Erg goed

Anel en mooie telefoon ontvangen

Goede service. Snelle levering en goed verpakt. Iphone xs in nieuwstaat besteld. Ziet er super mooi uit en alles werkt naar behoren

Iphone voor mijn dochter gekocht met de optie als nieuw. Nou hij lijkt gewoon nieuw echt top. Binnen 1 dag verzonden en in bezit. Zou dit iedereen aanraden.

De verzending was snel en de toestel was goed aangekomen! Had het met lichte gebruikssporen gekocht en de telefoon ziet er heel goed uit! Ben er heel blij mee.

Goeie service & mooie producten!

In de avond besteld en volgende ochtend al in huis, daar was ik super blij mee! Ook het product ziet er super goed uit.

Fantastisch!

Iphone 8 in nieuwe staat besteld, netjes op tijd ontvangen. Toestel ziet er nieuw uit en alle bijbehorenden meegeleverd. Kortom - top service!

Wat een geweldige telefoon heb ik ontvangen. iPhone XR in nieuwe staat. Nou dat is hij zeker. Super blij mee. Dank je wel Mobico. Top.

Top bedrijf

Ik ben ontzettend tevreden! Makkelijke site, ruime keus.en snelle levering!!! Mooi toestel, lijkt echt als nieuw.

Top product en top service

Top product, top service, snelle levering, duidelijke follow-up

Echt super blij mee!

Ik had eerst een iphone 6s plus waarvan het beeldscherm er zowat uit kwam springen omdat mijn accu was opgezet na 5 jaar de 6s plus te hebben gehad vond ik het wel tijd voor een nieuwe en ik koos voor de xr 128 gb in de blauwe kleur het is echt een super fijne telefoon lekker snel hij maakt super scherpe foto’s en ik kan nu weer lekker veel spelletjes spelen als ik me verveel de telefoon werd de volgende dag heel vroeg al geleverd en ziet er splinternieuw uit echt geweldig super blij mee

Kwaliteit komt 100% overeen en een goede snelle service

Kwaliteit komt 100% overeen en een goede snelle service. Het is vertrouwd en komen hun service en diensten na. Aanrader als je een toestel online wilt bestellen!! Met vriendelijke groeten, Arjan Sweers

Beter dan verwacht!

De snelle levering had ik verwacht. Ik wist alleen niet wat ik moest verwachten van de gekozen kwaliteit (lichte gebruikssporen). Het geleverde product leek echter wel als nieuw! Top!

Perfect! Zit geen schrammetje op!

Heb een iphone xs max refurbished gekocht en ziet er echt uit als gloednieuw! Ben er super blij mee, bedankt!

Goedddd

Ik heb de telefoon gisteren besteld in de middag en kreeg hem de volgende ochtend binnen en de telefoon werkt goeddd

Doen wat ze zeggen,snelle levering

Altijd op tijd en scherpe prijzen

Niet te vertrouwen

Ik heb 2x een iphone x nieuw besteld, beide binnen een 1 of 2 maanden kapot. Ik heb ze allebei bij een betrouwbaren reparateur laten nakijken en ze waren verbaast over de slechte kwaliteit. Een klein tikje zou ervoor zorgen dat het scherm barst of de gehele binnenkant kapot zou gaan. ook was de batterij van slechte en goedkope kwaliteit. Ik raad het niet aan om een telefoon hier te kopen. Kort gezegd goedkoop kopen is duur kopen.

Zeer snelle levering!

Snelle levering en de telefoon ziet er keurig uit. Blije zoon.

geweldig bedrijf

je hoort en leest zoveel positieve berichten over Mobico.

Snel, correct en veel keuze

Refurbished is beter dan 2e-hands en dan zit je bij Mobico wel goed...de keuze is reuze! Snelle en betrouwbare levering, een aanrader!

Snel, netjes verzonden. En de staat van mijn iPhone XS overtreft de verwachtingen.

De verwachtingen die Mobico op hun overzichtelijke site opwekt, worden helemaal ingelost. Mijn iPhone XS werd snel verzonden, netjes ingepakt en verkeert in een nog betere staat dan verwacht. Volgende keer ga ik weer voor Mobico.

Perfecte service goed geleverd

Al mijn derde telefoon hier gekocht Hele goed kwaliteit

Ik heb een iPhone xr 64 GB met lichte gebruiksporen gekocht maar het zag er gloednieuw uit. Het kwam de volgende dag aan met een goedkoop plastic hoosje (die de camera niet beschermt) , een screen protector (al geinstalleerd) en een lader. De batterijcapaciteit was 94 procent.

Prima service en kwaliteit

Makkelijke site , veel keuze, makkelijk besteld en betaald. Prima opvolging per mail, duidelijk en correct met dan een perfect verpakt toestel. Mobico, ja doen !

Geweldige zaak!

Wat een geweldige zaak vandaag mij. iPhone X binnen gekregen. Hij lijkt gewoon als nieuw en dat te weten dat dit gewoon 500,- schilt wat super Mobico bedankt voor jullie super goede serves

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL