zonder op te laden. Haar vorige iPhone 6 (elders gekocht) hield er ineens mee op, dus ze was heel blij dat ze de nieuwe iPhone X de volgende dag al in huis had.

Uitstekend en snel

Volgens verwachting werd onze aankoop de volgende dag geleverd. Met lichte schade, maar dat wisten we van te voren. Prima aankoop. Ik heb een blij kind :-)

Snelle levering en goed product

Snelle levering en goed product

Verrassend goed ondanks twijfel vooraf

Dit is mijn eerste refurbished smartphone aankoop en heb best lang overwogen of ik het wel moest doen. Op het net zijn zowel positieve als negatieve reviews te vinden maar uiteindelijk nu toch een iPhone X aangeschaft met lichte gebruikssporen. Snelle levering en op het eerste zicht een mooie iPhone ontvangen en ios geeft een 100% batterijconditie aan. En inderdaad hele lichte gebruikssporen maar absoluut niet hinderlijk of storend aanwezig. Verder ziet het toestel er gewoon prima uit, wat het op de lange termijn doet weet ik nog niet want ik heb de X pas een week in bezit. Een review is altijd persoonlijk en enigszins subjectief maar dacht er goed aan te doen om twijfelaars als ik via deze eerlijke review te informeren om eventueel een goede aankoop beslissing te kunnen nemen.

Goede telefoon

Ik heb er telefoon gekocht bij mobico en het bevalt me heel erg goed bij doet het goed niks mis mee

Goedwerkend toestel en fijne service

Na ontvangst van mijn refurbished Iphone X bleek de oorspreaker het niet te doen. De klantenservice was erg behulpzaam en de volgende dag had ik een nieuwe binnen die wel goed werkt en de oude kon ik zonder extra kosten terugsturen.

Boven verwachting!

In het begin had ik mijn twijfels om een refurbished toestel te kopen, maar Mobico heeft alle twijfels weggenomen. Toestel was snel binnen. Ik was verbaasd toen ik zag in wat voor goede staat het toestel was, ik kon geen krasje vinden terwijl ik categorie ‘lichte gebruiksporen’ had gekozen. Boven verwachting goed dus. Ik ben erg tevreden.

Leveren wat ze beloven

Snelle levering, product ziet er goed uit. In ons geval als nieuw is ook als nieuw.

Goed en eerlijk

iPhone XS Max besteld volgende dag aangekomen met screen protector al netjes er op geplakt, geen zichtbare beschadigingen mooie telefoon voor mooie prijs zeker een aanrader om hier je nieuwe telefoon te kopen.

Tevreden!

Snelle levering en het toestel was helemaal in orde toen ik hem binnen kreeg!

Super goed

Zeer nette telefoon in nieuw staat en snel geleverd

Perfecte service en snelke levring

Werd continue op de hoogte gehouden van de zending en zeer klantvriendelijk

Super service en product

Snel geleverd en voldoet aan verwachting !

Uitstekende service!

Besteld en de volgende dag een super mooi toestel in huis. Na een vraag nog gesproken met een medewerker die me perfect uitleg gaf. Ik ben heel blij!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL