Top service: snel goede spullen die voldoen aan de omschrijving

Het toestel was zoals aangegeven en werd snel bezorgd. De site was makkelijk in het gebruik.

overtreffend !

duidelijke info, op tijd geleverd en voldoet aan de verwachtingen

Mobico is echt een aanrader!

Ik heb een refurbished Iphone-8 voor mijn zoontje zijn verjaardag gekocht. De ene dag besteld en de volgende dag al in huis! Ook direct een ontvangstbevestiging van de order en de status van betaling ontvangen wat ook heel fijn is. Telefoon ziet er uit als nieuw, netjes verpakt en werkt perfect! Ik kan Mobico iedereen aanbevelen!

heel blij met deze aankoop

rap gelevert alles in goede staat

Prima geprijsd, snel en uitstekende kwaliteit

Omdat mijn telefoon kapot ging, had ik snel een ander toestel nodig. Nieuw vond ik te duur, dus ben ik gaan zoeken naar een betrouwbare leverancier van refurbished telefoons. Ik kwam al snel uit bij Mobico. Telefoon besteld en binnen een paar dagen ontving ik een prachtige iPhone XS. Geen gebruiksspoor te ontdekken. Toestel werkt uitstekend. Ben zeer tevreden.

Zeer mooie I-Phone 8 plus in nieuwstaat is perfect.

Zeer mooie I-Phone 8 plus in nieuwstaat en werkt perfect.

Betaalbare goedwerkende Iphone

Een betaalbare IPhone besteld die de volgend dag al meteen werd geleverd. IPhone ziet er als nieuw uit en werkt prima!

GEEN service KLANTENDIENST NIET bereikbaar

20 januari 2020 : Graag dringend reactie op ons probleem ! Jammer dat jullie zo omgaan met jullie klanten ... of liever SCHANDALIG . Reactie op mails ..... NUL Telefonisch ... NIET BEREIKBAAR , steeds weer zelfde bandje ! Reeds vele toestellen bij jullie gekocht , maar dit slaat alles ! Actie graag ! Ik ben overdag bereikbaar per mail en per telefoon . Een zeer ontgoochelde Belgische klant . 1 ster is zelf nog teveel ...

Super blij mee

Alleen jammer van de melding die bleef staan over de echtheid van het scherm.

Erg goeie service en mooie staat van het toestel

De telefoon kwam optijd binnen en en goede staat, erg tevreden. Ook een fijn hoesje bij gekregen.

Helemaal top

Ik heb een telefoon in de conditie ‘als nieuw’ gekocht en er is helemaal niks aan te zien. Hij lijkt gewoon helemaal nieuw

Prima telefoon en op tijd geleverd

Degelijk toestel , niets op aan te merken

Géweldíg

Onlangs was mijn oude iphone 6 aan vervanging toe.. een nieuwe telefoon maar dat is toch super duur? Na lang sparen heb ik er goed over nagedacht en veel reviews gelezen. Mobico kwam als beste uit de bus met lovende reacties. Na een paar nachtjes slapen kon ik de verleiding niet meer weerstaan. Toch maar een Iphone X besteld met maar liefst 256GB, meer dan wat ik had, namelijk 16GB. Een dag later had ik mijn nieuwe iphone X in m'n handen. Hij zag er puntgaaf uit en was gloednieuw. Een blijer mens kan je mij op dit moment niet maken. Ik raad iedereen aan die deze review leest, niet te twijfelen over zijn aankoop maar gewoon doen. Mobico is een bedrijf dat zijn beloftes waar maakt en het woord bij de daad voegt. Kortom, bestellen maar!

Echt top kwaliteit

De iPhone XR Nieuwstaat is net zo mooi als een splinternieuwe en je betaald er zoveel minder voor. Dit is zeker een aanrader

Na 2 weken nog steeds geen reactie!

Iphone 8 besteld. 2 weken geleden e-mail gestuurd dat gsm niet was toegekomen, hoewel de track en trace zegt van wel. Ook geen antwoord via telefoon. Nog steeds aan het wachten op antwoord.

Super toestel snel geleverd

Mooie telefoon zo goed als nieuw en snel geleverd

Zeer tevreden met de snelle levering!

iPhone in nieuwstaat besteld en is ook echt in nieuwstaat! Laat in de avond besteld, volgende dag rond het middaguur geleverd zoals beloofd!

Super service en de staat van het toestel precies naar wens!

Ik had nog nooit een refurbished telefoon gekocht tot gister. Het toestel is gisteravond besteld en vandaag al binnen gekomen. Alle benodigdheden zitten in het doosje erbij en het toestel is zoals beloofd zo goed als nieuw! Niks op aan te merken. Complimenten voor de service en ik zou Mobico zeer zeker aanraden.

Mooi toestel krijgt wat je ziet.

Me dochter heeft iphone gekocht zeer te vreden info klopt. Mooi hoesje en beschermfilmje erbij gekregen. Raad jullie erg aan hier wat te bestellen.

Een mooie, snelle telefoon zonder beschadigenen of krassen

De iPhone xs is snel en ziet er goed uit! Er zitten bijna geen krassen op de telefoon, behalve aan de zijkant een paar maar die zijn niet opvallend. Het batterijcapaciteit is 88% dus prima voor een refurbished telefoon!

Super fantastisch ❤️❤️

Mijn iPhone XS Max 512GB,besteld rond 16 u en de volgende dag om 9u45 aan huis geleverd. Had de keuze als nieuw gekozen en dat is hij ook! Niks van beschadiging en een goede batterij capaciteit. Ben super tevreden en raad iedereen die ik ken nu aan om via jullie een telefoon te kopen Top service leveren jullie Vele groetjes Rebecca Riesselmann

Super website!!!!

Goeie kwaliteits website, de productcondities zijn accuraat en de bezorging loopt vlekkeloos, erg tevreden!

Snelle levering en een goede prijs

Wilde een nieuwe iphone met een groter scherm maar niet tegen nieuwprijs. Dus een refurbished versie gekozen. Super snelle levering door Mobico en tegen een hele goede lage prijs.

Super service en toestel

Voor weinig geld een dupe fijne telefoon zo goed als nieuw nog geen krasje op te zien

Super aankoop !!!

iPhone XS gekocht bij Mobico volgende dag in huis in 1 woord top!!! Zag er splinternieuw uit super blij mee

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL