Geweldige service bij Mobico
Op maandag 8 maart 2021 heb ik aan het einde van de middag een refurbished iPhone XS max (zilver, 256 GB) gekocht en maandag ochtend om 09:30 uur was de telefoon al in huis. Zoals de omschrijving op de website al zegt, geeft Mobico iPhones echt een tweede leven. De iPhone XS max met als status ‘als nieuw’ ziet er perfect uit: geen krasje, geen barstje, er is echt helemaal niks aan op te merken. Bovendien is de batterijconditie van de telefoon 87%, een erg goede batterijconditie al vind ik zelf. Met andere woorden kan gezegd worden dat dit bedrijf haar woorden en beloftes echt nakomt: de telefoon is de volgende dag in huis en de batterijconditie is hoger dan 85%. Ook is de bestelling compleet en al bij mij aangekomen. Naast de telefoon zelf heb ik een oplaadsnoer, een telefoonhoesje én zelfs een screenprotector ontvangen. Ik heb echt geen woorden voor wat een mooie en uitgebreide service dit bedrijf biedt. Tot slot vind ik de prijs-kwaliteitverhouding van de iPhone XS max zeer goed: de telefoon is van perfecte technische kwaliteit en kostte mij maar 500 euro.
Ik wil de medewerkers die zich bezig gehouden hebben met mijn bestelling heel erg bedanken voor de moeite en ik wens jullie nog veel succes bij dit mooie bedrijf.