iPhone XR ben bijna als nieuw

Gisteren een iPhone xr refurbished gekocht. Zeer tevreden, het was zelfs niet de duurste. Bijna niet van nieuw te onderscheiden. Ik zal mobico zeker aanbevelen. Mvg Leon

Goede kwaliteit!

Ik heb gister de iPhone 11 besteld en hij was vandaag al binnen! Ik had heb besteld in nieuwstaat en er zit nergens ook maar 1 krasje, deukje of een brui in het scherm. Batterijpercentage was ook 100%. Top service!

zeer fijne telefoon, niks om mee te klagen

Alles doet het perfect. Heb hem als nieuw staat gekocht. Heel erg blij met de telefoon

Heel erg goed en fijn en snelle service!!

De telefoon was heel snel binnen! En de kwaliteit is zeeeeeeeeeer goed! Ik ben ben er heel erg blij mee!!!!!!!!!! Alle extra dingen waren ook goed!!!

Slecht

Slechte ervaring met Mobico. Eerste telefoon besteld. De telefoon die ik thuis kreeg gestuurd, was niet "Als nieuw", dit was een telefoon met gebruikssporen. Toen ik dit aangaf wilde ze me niet geloven en moest ik maar een nieuwe bestellen en deze retour sturen (niet eens een retourlabel aangeboden) Vervolgens een tweede besteld, deze was goed. Na 1 maand was de batterij al slecht, na 2 maanden werkte de gezichtsherkenning niet meer en blijven er problemen bijkomen. Nu mag ik de telefoon terug sturen, dus ik ben benieuwd hoe dit verder gaat. Verder nog geen reactie mogen ontvangen op mijn mails. Al met al een teleurstellend bedrijf.

Onbereikbaar!

Ik heb een telefoon besteld via mobico. Deze had ik al supersnel in huis, hij ziet er mooi uit en werkt goed. Het enige puntje van kritiek is de maximumcapaciteit van de batterij, deze is niet goed en daar heb ik over gemaild. Ik kreeg geen reactie. Ik heb meerdere keren op verschillende werkdagen gebeld, nog geen één keer iemand aan de lijn gehad. Opnieuw een mail gestuurd. Ik heb na ruim 2 weken dus nog geen reactie gehad vanuit mobico en dat vind ik geen goede service.

Ja fok deze zaak gewoon

Batterij na een half jaar al op 65% maximum capaciteit, na een jaar al 47%. Camera werkte na een half jaar al niet meer. Wanneer je mailt krijg je pas na 11 dagen antwoord en ze zijn niet telefonisch bereikbaar, ook al zeggen ze van wel. Slechte service en slecht apparaat.

Top producten, keer op keer

Al een aantal jaren koop ik bij Mobico een refurbished iPhone (denk zo'n 5-6 al gekocht). Elk toestel wordt keurig en snel geleverd en voldoet precies aan wat aangeboden is. De bijgesloten hoesje en screenprotector is ook erg prettig.

Een iphone in nieuwstaat besteld, het geluid werkt niet! Ze zijn nooit te bereiken, schandalig!

Een refurbished iphone xs besteld in nieuwstaat, het geluid werkt niet van de gsm als ik wil bellen. Dit werkt enkel op luidspreker. Ik heb al 3 emails verzonden, een retouraanvraag gevraagd, dagelijks gebeld maar ze zijn nooit te bereiken! Schandalig, zeer onprofessioneel en hierdoor pieker ik en moet ik extra energie steken in een nieuwe gsm zoeken en regelen.. zeer erg!!! bestel hier nooit!

Ik zal Mobico zeker aanbevelen, ik had eerst mijn twijfels maar de telefoon ziet er beter uit dan ik verwacht had. Al binnen 3 dagen in huis!

Snelle levering en kwaliteit

Ik kreeg mijn iphone op tijd en was zoals beschreven als nieuw. Erg blij mee

Maandag namiddag besteld en disndag al ontvangen.

Fantastische eerste ervaring!!

Snel de keuze gemaakt! Heel simpel om te bestellen!!Top!! Toestel zoals nieuw!!

Makkelijk bestellen, goed product geleverd.

Duidelijke site, makkelijk bestelproces. De bestelde refurbished telefoon ziet er prima uit. Kortom: tevreden!

Goede prijs kwaliteit, uitstekende service

Goede prijs kwaliteit, beste die ik ben tegengekomen. Snelle levering, keurig in een origineel doosje!

Helaas retour moeten sturen

iPhone XS besteld, Nieuwstraat. Morgen contact opnemen met klantenservice om toestel retour te sturen. Bij aanzetten stond toestel niet in fabrieks modus. Hierna lukte het niet om verder te komen dan de software update tijdens het instellen van de iPhone ..benieuwd hoe dit afloopt?

Snel

Heel blij met mijn ifhone x keurig verpakt en de telefoon is niet van nieuw de onderscheiden, volgens mij had ik hem thuis binnen 24 uur , ik weet niet meer precies hoe laat ik bestelde.! Maar erg tevreden , bedankt voor alles !!

Heel goed!

Alles ging goed, bezorging was op de dag waarop ze zeiden dan het zou aankomen. Alles werkte goed en kreeg er een oplader, hoesje en screen protector bij! Niet verwacht maar wel heel fijn :). Ik had verwacht dat er meer krasjes opzaten aangezien ik een beetje beschadigde telefoon had besteld maar ik kon er eigenlijk niks van zien. (iPhone XS space grijs 256 gb) Ook goedkoper dan alle andere websites voor refurbished iPhones die ik had gevonden!!

Bijna geen gebruikssporen

Bijna geen gebruikssporen doet het perfect.

Snel geleverd, vlotte communicatie en de telefoon zag er uit zoals beloofd

Top service! Goede kwaliteiten en een snelle levering!

Geen communicatie

Absoluut niet aan te bevelen!! Nemen geen telefoon op en reageren niet op mail. Beweren dat 97% hun wel aanbevelen maar hun Facebook laat anders zien. de slechte reviews worden weer verwijderd

Slechte eerste ervaring/zeer slechte communicatie

ik koop een i phone XR voor mijn dochter, dag erna al geleverd. top dacht ik bij mezelf! tot we de telefoon installeren. het scherm blijft hangen bij ' hallo' in alle talen en je kan niet naar boven swipen! je kan de telefoon ook zelfs niet meer uitzetten! mail gestuurd dag erna en direct een bevestiging gekregen dat ze binnen 48 uur reageren. helaas zijn we al 4 dagen verder en nog steeds niets gehoord. telefonisch zijn ze ook niet bereikbaar. graag had ik beroep gedaan op mijn herroepingsrecht want ik voel al zo aan dat dit niet goed komt. ik had graag mijn geld teruggekregen zodat ik niet met de miserie zit van terugsturen op eigen kosten telkens er iets mis mee is. ik hoop hier zo snel mogelijk een antwoord op te krijgen ,via hier, op mijn mail ... maar als ik de reacties lees vrees ik hier een beetje voor en voel ik mij op de moment zwaar in het zak gezet! Heel spijtig want ik las hier toch ook wel goede en tevreden klanten! een ontevreden klant!

Prima toestel voor goede prijs

Twee toestellen gekocht. iPhone XS Max en iPhone 8. Keurig en snel geleverd. Wel jammer dat de meegeleverde adapter voor de lader een zeer goedkoop Chinees namaak product is. Ik durf de lader niet eens te gebruiken, gezien eerdere ervaring met brand in een dergelijke adapter.

Betrouwbaar en supersnel

De leeftijd gaat een rol spelen, dus tijd om de iPhone 6S te vervangen voor en groter scherm. De keuze viel op een iPhone XS MAX. En vervolgens op zoek naar een betrouwbare, degelijke webwinkel. Die keuze viel op Mobico en daar hebben we geen spijt van: transparant, netjes en snel !

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL