Zeer goede kwaliteit

De iPhone was net as niet, de prijs was de goedkoopste die ik heb gevonden.ook krijg je een lader, kopstuk en oortjes erbij die je bij andere aanbieders niet krijgt

Betrouwbaar, snelle levering, duidelijke site, alles klopt goed zoals het hoort!

Helemaal top

Hele snelle levering!!! Binnen 24 uur :) alles is aanwezig, het ziet er uit/het werkt naar behoren gelukkig! Ik zou weer bestellen de volgende keer.

Ben enorm verrast

Zocht een telefoon voor me dochter maar wilde geen nieuwe voor haar Zo zocht nu een gebruikte en kwam op deze site Ben ontzettend verrast de telefoon ziet als slik splinter nieuw uit . Dochterlief gelooft niet dat het hen nieuwe is. Als ik zelf een andere telefoon nodig hem ga ik hem zeker hier kopen Top dus

Als je een mooie telefoon zoekt voor een goede prijs zal ik Mobico zeker aanraden!

Goede producten, service en prijzen.

Voor de tweede keer een iPhone gekocht. We zijn heel erg tevreden over de aankopen!

Snel en kwaliteit

Refurbished telefoon binnen een dag goed geleverd. Als nieuw ziet er ook uit als nieuw en werkt naar behoren. Aanrader!

Perfectie

De levering is heel snel gebeurd. Heb de gsm binnen 24u gekregen na de bestelling en hij leek gloednieuw. Ik zal zeker nog is iets op deze site bestellen.

Snelle levering van een uitstekend product

De IPhone XR was als nieuw zoals ook stond aangegeven op de website. Geen beschadigingen, slechts een klein krasje op de achterkant. Prima mee te werken dus. Hoesje is mooi en stevig. Screen protector was al netjes opgeplakt zonder bubbles. De levering was zeer snel. Een goede aankoop!

Bijna net zo fantastisch als het feest waar ik m’n vorige telefoon kwijt was geraakt!!

Een hele fijne website!! Alles is goed vindbaar en er is een groot aanbod. Zo kon op deze website precies de telefoon vinden waar ik m’n oog op had maar dan een stuk goedkoper. De telefoon kwam de volgende dag in goed orde aan. Hij zat keurig verpakt met oortjes oplader en alle verdere accessoires er bij. Ik kan mobico aan iedereen aanraden!!

Supersnelle levering

'S avonds besteld en 1.5 dag later in goede orde ontvangen! Zeer goede staat.

Product goed omschreven, hele fijne klantenservice

Product netjes ingepakt ontvangen, klantenservice was prima. Product was niet op voorraad, samen met een medewerker bekeken welk alternatief mogelijk was.

Hele snelle bezorging! Ik bestelde een telefoon 's avonds laat om 20:00 en om 09:00 de volgende ochtend was die al bezorgd. Ik koos een telefoon met lichte gebruiksporen, dus er zaten wat krasjes op de behuizing maar verder was hij top. Een krasloos scherm en een hoge batterijcapiciteit.

Ben er erg blij mee

Ik heb hem vandaag binnen gekregen en ben er erg blij mee, heb bijna nieuwe besteld iphone x 256 gb en alleen op de randen zitten wat beschadigingen. Een echte aanrader goede prijs voor deze kwaliteit!

Uitstekende Telefoon

heb eeb iphone 8 besteld tijdens het weekend en op woensdag kwam hij aan, ik had de duurste iphone 8 gekocht en hij had 100% batterijvermogen dus het was echt een nieuwe telefoon! heel blij

Overzichtelijk site. Redelijke prijzen.

Top!!

Supersnelle service!! 2 telefoons tegelijk besteld ,1 heb ik al binnen en de andere gelijk bericht van gehad dat hij niet op voorraad was, je kon kiezen of je nog er op wilde wachten(waarschijnlijk was die er wel binnen 5 werkdagen) of een ander toestel of geld terug. Goede opties, maar mijn dochter wil het liefst nog ff wachten.

‘s Avonds laat besteld, volgende dag in huis

Dikke aanrader! Telefoon is in de conditie zoals omschreven en besteld en sneller leveren dan Mobico kan niemand. iPhone 8+, zgan.

snel, goed en makkelijk

Soepele bestelling, makkelijk proces en hele snelle levering. Toestel ziet er goed uit. Kortom gewoon zoals het hoort.

Toestel zoals verwacht en snel geleverd!

Toestel voldoet aan de omschrijving, en er is zelfs nog een gratis hoesje meegeleverd.

Ik heb de IPhone 8 bestelt en heb hem de volgende dag binnen gekregen. Hij werkt perfect en je hebt allerlei accessoires voor een lage prijs. Zeker een aanrader, ik ben fan!

Super snel en goed bedrijf in 1 woord TOP

Smiddags telefoon besteld en de volgende dag geleverd. Ik kan niet anders zeggen als wat een top service SNEL GOED PRODUCT CORRECT je krijgt wat je besteld Super meteen nog 1 besteld voor een ander fam. Lid

Goede en snelle service! Mooie kwaliteit van iphone 8

Degelijke gsm voor een goedkope prijs. Wat wil je nog meer! Wij zijn tevreden van de aankoop. Ook de snelle levering was zeer goed. Correcte levering en respecteren van leveringstijd. Goede iphone en service!

Topervaring!

Eerste keer dat ik een refurbished iPhone online koop, topervaring! Goede garantievoorwaarden, webshop heel gebruiksvriendelijk, correcte prijs,... Ik wachtte bang af want ik had een ‘licht beschadigde’ iPhone 8 gekozen en de omschrijving klopt. Je moet het weten en/of zoeken om het te vinden. Alles perfect in orde!

Alles werkt alleen het minpuntje is de gekuidsknop zachter die werkt niet terwijl ik als nieuw heb aangevinkt

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL