Slechte dienstverlening

Afgelopen maandag besteld (18 jan) nog steeds niet in huis. Pakketje is naar een PostNL gebracht. Daar is het volgens PostNL nooit aangekomen. Contact zoeken met Mobico is niet mogelijk. Telefonisch niet te bereiken en op mail komt geen antwoord. Slechte dienstverlening. Nooit meer een bestelling plaatsen bij Mobico, dat staat vast!

Slecht contact

Het contact met mobico is niet top. De telefoon is bij mij niet aangekomen, en mobico gaat hier verder ook niet op in. Slecht.

Uitstekende service

Perfecte service, goede communicatie

Een in nieuwstaat iPhone XS Max gekocht en een dag later al in huis. Werkt goed en ziet er top uit. Al eerder hier een iPhone gekocht vandaar dat de keuze voor de tweede telefoon aanschaf snel gemaakt was.

iPhone 8 broke 2 times in 4 months

So, this is the second time I have to send the phone back for repair. And I don't want another repair. I want a refund. But they are denying it. They take 1week to reply emails, and sometimes they don't reply. DO NOT buy from this company

Nette iphone xs

Nadat mijn eerste bestelling toch niet meer uit nalevering leverbaar bleek hebben ze netjes contact met mij opgenomen, hierbij besloot ik die bestelling te annuleren en een andere bestelling te plaatsen en alles was in een dag geregeld. Ben erg blij met de telefoon, hele nette staat.

Ik vind het fantastisch!

Ik ben ontzettend blij met me nieuwe iPhone voor zo een prijs! Thuis hebben we het niet altijd breed dus was dit aankoopje een goed iets.

Super blij met de snelle reactie

Prettige site, super snelle reactie en de verzorging van het bestelde product. Volgende dag in huis. Het product ziet er mooi en goed uit. Super blij mee

Prima prijs en service.

Ik heb een iPhone Xr voor mijn dochter aangeschaft bij Mobico en ben hier zeer tevreden over. Toestel ziet er prima uit en de snelheid van levering is top. Ik zou de volgende wederom aanschaffen bij Mobico.

SUPER!

Van bestellen tot levering, alles super geregeld en volgens afspraak de volgende dag geleverd. Body telefoon punt gaaf. Zeer tevreden!

Telefoon wordt niet geleverd, reageren niet op email of telefoon

Telefoon na 4 dagen nog steeds niet geleverd. Er wordt niet gereageerd op mijn email, telefonisch alleen een antwoordapparaat tijdens officiële openingstijden. Geen idee of ze een telefoon gaan leveren Echt waardeloos.

Ik heb al vaker een refurbished gehaalt hier en ben er zo tevreden mee alweer! Alles werkt prima

Super goed

Snelle levering 2 x iPhone 8 besteld ben zeer tevreden. Ik heb die van met lichte gebruikers sporen en deze zijn inderdaad licht. Goede batterij originele lader er bij. Gewoon super goed !!!

De iPhone werd snel geleverd en mooi ingepakt verzonden zodat er weinig kans was voor beschadiging tijdens transport ook was er op mijn iPhone niks van beschadiging te zien.

Goed werkende telefoon

Snelle levering en een mooie en goed werkende toestel. Zeker het bedrag waard.

Een super ervaring !

Een super snelle levering en een super nette service. Duidelijk aangegeven wanneer mijn nieuwe telefoon binnen zou komen en dit klopte precies.

Hele goede telefoon!

Ik heb de iPhone x gekocht ik heb lichte gebruikssporen gekozen en hij werk heel goed er zit een nieuwe batterij in en heeft geen 1 krasje! Top telefoon! Ook krijg je er een gratis hoedje en screenprotector bij!

keurige telefoon

zeer snelle levering en ziet er keurig uit! Aanrader om hier een telefoon te bestellen

Is perfect!!!!!

Heb mijn nieuwe telefoon al in 1 dag ontvangen en hij is perfect! Hij werkt perfect en werkt perfect alles er op en er aan! Goede klantenservice etc. Ben er dol bij mee !!!!!

Waar voor mijn geld iphone X

Iphone X gekocht bij Mobico ben zeer tevreden mooi toestel! Goed verpakt en snel geleverd.

Top! Snelle service

Iphone refurbished gekocht met lichte gebruiksporen. De sporen zijn inderdaad héêl licht. Snel in huis!

Het is een super goede telefoon.

De telefoon was heel snel aan huis bezorgd. Hij werkt super goed. Super leuk dat er oordoppen, hoesje, beschermglaasje en lader bij zaten.

Supercontent!

Goede service met supersnelle levering. Ligt goed in de hand, ziet er als nieuw uit die Iphone 8. Bedankt à team Mobico!

Geweldige iPhone x

Mooie telefoon en geleverd zo als ze zeggen

Geen contact te krijgen

Nadat ik mijn Iphone XS heb ontvangen (bestelt als nieuw) zag er op het eerste oog goed uit, maar tijdens het aanzetten viel mij meteen op dat er een groen licht streepje/punt in het scherm zit. Dit meerdere malen via mail gemeld maar nog altijd geen reactie gehad. Ook meerder malen geprobeerd te bellen, maar daar krijg ik meteen een standaard bandje met dat ze op dit moment niet te bereiken zijn (wanneer dan wel). Ik hoop dat dit opgelost kan worden.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL