Goed werkende telefoon

Een goed werkende telefoon, ben er zeker blij mee. Zeker aan te raden.

Topppp

Beste site !

Helemaal top

Helemaal top top service en had hem de volgende dag al in huis

goeie service, top telefoon

geen krasje te bekkenen batterijconditie 100% kort samengevat helemaal top

Mooie prijs/kwaliteit

De goedkoopste refurbished i Phone en een hele snelle service Zelfs de verzekering kwam uit bij mobico !!!!

Een iPhone XR gekocht en ben er heel tevreden over. Heb hem “als nieuw” gekocht en heb niks op de telefoon aan te merken. Het ziet er keurig uit en zal hier de volgende keer zeker terugkomen!!

Goede telefoon.

Snelle levering en de telefoon ziet er als nieuw uit. Helemaal tevreden

Geweldig!

Snelle levering en mooi product! Heel betrouwbaar.

Verrast , super snel !

Super tevreden !! Ziet er als nieuw uit !!

Sneller levering prachtig toestem

De levering was precies zoals ze beloven op de site

FANTASTISCHE SERVICE

Ik heb via Mobico een refurbished Iphone X 256GB besteld in de categorie 5 sterren (als nieuw) voor mijn jongste dochter. Helaas bleek bij ontvangst van de telefoon dat deze toch redelijk wat goed zichtbare krassen had op de zijkant van het toestel. Omdat mijn dochter zelf een groot gedeelte van de aanschafkosten van het toestel moest betalen van haar spaargeld, vonden we het jammer om de telefoon zo te accepteren. Na contact te hebben gehad met Mobico kregen we per mail de mogelijkheid geboden om of een klein deel van de aanschafkosten teruggestort te krijgen of de telefoon om te ruilen. Na telefonisch contact opgenomen te hebben met Denise van Mobico, hebben we hebben gekozen voor omruiling. De moeite die Denise genomen heeft om een super mooi toestel voor mijn dochter te regelen is echt helemaal top. Ze heeft voor haar het mooiste toestel uitgezocht, voor een nieuwe accu gezorgd en het toestel voor de zekerheid nog een keer laten polijsten! Het toestel wat mijn dochter nu heeft ziet er echt helemaal top uit, en ze is er super blij mee. Super bedankt Mobico en in het bijzonder Denise...

good service good price

I just ordered iphone xr. the device is perfect and the receive it next day. thank you

Supersnelle levering

Ik twijfelde heel erg in het begin om de XS max te bestellen. Na ontvangst van mijn toestel heb ik geen enkele spijt meer. Mooie toestel met grote scherm precies wat ik nodig had.

Goede mobiel, zoals nieuw!

Nieuwe iPhone 11 besteld en er ontzettend blij mee. Mobiel is niet van nieuw te onderscheiden, geen krasjes en ondanks de 2-5 werkdagen levertijd toch binnen 1 dag ontvangen. Aanrader

Na 1 uur al terug moeten sturen

Na 1 uur al terug moeten sturen, verzendkosten moet je dan zelf betalen. Iphone xr besteld, zag er goed uit tot er +/- na 1 uur ghost typing en valse aanrakingen optraden. Moet hem nu retour sturen en hiervoor zelf de kosten dragen.

Mijn ervaringen met mobico zijn super

Heb al drie telefoons bij mobico gekocht en er was niks mis mee als je problemen hebt met je telefoon kan je deze opsturen en die wordt gemaakt met garantie. Dus ik zou mobico zeker aanbevelen

Snel en goed

Snel en goed

Net als nieuw iphone voor een heel mooie prijs. Echt een goede bedrijf!

Mooi gaaf toestel die er als nieuw uit ziet voor een schappelijke prijs

Op internet gezocht naar een leverancier voor refurbished I phone en Mobico kwam in de vergelijking het best uit den bus .na bestelling een dag later het toestel ontvangen Prima mooi gave toestel Gelijk alles over gezet van mijn oude I phone 7 even wennen aan de verschillende mogelijkheden

Ben enorm blij met mijn nieuwe iPhone

Ben overgestapt van Android naar iOS en ben enorm blij met mijn nieuwe iPhone X. Geen minpunten te bekennen, de telefoon voelt enorm smooth aan en loopt soepel.

Uitstekende aankoop

Snel geleverd geleverd, de dag erna geleverd. Werkt perfect en zag er uitstekend uit. Alles zat ook mooi in een doosje en je krijgt er een gratis beschermhoes bij.

Snelle services

Ik heb een fijne ervaring, een vriendinnetje van mij en ik hebben uitgezocht waar we een mobiel zouden kopen iPhone XS Max. Alleen ik heb het toestel al en zei niet omdat die niet leverbaar is. Dat is erg spijtig voor haar. Dus als ik het win delen we de helft van de prijs. Ik had het toestel later besteld op dezelfde dag.

refurbished telefoon werkt en ziet er uit als nieuw

Mijn ervaring met de telefoon bestellen op mobiel is erg goed, de telefoon is precies geleverd als gezegd en ziet er uit en werkt als nieuw. Zeker een aanrader dus!

Ik heb even ge-Googled voor refurbished iPhone XS Max 256GB zo goed als nieuw. Ik zag meteen deze staan die ook nog het goedkoopst was vergeleken met de andere webshops. Er stond ook bij als je besteld voor 22:00 uur morgen in huis. Dat heb ik dus gedaan Een uur er na kreeg meteen e-mail dat het pakketje onderweg was. Volgende dag inderdaad voor 14:00 bij mij geleverd. En werkelijk zo goed als nieuw geen kras of niks op de achter kant en voor kant. Alleen de roestvrijstalen rand had heel lichtjes krasjes. Die heb ik even bij een kennis van mij die sieraden maakt van edelmetaal, weg laten poetsen. Nu eigenlijk gewoon een splinter nieuwe iPhone voor een derde van de prijs. Wat ook nog heel goed van ze is, is de twee jaar garantie die je standaard er bij krijgt. Dus voor mij de beste keus. Als ze eenmaal een refurbished iPhone 12 PRO Max 512 GB hebben, ga ik deze mits die natuurlijk de goedkoopste is ook weer hier kopen.

Prima telefoon

Super snelle levering, telefoon helemaal naar wens

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL