Zeer fijne ervaring, prachtig toestel

Toch had ik mijn twijfels , maar nu is alles wat er gezegd werd op de website waar. Zeer goed toestel , werkt perfect en zeer snelle levering, zelfs in België.

Snelle levering, perfecte telefoon, boven verwachting

De telefoon was snel geleverd. Gekozen voor een telefoon met lichte gebruikssporen, maar ziet er uit als helemaal nieuw. Eerste keer refurbished telefoon, maar tot nu toe boven verwachting goed!

telefoon geretourneerd, geen reactie

27 januari 2020 Wij hebben eind december een Iphone geretourneerd om te maken, maar tot nu toe enkel een reactie dat deze is ontvangen op 4 januari. Al 5 x gemaild met de vraag betreft de stand van zaken, maar geen reactie.

Snelle levering!

Ik heb alleen een iphone gekregen die helaas niet helemaal aan mijn verwachtingen voldeed.

Top service, snel geleverd en mooi toestel

Dinsdag besteld, donderdag in huis. Exact zoals omschreven. Veel keus. Ook nog oortjes voor weinig en gratis glazen scherm en hoesje! Geweldig en blij.

Bij toeval kom ik jullie tegen op face book en ik dacht toch maar even kijken want een nieuwe kan ik niet betalen Je blijft dan snel hangen op jullie site

Hebben ze zich vergist?

Afgelopen week besloten mijn iPhone 6S Plus te vervangen door een refurbished iPhone XS. Na onderzoek heb ik gekozen voor een telefoon met lichte gebruikssporen bij Mobico. Naast het feit dat de telefoon de volgende dag al was geleverd heeft de telefoon geen gebruikssporen. Hij ziet er als nieuw uit en bovendien geleverd met hoesje en screenprotector.

Telefoon niet geleverd, niet bereibaar via mail en telefoon! Ik wil mijn geld terug....

Telefoon gekocht maar is nooit geleverd. Volgens track and trace geleverd in Amersfoort maar daar wonen we helemaal niet. Al tal van mails gestuurd want MOBICO is telefonisch niet bereikbaar. We krijgen steeds een bandje. Ik wil gewoon mijn geld terug en ergens anders een telefoon kopen die wel geleverd wordt!!!! Is Mobico wel een echt bedrijf of zijn we opgelicht!!!

Helemaal top

Ik heb een licht gebruikte iPhone 11 gekocht. Kwam gelijk de volgende dag binnen. Ziet eruit en werkt alsof ie gloednieuw is. Ik heb helemaal tevreden!

Geweldige Xs Max gekocht bij jullie super blij mee

Goed product, snelle levering

Makkelijk besteld, snel geleverd en goed product. Geheel naar wens. Grote plus, screenprotector was al aangebracht, dus heeft mij het nodige gefriemel en frustratie bespaard.

Zondag besteld... Dinsdag in huis Zeer tevreden. Proper toestel

Goede kwaliteit, en een Snelle service.

Beste service en kwaliteit waar ik iets heb bezorgd.

Niet berijdbaar

Alles snel verzonden maar wil je contact niet bereikbaar ook niet per mail

Goede kwaliteit, snelle levering

Iphone x gekocht, een hoesje en screeprotector er bij gekregen.

super ervaring

Voor het eerst op deze manier een 'nieuwe' telefoon gekocht. in eerste instantie was ik huiverig, maar na veel recensies lezen heb ik het toch gedaan. Ben er heel blij mee! Telefoon ziet er super uit, precies zoals beschreven stond. Zelfs gratis hoesje en screen protector erbij, die zelfs al op de telefoon geplakt zat! De volgende telefoon komt weer hier weg.

Hoge verwachtingen maar beste teleurgesteld

Iphone x 256 GB besteld en de levering ging prima. De staat van het toestel vond ik allesbehalve licht gebruikt dus wilde ik met iemand in contact komen om dit te laten beoordelen en advies inwinnen. Telefonisch totaal niet bereikbaar en via de mail krijg ik ook geen response... Website en alles is erg gelikt maar after service als het niet tot tevredenheid gaat valt vooralsnog wat tegen. Retour sturen ook op eigen kosten, valt tegen als je 410 euro voor een toestel moet betalen...

Goede telefoon en snelle levering

Zondagavond een refurbished telefoon besteld. Dinsdagmorgen geleverd. Super snel en telefoon voldoet!

Super blij mee

Dit is al de 2e iPhone die ik bij jullie koop. Snelle levering en bij de eerste aankoop kon ik zelfs een nieuwe voor een mooie prijs kopen. Deze zag er ook weer prachtig uit en goedkoper dan regular. Erg blij mee

Goed en snel

Netjes en goedkoop Heel snel binnen

Ik wouw niet veel geld uitgeven voor een nieuwe gsm en via mobico is dit gelukt ik ben super blij

hoezo refurbished? gewoon nieuw

ik heb 2 Iphone 8 gekocht en deze zien er gewoon nieuw uit, Ook zijn ze super snel geleverd. En ja het is weer een genot om geen barsten in het scherm te hebben, dat het geluid goed werkt en alle toetsen functioneren.

Snel en goed!

Super snelle levering, keurige IPhone en goede deal!

super snelle levering! Zeer tevreden over geleverd product!

Ik ben een oma van 70 jaar over een paar dagen en heb 12 goed functioneerde gezonde kleinkinderen. Ik hoorde vorige week dat er een meisje van 15 jaar onwijs in de **** zit ( zit bij mijn kleindochter op school! ) Ze heeft haar vader nog nooit gezien en is door haar moeder zo geestelijk en lichamelijk mishandeld dat ze niet meer bij haar mamma mag wonen en na omzwervingen in de crisis opvang beland is, vlak voor de feestdagen in december 2020. Ze had geen fiets meer en die heeft ze echt dagelijks nodig en haar telefoon was kapot gegaan. Conclusie: ik bedacht mij geen moment en heb deze week een nieuwe fiets voor haar gekocht en bij Mobico een hele mooie iPhone 8 64 GB gekocht: Refurbished! Ik heb totaal geen ervaring met deze telefoons, dus gewoon op internet twee uur lang gaan lezen en zoeken: waar ga ik de telefoon kopen? Conclusie: gekocht bij Mobico! Waarom? Uitstekende reviews, twee jaar garantie krijgen, mooie en duidelijk overzichtelijke site, ik had al snel veel vertrouwen in Mobico. In de avond de telefoon uitgekozen die ik wilde hebben en betaald, de volgende morgen al heel vroeg werd de telefoon al netjes verpakt in mijn huis bezorgd. Wat een top service! Als extra was er een aanbieding van gratis screenprotector en een hoesje voor de telefoon er bij. Ik vroeg of ze de beschermlaag voor mij al vast netjes er op wilde plakken? Dit was ook netjes gedaan. De telefoon leek wel nieuw in het mooie witte doosje met alle toebehoren er keurig in. Inmiddels de telefoon naar het meisje gebracht, ze kon haar geluk niet op. Ze had alles direct geïnstalleerd, de telefoon werkt uitstekend. Ik kan iedereen Mobico aanraden, ik ben zeer tevreden over mijn spontane aankoop. Leuk dat er onder de mensen eerlijk verloot wordt: een krijgt de aanschaf van de telefoon terug, als je bereid bent om een review te schrijven. Ik was dit sowieso van plan maar het zou fantastisch zijn als ik de gelukkige zou zijn. Zeker weten dat dit geld naar het meisje gaat! Ria/Leiden

alles is perfect in orde

ik heb de iphone xr besteld en er ontbreekt niks en ook zitten er geen enkele beschadigingen op. ik ben hartstikke tevreden en ik raad mobico zeker weten aan!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL