Super snelle levering + Nette telefoon wel lage batterijcapaciteit...

Iphone XS in de status 'als nieuw' besteld. Iphone ziet er super netjes uit. Minimale gebruikssporen. Te telefoon kwam met een glasplaatje op het scherm en een hoesje. Een nadeel.. Na vooraf contact te hebben gehad met Mobico waar ze mij hebben verteld dat alle telefoons een batterijcapaciteit zouden hebben van 85 - 100 % blijkt dit achteraf helaas niet het geval. Mijn telefoon werd geleverd met een Batterij capaciteit van 82%...

Super netjes!

Super nette telefoon en doet het super! Alles zit erbij geleverd wat je nodig hebt dus je hoeft verder niks meer aanteschaffen!

Nette telefoon, werkt perfect.

Ik heb een iPhone X gekocht en deze bevalt zeer goed. De beschrijving komt overeen met de staat van de telefoon zoals deze beschreven wordt op de website. Het toestel werkt perfect. Niks op aan te merken. Zeker mijn geld waard!

Mijn ervaring is goed met Mobico, hele vriendelijke mensen en helpen je goed.

Zeer tevreden klant

Ik heb al twee keer een telefoon gekocht bij mobico en ben zeer enthousiast. De telefoons werden in uitstekende staat geleverd.

Snelle levering en telefoon werkt perfect! Echt een aanrader top site

Goeie telefoon voor een zeer goeie prijs

Ik kocht mijn iphone met een twijfelend gevoel en dacht dat het misschien toch slimmer was om een nieuwe te kopen. eindstand was dit zeker niet het geval en heeft mobico mij erg verrast met de telefoon voor die prijs. Goed werk!

Gisteravond om 23.30 bestelt en vanmorgen al binnen! Netjes verpakt, inclusief oplader. Alles precies zoals ik had gehoopt! Dankjewel!

Snel netjes verzorgd bezorgd

Na mijn bestelling min iphone snel mogen ontvangen keurig verpakt en in de staat hoe is aangegeven, perfect!!

Positief

Snelle & goede service!

Perfect!

De tweede keer dat ik een telefoon hier bestel en ik ben super tevreden!! Beide telefoons zijn in keurige staat en zeer snel bezorgd bij mij. Persoonlijk vind ik het fijn om refurbished te bestellen, omdat die net zo goed zijn als helemaal nieuwe en ze zijn nog eens goedkoper ook. Heel betrouwbaar en zeker aan te raden!

Maandag Iphone XR refurbished besteld. Dinsdag in huis met hoesje en beschermplaatje. Bijna geen beschadiging te zien. Prima batterijstatus en telefoon werkt prima. Helemaal top!

Super gsm!

Ik had de iPhone 8 gekocht 'als nieuw', maar eigenlijk kan hij perfect doorgaan als 'nieuwstaat'. Ik vind niks van gebruikssporen, er is werkelijk niets op aan te merken. De levering is ook zeer vlot verlopen.

Erg tevreden

Heel snelle levering, zelfs als je op vrijdag besteld leveren ze de volgende dag (zaterdag). Ik ben best tevreden, maar heb mijn wel besteld in een staat "heel goed". Hoewel er geen krasjes gingen zijn zichtbaar voor het blote oog kan ik er bovenaan mijn scherm wel echt een paar zien, dus zou ik toch voor een nieuwstaat gaan!

Goede ervaring

Snelle levering en perfect toestel. Dit is mijn tweede toestel van Mobico. Ben erg tevreden over bedrijf en nieuwe toestel.

Super! Snelle levering en mooie telefoon

Op zaterdag de Iphone X space grey 64GB besteld. 3 dagen later de telefoon al ontvangen. Via de mail nog even om een factuur met BTW verzocht en dezelfde dag al in mijn mailbox. Heel blij met de telefoon voor een hele nette prijs.

Super fast Quality

İt was super fast and like orginal

snelle bezorging

netjes verpakt en snel bezorgd, top!

geweldig!

Ik heb een gouden iPhone 11 pro 256GB besteld in nieuwstaat. Hij is super mooi en ik heb totaal geen idee of ik een gebruikt toestel heb of een nieuwe (Mobico beschrijft nieuwstaat zo: “Toestellen in deze categorie hebben geen enkel gebruiksspoor en zijn dus absoluut niet van nieuw te onderscheiden. In de meeste gevallen zijn het letterlijk nieuwe toestellen”). Hij ziet er perfect en gloednieuw uit (en werkt uitstekend), maar het heeft me toch een hoop geld gescheeld. Dit is de tweede keer dat ik op Mobico heb besteld. Eerder heb ik al een iPhone 7+ besteld en deze is zo’n 3 jaar meegegaan tot ik het nu wel echt tijd vond voor een nieuwe. Daarom had ik deze keer geen twijfels over Mobico!

Top website

Echt een top website mijn telefoon was binnen twee dagen al binnen (zondag bestelt dinsdag in huis) de.tuiselefoon ziet er helemaal top uit en werk perfect geen enkel min puntje, echt een top website.

Top kwaliteit

Heel erg blij met mijn nieuwe Iphone XS Gold 64GB. “Als nieuw” gekocht, ook geen enkel krasje te bekennen. Super blij mee, kom hier zeker terug.

Het klopt gewoon - ze zijn heel erg goed bezig!

Supersnelle levering en er is aan alle hooggespannen verwachtingen voldaan. Puntgaaf toestel ontvangen waarop geen enkel gebruiksspoor werd aangetroffen. Het klopt gewoon - ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen!

Enorm snelle afhandeling

De ene dag besteld de dag erna al in België geleverd!

Super snelle service , top product

Zaterdag besteld en vanochtend mijn nieuwe iPhone 11 gekregen, zo goed als nieuw met gratis hoesje!

Echt top waar voor je geld

Na jaren lang ander merk gsm gehad te hebben, nu eens overwogen om i phone te kopen. Nieuw vind ik te duur, dus voor refurbed gekozen. Na het internet uit te pluizen, steeds terug gekomen bij Mobico. Heb de i phone X gekozen, in nieuw staat. En inderdaad, is ook nieuw! Ook snel geleverd. Ondanks Corona, na 2 dagen netjes afgeleverd. Nu nog in gebruik nemen, ben zeer tevreden klant. En niet te vergeten, Mobico geeft ook nog eens 2 jaar garantie.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL