De tweede keer dat ik hier een telefoon bestel zeker tevreden over de service en de telefoon is geweldig

super goed

makkelijk te vinden, niet te duur & snel en veilig geleverd

Enjoying the new phone so Far #204610

Got the phone for my Wife birthday. So far she is really enjoying it :) Order number 204610

Super blij met mijn iPhone!

Ik heb mijn afgelopen 3 telefoons bij Mobico gekocht en gisteren dus de iPhone 11 pro besteld in het groen. Toen ik een aantal vragen stelde, werd het echt binnen een dag beantwoordt. Ik heb gisteren rond 8 uur de telefoon gekocht en ik kon hem de volgende dag letterlijk om 10uur 'S ochtends al ophalen! Hij werkt perfect en ik heb hem voor een super mooie prijs kunnen bemachtigen. Lichte gebruikerssporen is als nieuw. Mobico heeft LETTERLIJK de goedkoopste refurbished iPhones dus ik zie geen reden om hier niets aan te schaffen. Ook een jaar nadat mijn vorige telefoon ook stuk ging (iPhone x) heb ik contact gehad met Mobico en hebben ze hem gratis gerepareerd voor mij. Al met al een ontzettend fijne en mooie ervaring gehad bij dit bedrijf. Twijfel niet om hier iets aan te schaffen.

Altijd 100 % tevreden

Wij bestellen vaker bij Mobico en altijd 100 % tevreden met de service en kwaliteit !

goede ervaring!!

Ik heb een fijne ervaring ervaren met Mobico. Goeie telefoon, snelle levering en fijne service!!

Zeer tevreden over kwaliteit en service

Vorige week voor de tweede keer mijn telefoon hier besteld. De vorige ging 3 jaar mee. Goede service en goede kwaliteit.

Het was prima

De iPhone 11 die ik heb besteld was zoals beschreven, en kwam snel aan. Er zat een hoesje een screen protector bij, maar deze zijn wel van matige kwaliteit. Maar verder tevreden.

Erg goed ik de telefoon was erg mooi

Ik heb de telefoon snel, vlug en ingoedestaat ontvangen. Ook was het bestellen snel en gemakkelijk afgehandeld.

Topervaring

Voor de tweede keer een iphone besteld op korte tijd. Eerst voor de zoon(Iphone 11) en nu eentje voor de dochter( iphone 8). Beide iphones waren in uitmuntende staat. Ze zijn niet te onderscheiden van nieuwe uit de winkel. We hebben zo toch enige honderde euro's al kunnen besparen. De service was steeds zeer correct. Al was er bij mijn laatste bestelling een setje airpods tekort maar ben er van overtuigd dat dit ook wel in orde komt. Ik raad Mobico ter stelligste aan. Prijs correct en mijn bestelling was zeer vlug aan huis geleverd. We kunnen het iedereen maar aanraden. We kregen een beschermhoesje en schermbescherming bij;

Mooi telefoon, in staat zoals omschreven

De telefoon werd correct geleverd en was in de staat zoals te verwachten was uit de omschrijving.

Goedkoop , en snel

Mobico is gewoon zo goed in het zorgen voor snel van een nieuwe telefoon en de telefoon die iPhone XS Max die ik heb besteld heet geen enkel krasje en de battrij ben mobico worden vervangen dat merk je wel de telefoon geeft zelf ook aan dat de batterij geheel nieuwe .ik kreeg zelf bij mijn telefoon een hoesje en bescherm laagje. En werdt goed geholpen door mobico Dikke 10 plus

Kan niet blijer zijn !

Ik zocht een nieuwe telefoon (een iphone want vind die fijner) en kwam op mobico uit. Hier kon ik allerlei iphones van verschillende condities kopen. Hoe minder gebruikerssporen, hoe hoger de prijs. Toch is de beste conditie (Nieuwstraat) voor een hele goede prijs te kopen. Het is eigenlijk zonde om een nieuwe iphone te kopen want hier kan je eigenlijk ook een nieuwe kopen voor veel minder geld. Ik heb de iPhone XS Max 256gb gold gekocht in de staat als nieuw. Dit is de op één na beste staat en ik zie nergens een gebruikersspoor dus ben echt heel tevreden want heb heel veel bespaard. Ook is de accu nog 100%.

Telefoon werkte niet goed, heb het mogen terug sturen en alles werd goed geregeld. Telefoon is gemaakt.

Erg netjes

Goede service, alles netjes geleverd en in goede staat

Goed!

Ik heb een iPhone xs max besteld, ziet er fantastisch uit! Snel binnen + gratis hoesje en screenprotector. In vergelijking met andere refurbished telefoons sites de goedkoopste!

Ziet er goed uit en snel thuis bezorgd

De iPhone was binnen een dag thuisbezorgd. Ik ben er erg tevreden mee. Ik heb de iPhone 11 besteld.

Telefoon werd binnen 1 dag geleverd.

Vlotte levering en mooi toestel

Netjes toestel. Duidelijke site.

Degelijk product voor goede prijs!

Ik heb lang getwijfeld over de aankoop, en mail contact gehad over de service van Mobico. Per mail ben ik goed geinformeerd, en na 2 prijsdalingen heb ik besloten om een iPhone xs max aan te schaffen. Deze kwam binnen een dag en op zaterdag binnen, met een schermprotector er al opgemonteerd. Het apparaat voldoet aan de status zo goed als nieuw, want ik kan er geen krasje op herkennen. Verder is de batterij capaciteit 90%, maar Mobico geeft garantie over de batterij, en deze kan vervangen worden binnen twee jaar na aankoop. Het enige minpuntje zou het hoesje zijn, welke erg dun is en weinig beschermd, maar omdat het een tijdelijke actie was en er gratis bij zit is het niet heel erg. Ik ben tot nu toe heel tevreden over Mobico

iPhone x

Supersnelle service en het toestel is mega goede staat met extra hoesje glasbescherming en maar 5€ extra voor oortjes kan je echt nie voor sukkelen!! Super tevreden een aanrader!

Super goede service

Telefoon als nieuw besteld, met een batterijcapaciteit van 100% en een stuk minder betaald! Top!

Mooie Telefoon

Nieuwe telefoon gekocht (Iphone XS Max) via Mobico. Gekocht in staat: als nieuw. Mooie prijs voor goede kwaliteit, inderdaad in nieuwstaat. batterijconditie is 91% en geen krasje te bekennen. In 1 dag geleverd zoals aangegeven stond, en mails ontvangen met updates + een Track en Trace. Ik zou hier zo weer kopen, zeker een aanrader!

Het kwam op de beloofde datum en de telefoon doet aan verwachting!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL