Goeie telefoon werkt prima

Helemaal enthousiast

Ik zocht een refurbished iphone in goed staat, die heb ik hier gevonden. Super telefoon en super goeie levering!

Fantastische en verrassende service

Gemakkelijke en overzichtelijke website, goede prijzen en zeer snelle levering maar verrassend dat ook een lader, screenprotector en beschermhoesje was meegeleverd

Geweldige kwaliteit!

Ik heb een iPhone Xs met lichte gebruikssporen aangeschaft, maar er is niks van te zien! Geweldig!

Ging als omschreven!

Ik had een nieuwe iphone nodig en had de iphone xs gehaald. Ik had hem gisteren besteld voor 23.59 en had hem de volgende dag al! Dat was hartstikke snel. Toen opende ik het doosje zat er bijna een spiksplinternieuwe xs in. Geen krasje geen barsten, voortaan koop ik een refurbisch telefoon via mobico. Goedkoper dan een nieuwe en het ziet eruit als een nieuwe telefoon!

Snel en goed aanbod

Volgende dag in huis Goede deal vergeleken met andere websites

Mooie kwaliteit

Ik heb mijn i Phoebe x 64g vandaag ontvangen. Het is een mooie en snelle telefoon . De telefoon is ook erg snel geleverd. Ik heb hem besteld zo goed als nieuw en er is geen beschadiging te zien . Erg blij!!!

GarantieService erg slecht gewoon niet reageren1

Melding gemaakt van een geval garantie. Keurig per mail automatische reactie terug. Daarna is 48 uur wel heeeeeeeeel eruggggg lang. 4 januari gemeld 12 januari gemeld gewoon geen reactie. De obsessie achtergrond en kennis mis ik ter dege. Ik zie helemaal geen passie!

Ik ben zéér blij met mijn aankoop!

Echter was niet alles gewist en werd de telefoon met een lege accu afgeleverd, dit was jammer. Hij functioneert verder hartstikke goed !

Zeer mooi refurbished iphone, reacties via mail kan sneller

Ik had een refurbished iphone zilver besteld, volgens de website op voorraad. Op de dag van levering kreeg ik mail dat deze kleur toch niet op voorraad bleek te zijn en dat ik de keuze had om evt. een andere kleur te bestellen. De telefoonlijn van mobico was druk bezet, meerdere keren geprobeerd en steeds minimaal 10 wachtenden voor mij. Ik heb de space grey gekozen en de medewerker vertelde dat ik evt. nog om kon ruilen voor een zilver als ik de kleur toch niet mooi vond. De space grey vond ik toch minder mooi dus retour gestuurd en de zilveren besteld, deze is de volgende dag geleverd. De conditie "als nieuw" is zeer goed. bijna geen beschadiging te zien en werd geleverd met nieuw oplader en snoertje, oortjes en een hoesje. Helaas duurt de reactie op mail lang en kreeg ik na 2,5 week pas reactie op mijn eerste mail. En na 2 weken nog in afwachting van retournering van aanschafprijs van de eerste iphone.

I am so happy

Aankoop in enkele minuten gedaan Supersnelle bevestiging en binnen 12 uur op de deurmat Echt een voorbeeld voor de meeste Internet bedrijven In 1 woord geweldig

Zeer uitstekend

Zeer snelle levering goeie kwaliteit

Telefoon snel ontvangen ziet er nieuw uit ben super tevreden mee

Super blij!

Een iPhone 8 besteld, als nieuw! Goeie service met hoesje en beschermfolie, lader en bijbehorend koptelefoon! Echt top!

Goed toestel

Toestel ziet er als nieuw uit, erg mooi!

Supertastisch

zo snel geleverd, geweldig gewoon. Helaas was mijn IPhone die ik 3mns geleden ook besteld had bij Mobico, gisteren kapot gevallen en ik moest zsm 'n nieuwe telefoon hebben. Mobico is dan dé juiste keus. nog geen 24 uur later had ik mijn IPhone al binnen.

Zalig

Ik kende de website niet, maar door de lage prijzen en goede reviews heb ik dan toch een nieuwe iPhone gekocht. Het kwam snel aan en ben er zeer tevreden mee! Bedankt!

Alles is zoals ze zeggen

Gisteren een iPhone XR besteld, en vandaag al binnen. Ze zijn super snel! Ik heb het zo goed als niet besteld, en zo ziet hij er ook uit! Er zit een ienieminie beschadigingetje op, maar valt haast niet op. Hoesje erbij gekregen en een screen protector! Ik ben meer dan tevreden!

slechte kwaliteit

ik heb mijn refurbish iPhone xs NIEUW nu net nog geen jaar, en alle onderdelen vallen uit elkaar en scherm is al vanbinnen kapot.... vind dit heel jammer! Ondanks ik ook heel lang op de iPhone moest wachten en ze zeiden dat er niks op aan te merken was.

Super!!!

Via een vriendin kwam ik op deze site terecht. Ik bestelde de iphone 11 pro max. Er stond 2-5 werkdagen, maar de dag erna kwam hij al binnen! Met een hoesje erbij en een beschermlaag. De telefoon zag er super uit en werkt super goed! Ik ben zeer tevreden en zal het andere zeker aanraden. Het scheelt veel geld en je krijgt er hetzelfde voor. Ik ben heel erg tevreden!

Als nieuw is verre van als nieuw

Een iPhone XR gekocht met als conditie ‘als nieuw’. Helaas blijkt Mobico het niet zo nauw te nemen. Het geleverde toestel heeft een kras van een halve centimeter midden op het scherm. Belachelijk. Als ik bel krijg ik steeds een bandje: op dit moment zijn wij telefonisch niet bereikbaar. En op mijn mails wordt (nog) niet gereageerd. Eerste ervaring met dit bedrijf is dus zeer slecht.

Wat een deal! / What a deal!

Ik heb honderden euro's bespaard voor een telefoon met enorm veel opslagruimte! Kwam de volgende dag met een glazen screenprotector al aan, koptelefoon, een oplader, etc. Voelde net als het uitpakken van een nieuwe iPhone van Apple! Denk niet dat ik ooit nog een gloednieuwe telefoon zal kopen - Mobico is de juiste keuze. I saved hundreds of euros for a phone with a huge amount of storage! Came the next day with a glass screenprotector already on, headphones, a charger, etc. Felt just like unboxing a new iPhone from Apple! Don't think I'll ever buy a brand new phone again - Mobico is the way to go.

Snelle service, fijne klantenservice, nette telefoons

Al eerder een refurbished gekocht, binnen garantie iets kapot gegaan, netjes opgelost. Nu weer een refurbished gekocht omdat we hiermee goede ervaringen hebben. Net dat beetje extra service geeft dat vertrouwen.

Ik heb een iPhone Xs refurbished gekocht. iPhone was in goede staat. Snelle levering en mooi verpakt!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL