Heel slechte klantenservice

Ik heb en IPhone Xr besteld deze kwam niet aan op de afgesproken datum. Deze zou niet meer op voorraad zijn. Dus moest ik en andere kleur kiezen. Ik heb gezegd dat ik deze bestelling wou annuleren maar hier hebben ze geen rekening mee gehouden. Ruim en week later kwam de gsm aan die zag er reeds goed uit verder niks mis mee. Alleen bevalt de camera mij niet zo goed. De oortjes en lader waren nep. Ik twijfelde om deze terug testuren. Maar ik heb het uiteindelijk toch gedaan, het was binnen de 14 dagen bedenktijd. Dan moest ik de retour kosten zelf betalen. De dag dat ik de gsm had teruggestuurd kreeg ik en mail dat er een bedrag zou verrekend worden van 45 euro als je de spullen had gebruikt of ze ontbraken. Gelukkig was dit bij mij niet het geval. Maar dat krijg je bijna nergens te vinden op de website. Ik heb geprobeerd om telefonisch contact optenemen. Maar dit lukt niet via mail krijg ik heel laate reacties. Dit vindt ik echt niet kunnen besef dat je dan zonder gsm zit heel irritant trouwens. Ik ben momenteel nog steeds aan het wachten dit zou 7 tot 10 dagen duren voor herroepingsrecht. Ik zou je dit dus helemaal niet aanraden ik hoop dat jullie mij gewoon het bedrag terugstorten en de terugstuur kosten vergoeden. Khadija Tadlaoui

Perfecte iPhone

iPhone XR nieuw besteld. Is idd niks op aan te merken Levering volgens verwachting Compleet met accessoires

Ik ben ontzettend blij met deze goede service

Telefoon is mooi bewaard gebleven. Bezorgservice is top en was snel in huis.

Wat problemen gehad met m’n toestel, dit werd netjes opgelost.

Erg tevreden

Vlotte bestelling, snelle levering, veilige verpakking, refurbished product in excellente staat!

Duidelijke website en snelle levering

IPhone 8 Plus gekocht. Keurig verzorgd afgeleverd met de beloofde accessoires en telefoon in uitstekende staat.

Alles is helemaal prima verlopen! Het pakje is op tijd aangekomen. Alleen is de screenprotector wel redelijk vuil dus moet je best een nieuwe kopen. Gsm werkt prima! Ik heb een nieuwe gekocht en niets op aan te merken gewoon nieuw zoals het zei

geweldig !

Ik had een Iphone 8 besteld met lichte gebruikerssporen. Ik heb mijn telefoon binnen gekregen en hij zit er zo goed als nieuw uit ! De maximum capaciteit van de batterij is 100% ! Ik ben er superblij mee! een klein puntje is alleen dat ik zelf de screenprotector er op moest plakken maar dat maakt niet uit.

Goeie ervaring ben zeer blij

Ik ben hier zeer tevreden over, goede prijs en goede kwaliteit

Supertevreden!

Al meerdere malen een telefoon besteld bij Mobico. Steeds weer tot volle tevredenheid! Snelle en nette service en prima werkende telefoons. Goede prijs-kwaliteitverhouding.

Mooie IPhone en supersnelle levering!!

Goeie service! Fijne kwaliteit iPhone met extra, gratis, accessoires! Aanrader

Iphone 8 nieuw gekocht. Geen krasjes te zien en werkt perfect. Batterij ook zo goed als nieuw

Super snel bezorgd en een uitstekend werkende telefoon

Mobico doet wat het belooft; een zo goed als nieuwe iPhone Xs Max voor mijn dochter voor een zeer gunstige prijs!

De “als nieuw” telefoon is inderdaad net als nieuw. Hij werkt perfect, lage kosten en snelle verzending. Hij kwam met de screenprotector al bevestigd. Wat fijn is als je dat niet vaker hebt gedaan. In alle opzichten tevreden.

Verder goed

Ik vind de telefoon er heel netjes uitzien zonder krasjes en beschadigingen. Jammer genoeg zat wr heel veel zand in de speakers waardoor het geluid heel slecht was.. Maar dat heb ik zelf kunnen regelen met een krabber daarvoor. Nu doet het geluid weer goed! Aan het begin een paar dingen die niet helemaal goed gingen maar uiteindelijk na dat ik al mijn instellingen etc heb gefixt doet de telefoon het (tot nu toe natuurlijk) helemaal goed en gaat ook de batterij lang mee voor mijn gevoel. Ik kreeg waarschijnlijk uit misverstand van jullie een iphone 8+ hoesje erbij, terwijl ik een XS max had besteld. Maar dat kan gebeuren kunnen jullie ook niks aan doen!

Toppie

Een zeer snelle levering en een keurig uitziende iPhone X zeer tevreden chapeau

Helemaal top!

Aanrader!

De iphone 8 die ik heb besteld is zeer snel aangekomen. Wel een doosje zonder logo en de iPhone is gedeeltelijk in het engels terwijl ik hem in nederlands heb gezet

perfect

ik kocht een iphone als nieuw en deze is in perfecte staat. het enige wat niet nieuw is, is de batterij die bij mij startte op een capaciteit van 92 procent, wat nog steeds genoeg is voor een iphone

nette telefoon, en snel geleverd.

Telefoon is snel geleverd. Geen gebruikssporen. Screen protector is er los bijgeleverd zodat je het scherm kan controleren op gebruikssporen. Batterij conditie is 88%.

Prima toestel. Maar niet tevreden over bezorging

Het toestel was gewoon in de brievenbus gestopt. Terwijl ik thuis was en klaar stond met ID bewijs. Het was aangetekend verstuurd. Ik vind dit heel slecht

Geen reactie

Op de website staat: vandaag bestellen morgen in huis. 10 dagen geleden een GSM besteld en tot nu toe geen enkele reactie gekregen. Bij het proberen te bellen is het nummer niet open en via mail beloven ze binnen de 48h met een antwoord te komen, wat ondertussen ook al 6 dagen geleden is. Ik hoop dat ik ooit nog mijn bestelling krijg.

Top toestellen, snelle levering en je krijgt wat je verwacht...

Sinds 2018 ben ik (ondertussen ons gehele gezin) klant bij Mobico, en hebben wij inmiddels denk ik zo'n 7 refurbished IPHONES via Mobico besteld en geleverd gekregen. Wij hebben er voor gekozen de telefoons allemaal aan te schaffen in de kwalificatie "Als nieuw". En inderdaad, bij het openen van het doosje wordt deze geleverd in de staat zoals wij verwachtten. Ik kan zeggen dat ik alle telefoons aan een grondige inspectie heb onderworpen en heb op geen enkel toestel een krasje en / of gebruikssporen kunnen ontdekken. TOP!! Snelle en goed verpakte levering, je krijgt wat je besteld en daarnaast ook een goede garantie van 2 jaar wat bij een dergelijke aanschaf ook een fijn gevoel geeft. Ga zo door…

Een soepele bestelling.

Alles liep soepel, ik had een iPhone 8 Als nieuw besteld, hij zag er helemaal nieuw uit, GEEN KRASJE!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL