Snelle levering. Prima toestel

Zie boven

zeer slecht

Je dacht een zeer goede kwaliteit Iphone 11 te hebben gekocht. Dit blijkt helaas niet waar te zijn. Telefoon voldoet niet aan de batterij condities die ze zelf hanteren, faceID werkt niet, telefoon staat aan de zijkant gewoon helemaal open, batterij gaat van 100 naar 0 procent in 30 min, kan geen speaker bellen en zit een enorme ruis als ik muziek luister. Klantenservice is niet te bereiken, alleen per mail. Ondertussen een standaard reactie ontvangen waarin hun voorstel om het op te lossen waardeloos is, ik zou dan zelf een week zonder telefoon zitten. Ik heb deze aankoop een week geleden gedaan, verwacht tenminste een klantgerichte oplossing maar dit blijkt nog uit.

Top geregeld, tefoon is nieuw

Fijn bedrijf, ik had per ongeluk de verkeerde telefoons besteld en betaald, netjes de andere telefoons gestuurd en credit ontvangen.

Wederom een goede levering

Dit is mijn 2e die ik besteld heb en geleverd heb gekregen. Zeer netjes verstuurd en met liefde in gebruik genomen. Helaas zat de beschermglas er nog niet op geplakt. (dat vindt ik zelf altijd zo'n gepruts). Misschien kunnen jullie dat als extra dienst er bij toevoegen. Extra oortjes er bij besteld ivm de lightning-plug en het missen van de hoofdtelefoonaansluiting. Super blij mee!!

Alles correct verlopen!

Toestel zoals omschreven ontvangen, snel en correct.

Uitstekende telefoon voor het geld dat je betaald

De telefoon is bijna zo goed als nieuw en dat is ook goed terug te zien in het gebruik van de telefoon. Het beeld is haarscherp en je kan er mooie foto's meemaken. Enige minpunt is de batterijcapaciteit, deze bedraagt 86%. Is het enige wat buiten het verwachtingspatroon viel.

Super apparaat en geweldige services!

Ik had mijn X-iPhone-256GB een paar dagen in huis toen, door een onhandige beweging, mijn screenprotector kapot ging. Ik heb contact gezocht met de firma MOBICO en zij stuurde mij gratis een nieuwe screenprotector! Ik vind dit een geweldige services!! Het is een subliem apparaat, heeft veel mogelijkheden en ik (bijna 80 jaar) kan er schitterende foto’s mee maken o.a. van de kleinkinderen en natuuropnamens! Berthy Schrama-Smits

Perfecte telefoon: als nieuw!

Ik kocht bij Mobico de iPhone 8 refurbished. Prijs tussen goed en heel goed was hetzelfde. Ik heb nu een perfecte telefoon. Schade is niet te zien. Glazen screenprotector zat er al op, zonder luchtbellen. En binnen 1 dag binnen. Super!

Prima bedrijf

Volgende ochtend gelijk bezorgd.

iPhone X gekocht

iPhone X gekocht licht gebruikt... is als nieuw. Bezorging had vertraging door het weer.

Goede kwaliteit en zorg

Werd goed geholpen, snelle levering, goed kwaliteit van de telefoon en makkelijk bereikbaar

Erg goed

Goede iPhone XR

Perfect werkende iPhone XR 128gb, laadt tot 100% op, helaas wel maar 90% capaciteit. Werkt snel, geen krasjes, simpel hoesje en goede screen protector, oplader en simkaart pinnetje bijgeleverd.

Super fijn!

Ik vind het een super goede kwaliteit. Je betaald ook voor de kwaliteit van het toestel. Daarnaast hebben ze de goedkoopste prijs ( Dit ook gecontroleerd en vergeleken ). Hele goede service! Zou mijn volgende telefoon ook hier kopen!

Goede aankoop

Makkelijk bestellen, goede levering

Heeel veel Peck met telefoons.

Beste mobico, Ik ben heel erg blij dat jullie site er is, als mijn mobiel stuk is kan ik altijd terecht bij jullie om de mobiel te laten maken of zelfs een nieuwe opgestuurd krijgen hier ben ik heel erg dankbaar voor. Ik heb altijd heel veel pech met telefoons ook ben ik erg onhandig waardoor het vaak mis gaat.. Maar daarom ben ik blij dat jullie site er is. Ik heb een hoop geld aan telefoons uitgeven dus dit is de unieke kans om dit terug te draaien. Bedankt voor dit aanbod! Met vriendelijke groetjes, Hanne Engbers

IPhone X

Woensdag telefoon besteld. Op de website staat nog steeds dat er de volgende dag geleverd wordt als je voor twaalf uur besteld. Dit is door drukte bij postorder bedrijven niet gelukt. Heb mail gestuurd dat de telefoon nog niet bezorgd was, na 2 dagen antwoord gekregen en Mobico vroeg naar ordernummer, maar de telefoon was inmiddels als bezorgd, en we hebben dat aangegeven en kregen weer netjes een mail dat ze blij waren dat de teleefoon afgeleverd was

Een mooie telefoon voor een goede prijs

De IPhone Xr 64 GB Rood als nieuw bevalt prima netjes verpakt en snel in huis.

Snelle levering, in een goede staat

Ik heb de iphone 11 besteld, door de sneeuw had de levering 1 dag vertraging op geleverd, maar dit vind ik verre weg van gek. De telefoon heb ik besteld " zo goed als nieuw" en we kunnen nergens een krasje met het blote oog vinden. hij werkt harstikke goed, reageert snel, de gezichts herkenning werkt perfect, en de batterij werkt ondanks dat ik er , omdat hij nieuw is en alles aan het uitzoeken ben, en aan instellen, ruim 2 dagen mee. dit heb ik met een nieuwe telefoon nog nooit gehad met zoveel gebruik zo lang mee.

Goede kwaliteit, snel geleverd

Ruim assortiment refurbished iPhones. Snelle levering. Prima product.

Supersnelle levering

Iphone XR nieuwstaat besteld, de volgende dag al in huis, erg blij mee

Heel goed.

Een super bedrijf. Ik ga hier nog een iPhone kopen.

Goede telefoon

Telefoon iPhone 11 binnen gekregen in mooie nieuw staat. Zeer tevreden screenprotector er op zelfs een hoesje. Super geregeld

Prima!!

Voor de 2e keer een telefoon gekocht en alles is prima verlopen.

Super tevreden

Heb afgelopen week een Iphone X 64GB Space Grey besteld. kwam gelijk de volgende dag binnen. Heb 'm gekocht in 'nieuwstaat' en dat is te zien. Zit geen krasje of beschadiging op. Aanrader.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL