Uitstekend!!!

Ze maken waar wat ze zeggen. Mooi toestel werkt goed. Snelle levering 2 jaar garantie en doen ook aan afterpay . Mijn volgende telefoon koop ik zeker weer hier.

Top, telefoon werk perfect en is is geweldige staat

Ik koop bijna nooit refurbished maar sinds ik deze telefoon (iPhone X) heb ga ik nooit meer gloednieuwe kopen. Een refurbished telefoon is niks anders dan een gloed nieuwe telefoon. Ben er heel blij mee, ik raad iedereen aan om hier een refurbished telefoon aan te schaffen.

super goeie kwaliteit voor een goede prijs

ik heb hier een iphone xs max gekocht en ik ben echt onder de indruk. Super goeie kwaliteit. Ik heb een ‘als nieuw’ en het lijkt net alsof in een nieuwe heb gekocht. Super bedankt!

Goede service in een paar klikken

Ben blij met mijn iPhone en de snelle levering

Snelle levering prima telefoon

Telefoon werd snel geleverd en ziet er netjes uit zoals omschreven werd

Magnefique

Fantastisch toestel mijn 2de iphone na 5 jaar android te gebruiken. Mijn iphone kwam heel snel aan en mijn toestel lijkt splinternieuw. Ik raad jullie zeker aan om hier je toestel tr halen ik heb het gecheckt het is hier goedkoper dan bij de concurrenten en je krijgt ook extra’s zoals een hoesje en screenprotector.

goed geregeld

Ik heb een Iphone 11 pro uitgekozen voor de verjaardag van mijn dochter. De telefoon was binnen een dag binnen via de post en ziet er als nieuw uit. Mijn dochter wilde graag de kleur midnight green en deze heb ik uitgekozen. Ze krijgt de telefoon pas op haar verjaardag, maar zal blij zijn. Het viel mij op dat Mobico betere prijzen heeft dan andere aanbieders, vandaar dat mijn keus op op Mobico gevallen is.

Goed ervaring

Snelle, goede service

Kende het bedrijf niet maar kennis had hier onlangs Iphone gekocht. Duidelijke site, snelle levering en perfecte Iphone ontvangen met screenprotector erop! Super!

Zoals ik hoopte!!

Prima keus om hier voor de tweede keer een mobiele telefoon te kopen!

Volgende dag in huis, uitstekend product

Precies gekregen wat ik had verwacht. Netjes hoesje en screenprotector erbij gekregen en het scherm was krasvrij! Ik had ‘goed’ geselecteerd, en het is echt super! Op een paar krasjes op de zijkant na helemaal perfect.

Ellende

Juli 2020 2 (5 sterren iphones 8) totaal 680 euro besteld voor mijn kids. 1 dag later geleverd. Vanaf dan altijd problemen gehad. Camera kapot na 3 weken en batterij direkt plat. 1 terug gestuurd camera was gemaakt maar batterij blijft zielig. Snachts bij 100%geladen en vliegtuigstand uittrekken en batterij is smorgends nog 50%...hoe is dat mogelijk. Dus al 8 maanden ellende allerlei. Terugsturen is een complexe operatie en duurt lang...en weet je nog niet zeker of t gemaakt is. Bij sturen van klachtenmail kreeg ik antwoorden als : vervelend voor jou en sorry dat hij niet gemaakt is... enz...onbegrijpelijk Rommel is het. Laders ook allebei direkt stuk en fake spul ipv Apple. Bart 0032478475901

Gewoon helemaal goed ;-)

Dit de 2de maal dat ik bij Mobico een gsm bestel, gsm als nieuw, werkt perfect, snelle levering, gewoon goede service zoals het zich betaamd.

Zeer zeer trage afhandeling van het product!

De verzending richting huisadres was bijzonder snel, maar het duurde vervolgens 1 maand lang (!) voordat de openstaande betaling voor mijn geretourneerde telefoon eindelijk wegviel. Ook is de klantenservice betreurenswaardig en drastisch, echt ronduit verschrikkelijk. Er wordt aangegeven op de site dat ze reageren binnen 48 uur. Nu met de coronadrukte snap ik dat dat iets langer duurt, maar 2 weken?! Ook heb ik alle informatie doorgegeven m.b.t. de retourzending, maar ze moesten steeds maar nieuwe informatie vragen aan mij om alles af te handelen.

Iphone XS gekocht bij Mobico

Ik heb iPhone XS gekocht “in nieuwstaat”. De XS is echt als nieuw zoals op de website wordt vermeld. Prima service en snelle levering.

scherm het niet doen

ik had mijn telefoon 2 weken geleden binnen gekregen. en is al 3 keer dat de scherm het niet doen en er komen strepen bruin/wit dus nee ik ben hier niet blij mee nooit meer bij de bedrijf kopen.

Mobico krijgt van ons de warme douche.

Eerst een poosje aan het oriënteren geweest welke Iphone bij ons zou passen. Een paar keer gebeld voor informatie en om te vragen wanneer de winkel weer open gaat. Omdat dit nog niet bekend was, hebben wij besloten om toch maar te bestellen op de website. Hierbij uitstekend geholpen door Linda. Ze heeft zelfs een mail gestuurd met uitleg waar ik alles moest invullen. Ongekend wat een service, want daar had ik niet eens om gevraagd. Bij Mobico wordt nog met de klant meegedacht. We hebben 2 iphones 11 pro in nieuwstaat na bestelling de volgende dag keurig geleverd gekregen en deze vandaag in gebruik genomen. Kortom; wij zijn echt bijzonder te spreken over de contacten zowel de beantwoording met de mail als de telefonische contacten.

Binnen een dag geleverd

Snel gevonden! Duidelijke omschrijving op de website en daardoor een makkelijke keuze!

Precies als verwacht

Ik heb deze week een iPhone X gekocht bij Mobico. Ik had geen twijfels over de kwaliteit en Mobico heeft mij niet teleurgesteld. Ik ben super blij dat ik heb besloten mijn telefoon bij Mobico te kopen.

Hele fijne telefoon!!

Bestellen ging heel snel en de telefoon is nog in top conditie! Het hoesje en de screenprotector die je er gratis bij krijgt zijn echt super!!

i phone 11 pro in top kwaliteit

Ik heb de i phone 11 pro 'nieuw' besteld rond 20u en had hem al de volgende dag in huis. De i phone werkt perfect, batterij conditie is 100 procent, verder helemaal nieuw. Heel blij met deze aankoop -> screenprotector zat er zelfs al op, incl hoesje zat er bij. Ik raad deze site zeker aan.

iPhone zoals beschreven en snel geleverd!

Telefoon gekocht en volgende dag in huis. Precies zoals omschreven en werkt prachtig!

Ontzettend blij met mijn telefoon via Mobico!

Ik twijfelde ontzettend of ik een nieuwe iPhone 11 of een refurbished wilde kopen. Op aanraden van een familielid ben ik op www.mobico.nl uitgekomen. Uiteindelijk - na lang twijfelen - de telefoon besteld via Mobico. Ik heb gekozen voor ‘als nieuw’. De telefoon werd de volgende dag al bezorgd! Geen krasje of iets dergelijks te zien op het scherm, de achterkant en de zijkanten! Ik ben hier erg tevreden mee! Het scheelt zo’n €100 met een nieuwe telefoon, en bij een telefoon van Mobico zit nog een hoesje en een beschermplaatje voor je scherm. Kortom, ik ben erg blij met deze aankoop!

Snel geleverd, keurig product!

Woensdag tegen 21.00 uur een iPhone XS "Als Nieuw" besteld. Donderdag rond 14.30uur per post ontvangen. Erg snelle levering en keurig op de hoogte gehouden tijdens het hele leveringen-proces. Product was netjes verpakt, de gebruikte telefoon met kwalificatie "Als nieuw" is ook inderdaad als nieuw. Zelfs Voorzien van bescherminghoesje en screen protector. Tot zover een prima service! Harold

Ben erg tevreden

26 Databankweg