Super!!!!

Perfecte dienstverlening. Het toestel is op tijd en binnen de 24 uur geleverd, in een staat zoals beschreven op de site. Kan niet meer tevreden zijn.

heel goed product

ik heb voor de eerste keer de Iphone XS bij Mobico gekocht. het is echt een top product. goede service en snelle levering!

_

_

IPhone X, ziet eruit als nieuw en supersnel geleverd.

Ik ben super tevreden!

Super snelle levering en een perfecte iphone

Gewoon helemaal top geregeld. Ben er super blij mee!

Mobico mijn held, mobiel kapot, nieuwe zo besteld!

Tegenwoordig kan niemand meer zonder, Mobico het is een wonder! Zo'n snelle en veilige levering het is top, ik kan mijn geluk niet op!

Zo als het hoort!

Laatst een iPhone 11 pro besteld in de categorie “als nieuw” en gelijk de volgende dag netjes bezorg! Echt top als je niet kan wachten. Er is geen krasje te vinden op het toestel en werkt volledig naar behoren. Ook de batterij was op een uitstekend niveau (93%). Echt zeker een aanrader om bij Mobico te bestellen! Groetjes, een blije klant.

Keurig verzorgd en snel verstuurd

Makkelijk om een keuze te maken. Snel verzonden

Uitstekende service

Heb op woensdagavond laat mijn nieuwe Apple iPhone X 256 GB besteld en de volgende ochtend had ik hem al binnen. Ontzettend snel! Heb de telefoon met lichte gebruik sporen besteld en ziet er prima uit, paar kleine beschadigingen in de behuizing maar ziet er nog prima netjes uit. Ben helemaal tevreden met de aankoop!

Mooie telefoon

Goede levering, mooi op tijd en mooie telefoon

Ik heb een iPhone Xs 256GB Goud - Als nieuw gekocht, hij kwam de volgende dag netjes binnen. De staat ervan is netals nieuw, ik heb nergens een deukje of krasje gevonden!

Zeer goede service.

Ik heb afgelopen woensdagavond een iPhone 7 (als nieuw) besteld. Donderdagmorgen had ik hem al in huis. Hij ziet er inderdaad als nieuw uit. Alle lof over deze bestelling.

Prijs-kwaliteitsverhouding is prima. Netjes verpakt en snelle levering. Volgende dag al in huis.

Mijn ervaring is goed met mobico alleen verwachte ik wel voor de prijs een nieuwe accu

Precies wat ik verwacht!

Heldere webisite waardoor je gemakkelijk je keuze kunt bepalen. Redelijke prijzen. Levering conform voorspelling.

Een hele goede prijs voor zo’n goede telefoon. Was heel erg verbaasd over hoe goed de prijs/kwaliteit verhouding was!

Super!!

Ik heb nu voor de 2de keer een telefoon hier gekocht. Ik ben meer dan tevreden! De eerste keer een nieuwe gekocht maar dan voor een stuk minder dan in de winkel. De tweede keer een zo goed als nieuw, ik moest echt goed kijken waar er iets mis was, een heel klein krasje op een hoekje....weer een super telefoon! En heel snel in huis...Top!!!!!

Erg netjes en lekker snel

Super blij met mijn nieuwe aankoop. Was echt toe aan een nieuw toestel, maar keek er als student zijnde wel tegenop om een nieuwe te halen. Door hem refurbished te kopen heb ik behoorlijk wat centen bespaard! Levering was super snel en het toestel zelf als nieuw. Niks op aan te merken.

Verw8 er ALLES van!!!!!!!!!

Hiep, hiep hoera! De refurbished 'als nieuw' iPhone Xs is bedoeld als cadeau voor mijn 78e verjaardag op 10 april a.s., maar nu al in huis. Mijn vrouw heeft het pakket nagekeken en alles, zover zij kan beoordelen, in uitstekende staat bevonden. Mijn zoon gaat 'm op 10 april installeren. Dan kan ik dus pas iets zeggen over de werking. Ik heb nog een goed werkend android toestel. Toch stap ik over naar de iPhone, omdat gebruik wordt gemaakt van de zeer stabiele iOS software. Ik gebruik high-end hoortoestellen waarvan de software speciaal is ontwikkeld en afgestemd op de iOS software. Mijn hoortoestellen en de iPhone maken daarbij, middels bluetooth, gebruik van de app BeMore. De hoortoestellen kunnen daarbij voor gebruik onder verschillende omstandigheden, zoals NORMAAL, RESTAURANT, NATUUR en TV ingesteld worden. Als alles werkt zoals moet, ben ik, nu ik ook vandaag de 1e Pfizer vaccinatie heb gekregen blij, maar toch nog vol verw8ing!

super goede kwaliteit.

We hebben de iPhone XS gold besteld, in de kwaliteit bijna nieuw. De telefoon werd snel volgens afspraak geleverd en was netjes verpakt in een nieuw doosje met inlays en een goed gratis hoesje (helder) en de screenprotector was al netje gemonteerd op het scherm... Alles bij elkaar een super goede ervaring, we kunnen het iedereen aanraden om via Mobico een nieuwe-gebruikte telefoon te bestellen. Heren-Dames TOP!!!

Ik ben van een iPhone 7 naar een 11pro Max gegaan. Mijn dochters kopen altijd bij mobiliteit dus mijn keus was snel gemaakt! Ik heb gekozen voor zo goed als nieuw maar de telefoon ziet er als nieuw uit. Goede snelle service! In een woord PERFECT!

Super goede service!

Goede prijs en een goed product. Zeker een aanrader. De klanten service hielp ons snel en goed!

Waar voor je geld

Duidelijke site, duidelijke beschrijving van de staat, faire prijzen, snelle levering en product conform wat beloofd is, of zelfs iets beter dan verwacht. Wij zijn blij!

Snelle service en perfecte kwaliteit

Op minder dan 15 uurtjes had ik mijn i-phone al in huis. Niet te onderscheiden van een nieuwe

Goede kwaliteit prijs. Snelle levering

Snelle levering. iPhone ziet er goed uit. Ga zeker nog een keer bestellen.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL