De telefoon is zoals beschreven

Telefoon is zoals beschreven en ziet er goed uit en is snel geleverd

Snel en veilig

Snelle levering, wat heel fijn is!!

Snel en compleet

Ik bestelde de witte iPhone 11 met 128GB in de staat “als nieuw”. Mobiel ontvangen binnen vier dagen. Doos compleet! Screen protector zat er al perfect op, wat ik heel fijn vind; hoef ik hem er zelf niet op te zetten. Geen krasjes te bekennen aan de voor- en achterkant. Goede ervaring met Mobico.

Meer dan tevreden

Refurbished Iphone XS besteld. Snelle levering en de Iphone is inderdaad als nieuw.

Erg fijn, snelle levering

Ik heb hier na een tijdje denken een iphone 11 gekocht met lichte gebruik sporen. Hij kwam aan op de dag dat gepland stond en had al de screen protector er op. Van de lichte gebruik sporen kan ik niks zien.

Fantastisch!

Voor de 2e keer een telefoon bij jullie gekocht. Super tevreden! Mobico is klantvriendelijk en heeft goede service!

Gewoon een topbedrijf

Via Mobico al voor de tweede keer een refurbished iPhone gekocht. De informatie op de website is altijd accuraat, dus als er lichte gebruikssporen zijn, dan is het een klein krasje en geen grote barst oid. Snelle levering en verder geen problemen!

Alles verliep vlot.

Mooi toestel, vlot afgehandeld, snelle verzending. Jammer dat het beloofde hoesje er niet direkt bij was.

Toestel in Nieuwstraat ontvangen werkt zoals het moet Ook snel ontvangen top

25-12 Besteld nog niks gekregen

Eerste kerstdag iPhone besteld Na diverse mailtjes op oud jaar antwoord Bij betaald zodat we sneller Telefoon in huis hebben Eerst nog een te hoge afrekening ontvangen Maar nog steeds geen mobiel Sorry voor iedereen die positief is Maar ik krijg toch echt een hele vreemde bijsmaak hierover!!

Nieuwe refurbished telefoon besteld ‘als nieuw’. Erg lang getwijfeld over refurbished maar erg tevreden. Levering is goed.

Heel tevreden!

Gekocht op zondag, ontvangen op dinsdag - het iphone staat in echt prima conditie, zoals nieuw!

Direct volgende dag mijn refurbished IPHONE X

Mijn IPhone zat keurig in een doosje met oortjes en oplader. Ik heb er gratis een beschremhoesje en screensaver bijgekregen. Super

Prima telefoon en snelle levering

Telefoon gisteren besteld en vandaag in huis. Heb de iPhone X besteld in de staat ‘als nieuw’. Zitten een paar krasjes aan de zijkant maar voor de rest prima in staat. Batterijconditie is 90%, dus ook wat ze beloven.

Heel erg goed

Heel erg blij met de kwaliteit en de staat van de telefoon. Mijn hele familie heeft hier zijn/haar telefoon besteld, en ik dacht dat doe ik ook. Heel erg tevreden. Snel geleverd en de telefoon is goed verpakt. Zeker een aanrader!

Geweldig!

Echt super blij met mijn nieuwe telefoon. Heb een iPhone 11 pro voor 820,- kunnen kopen in plaats van boven de 1000,- te betalen en hij ziet eruit alsof io hem nieuw heb gekocht! Ook super fijn dat er een hoesje, oortjes en kabeltje bij zat. Er zat ook een screen protector op en deze was zelfs al gemonteerd! Echt kei fijn, ons lukte het nooit zonder luchtbellen ;) Ook heel snel geleverd. Overall echt super!

Nieuwe telefoon en snel geleverd

Zaterdag mijn bestelling geplaatst, en dinsdag had ik een nieuw mobiel. Ik kon mijn bestelling goed volgen door een track en trace. iPhone ziet er nieuw uit, doet het goed. Ook zaten er naast een oplader, ook EarPods bij! Blij met mijn bestelling!!

snelle levering, toestel meer beschadigd dan verwacht

Ik heb een iPhone 11 max pro gekocht. Met gradatie zo goed als nieuw. Hierbij zou je volgens de website een enkele beschadiging tot geen moeten vinden. Echter zitten op alle randen enorm veel krassen. Opzich niet heel erg met een hoesje erom, maar dit hoort niet bij zo goed als nieuw. Tot wat ik nu merk werkt de telefoon wel goed. Zondag besteld, dinsdag in huis. Levering was dus wel snel.

Voldoet aan mijn verwachtingen

Betrouwbare site, iphone xs max als nieuw aangekocht en er is niks op aan te merken, toestel lijkt als nieuw met goede batterij. 1 puntje van kritiek, het toestel bij aankomst zou wel mogen voorzien zijn van de nieuwste update met opgeladen batterij.

Snel, betrouwbaar en goed product

Mijn product is geleverd zoals verwacht, zelfs met oortjes!

Slechte service!

iPhone X besteld december 2019 heel blij mee geweest. In augustus 2020 deed de Face ID niet het niet meer en moest de telefoon gemaakt worden. Telefoon opgestuurd vervolgens 2,5 week gewacht tot hij weer terug was gestuurd. Toestel is omgeruild voor een nieuwe IPhone X omdat het niet meer gemaakt kon worden. Toen is dr Face ID van de nieuwe telefoon na nog geen twee weken ook kapot gegaan. De telefoon is niet gevallen ofzoiets.

Alles was helder en duidelijk

Ik ben erg tevreden met de telefoon en de deal die Mobico mij aanbood. Ik zocht een goede smartphone met goede basics. Mijn keus viel op de Refurbished I Phone 8+ Als nieuw (rood). Hun customer service team heeft mij vervolgens geholpen met het beantwoorden van mijn vragen en het wegnemen van enkele twijfels die ik had. Verder werd ik keurig via de mail op de hoogte gehouden. De volgende dag had ik de smartphone al binnen en ben ik zeer tevreden over dit toestel. Niets dan lof.

Al 3 telefoons via Mobico

Reeds 3 x een telefoon gekocht via Mobico. Ze voldoen aan de verwachtingen! Een keer was er iets mis met een camera, werd super snel binnen de service gerepareerd. Kreeg zelfs nog een keer een nieuw beschermplaatje. Top als je pubers hebt die toch graag een nieuwe telefoon willen, maar wel wat fijner geprijsd dan een volledige nieuwe.

Vlotte en correcte afhandeling

Vlotte bestelling, snelle levering, status van het product zoals beschreven. Zeer goede service en producten. Sterke prijzen

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL