Op tijd geleverd en net toestel

Ondanks sneeuw en ijzel is de iPhone voor mijn dochter op tijd geleverd, netjes verpakt en in zeer goede conditie. Blij mee.

Supper goed

Supper goed echt een aanrader

Super goede service en kwaliteit super tevreden met mijn nieuwe telefoon!

Heel snel bezorgt super fijn!!

Dag na bestelling bezorgd. Ik heb als nieuw besteld, de telefoon ziet er goed uit. Een paar krasjes op de onderkant, maar voor de rest ziet ie er goed uit.

Snel. Goede kwaliteit

Snelle levering! Toestel ziet er goed uit

In één woord: top!

De iPhone X voor mn dochter werd binnen een dag bezorgd. 'Zo goed als nieuw' klopt ook echt; geen krasje te bekennen en met alle bijbehorende accessoires supernetjes in het doosje is het een prachtcadeau. Mijn dochter is er erg blij mee!

Heel goede staat

Het is een hele goede gsm ik ben er heel te vreden mee

Echt top!

Heb nog nooit eerder bij mobico iets gekocht, maar na velen goede reviews gelezen te hebben besloot ik er gewoon een bestelling te plaatsen voor een Iphone X in de staat ‘Als nieuw’ Nou met een par krasjes op de zijkanten is de telefoon verder hartstikke mooi en heb ik zeker geen spijt van mijn aankoop. Ik zal hier zeker weer terugkomen. Hartstikke bedankt!

heel goekoop en goeie kwalitiet

goed optijd geleveerd

Tevreden over alles!

Snelle levering!

Superservice

Zondag 2x iphone X besteld. Vandaag, dinsdag in huis. Dochters gaan super content zijn.

De meest geweldigste optie allertijde !

Al een tijdje een nieuwe telefoon nodig waar ik het liefst niet te veel geld aan uit wilde geven! Zo ben ik terecht gekomen bij Mobico. Zeer goede ervaring en zeer tevreden over mijn aankoop ( Iphone xr - red, 64 gb in de staat ‘ lichte gebruikerssporen ‘ ). Ben er super blij mee dat dit soort bedrijven er zijn!

Het pakketje was snel geleverd en alles zag er prima uit Alleen de screen protector die ik erbij kreeg zit er scheef op Voor de rest is alles naar wens

Perfect.

Telefoon ziet er perfect uit en snel binnen.

Echt Nieuw Staat

Heb Zondag 14-2-2021 en IPhone XS nieuwestaat besteld . Vandaag 16-2-2021 mogen ontvangen Kan GEEN krasje of gebruikerspoor vinden. Zelfs mijn glazen screenprotector zit er super strak via hun op.

Aankoop nieuwe telefoon via Mobico

Telefoon is in top staat. Zelf heb gekozen voor de iPhone 11 Pro Max 256 GB “als nieuw”. Batterijcapaciteit is 99%. Geen krasje te bekennen. Ik ben erg tevreden.

Slechtste service ooit

Na een paar weken hadden ze de bestelling nog steeds niet verstuurd. Vervolgens krijg ik ook nog eens te horen dat ze het niet op voorraad hebben, terwijl het op de website wel beschikbaar was. Ze zijn onbereikbaar op de telefoon en reageren pas een week later op de mail, dat mij niet eens uitlegt waar de bestelling blijft. Uiteindelijk heb ik de bestelling moeten annuleren, omdat ik al weken lang op een mobiel zit te wachten, terwijl ik het dringend nodig heb...

Snel in huis en toestel als nieuw

Overzichtelijke site Goede reviews Snel geleverd en tot nu geen problemen

Goede service, iPhone Xr in prima staat

Ten eerste is het een fijne site en alles staat er heel duidelijk, je krijgt ook wat ze zeggen. Heb de iPhone Xr besteld en kreeg hem twee dagen later thuis bezorgd, i.v.m. slechte weersomstandigheden en drukte een dag later dan dat ze beloven, maar dat is begrijpelijk. Gebruik de telefoon nu een aantal dagen en hij werkt helemaal naar behoren. Heb gekozen voor ‘als nieuw’ en zo voelt die ook, verder geen beschadigingen te zien en de batterijcapaciteit is 100%. Ze hebben de screenprotector er al netjes voor je opgeplakt, erg fijn, aangezien ik daar zelf niet zo goed in ben. Bij de betaling heb ik gekozen voor afterpay, prima betaling op die manier. De prijs/kwaliteit verhouding vind ik heel goed en raad het anderen dan ook aan om een refurbished iPhone via Mobico te kopen.

Aardige medewerkers. Alleen was de aangegeven datum niet de datum dat hij geleverd werd.

snelle service

Mijn iphone kwam snel op tijd en is in prima staat. Ik zou Mobico zeker aanbevelen

Zeer slechte klantenservice.

Product besteld. Wordt verkeerd opgestuurd. Komt niet aan. En niemand is telefonisch bereikbaar. Op mail wordt laat en summier geantwoord zonder oplossingen.

Hele goede gsm

Ik ben heel blij van mijn aankoop bij mobico, de gsm werkt echt super goed. En heel leuk dat je er een hoesje, oplader en screenprotector bij krijgt

Beter dan verwacht

Ik had een Iphone XR besteld met lichte gebruikersschade. De prijs was voordeliger in vergelijking met andere aanbieders. De lichte gebruikersschade is me niet eens opgevallen. Plus een duidelijke site.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL