Tevreden

iPhone XS Max gekocht met lichte gebruikerssporen. Een paar mini krasjes op het beeldscherm te zien. Verder ziet de telefoon er nog top uit. Gratis hoesje en screenprotector. Screenprotector zat al netjes op het beeldscherm, ideaal. Levering was een dagje later dan verwacht.

Perfecte kwaliteit in product en service

In verband met de verjaardag van mijn dochter heb ik een refurbished iPhone XR aangeschaft. De afhandeling was snel eenvoudig en duidelijk. Het product voldoet volledig aan de omschrijving. Mijn dochter is er blij mee ,-)

Kan niet beter.

Voor de vierde maal iPhone gekocht altijd correct.

Super snelle service

Snel en betaalbaar!

formidabel goed

Heel fijne telefoon. Twijfelachtig eerst omdat ik nog nooit iets refurbished gekocht had, maar zeeeeeker verwaarloosde energie want wat een fijne telefoon en ook een zeer goede service. Klasse A+. Zeker aan te raden voor iedereen.

Nette iPhone - snelle service

Ik heb de iPhone XS 256GB ‘als nieuw’ besteld. De telefoon ziet er inderdaad nieuw uit en werkt uiteraard ook goed. Levering was snel en ik kreeg er ook nog een hoesje en glasplaatje bij. Ik ben tevreden

Goede prijs voor mooie IPhone. Blij met mijn aankoop

Topservice

Snelle service en goede prijzen!

Ik ben erg tevreden met mijn nieuwe iPhone X. Ik heb de telefoon binnen een dag al binnen gekregen en de verpakking zag er netjes uit! Ook vind ik het een pluspunt dat er een gratis hoesje en screenprotector bij zat! De prijzen bij Mobico zijn aanzienlijk beter dan bij andere refurbished sites.

Slechte service

Telefoon gekocht welke erg snel werd geleverd. Geen originele accessoires. Op 2 december retour gestuurd barst in het scherm en nog altijd, vandaag 29 december, niet retour ontvangen. Ook al meerdere keren om btw factuur gevraagd van de kosten die wij al hebben betaald voor de reparatie maar schijnt voor Mobico ook moeilijk te zijn. Jammer.

Perfect! Helemaal tevreden met de service van Mobico

Helemaal blij met mijn iPhone 11! Super service van Mobico, snelle levering, netjes verpakt en telefoon is echt als nieuw! Zeker een aanrader om een

Werkt uitstekend

Telefoon is snel, weinig beschadiging, snelle levering, goede camera, etc... zeer tevreden

De Service en de kwaliteit van Mobico is geweldig

Als je vragen hebt of er is iets stuk helpen ze je super snel, de telefoons die je koopt zijn van hoge klasse

super

Snelle levering en service. Prachtige Iphone

Vlot&tevreden! Aangenaam verrast

Overlaats heb ik de iPhone X besteld. Zaterdag besteld dinsdag in huis. Zeer snel dus, ik was verrast over deze kwaliteit van de iPhone zo goed als nieuw! Aangenaam verrast dus. Chapeau!!

PRIMA

Super snel en nette telefoons.

Snelle levering, prettige communicatie en fantastisch tweedehands telefoon met extra's!

Goede site, met heldere communicatie en snelle levering waarbij fantastische tweedehands telefoon met extra toebehoren is geleverd!

Snelle levering altijd goede producten

Ik had een probleem met mijn telefoon ik werd netjes begeleid in het proces. Mijn toestel word omgeruild dus dat is erg netjes van ze.

Snel, betrouwbaar en simpel

Nadat mijn vorige telefoon het opeens begaf zocht ik snel een vervangend toestel. Na wat rond gezocht te hebben kwam ik bij Mobico uit en zij beloofden dat er binnen 1 dag een goed en betaalbaar toestel geleverd kon worden. Ik werd niet teleurgesteld, binnen 20 uur had ik mijn nieuwe toestel ontvangen en geïnstalleerd!

De iPhone als nieuw in perfecte staat ontvangen, het hoesje zat er nog niet bij maar van zodra er weer in voorraad zijn wordt deze onmiddellijk verstuurd en worden we op de hoogte gebracht. Ik heb reeds aan meerdere personen jullie gegevens doorgegeven als referentie! Mijn volgende aankoop zal via mobico gebeuren, de prijzen zijn zeer interessant. Bedankt!

Niet kopen, zeer slechte ervaring

Twee iphone's X besteld, zo goed als nieuw. Pakket kwam snel binnen. Doosjes open. 1 Iphone moest ruim 10 min aan de lader voordat er iets van leven te zien was. De andere was wel vlot aan. Configureren ging goed, maar helaas bleek de batterij 86%. Verder zat er over de camera aan de achterzijde een kras. Die ging dus weer het doosje in. De andere geprobeerd te configureren, maar deze bleef vastlopen. Vervolgens kreeg ik de telefoon niet meer uit. Dat verklaarde ook waarom de telefoon zo leeg was. Deze ging ook terug. De volgende dag aangetekend naar Mobico verstuurd. 14 dagen lang geen reactie. Telefonisch niet bereikbaar, op mail alleen een standaard antwoord. Via track trace kon ik zien dat mijn retour de dag na verzending binnen was. Heel vervelend dat er niet gereageerd werd, ging toch om ruim 720 euro. Na 16 dagen werd het geld uiteindelijk terugbetaald. Mobico leverde in mijn geval twee telefoons die niet aan de verwachting voldeden en van klantenservice is geen sprake.

Matig

Face id werkt niet terwijl er wel voor betaald is

Slechte service en levering

Acht dagen na datum bestelling nog steeds geen levering, 16 dec. als kerstcadeau telefoon besteld, 24 dec. een mail van Mobico dat mijn toestel niet geleverd kan worden... Dit had Mobico me ook 17 dec. kunnen laten weten. Nu geen kerstcadeau voor onder de boom. Ook telefonisch geen begrijp en passende oplossing geboden. Super slechte service!

Fijne telefoon en goede service!

Ik heb mijn telefoon inmiddels al een tijdje, maar ik ben nog steeds tevreden. Het is een goede telefoon en de service is ook uitstekend. Ook toen ik een nieuwe accu nodig had, kon ik hem kosteloos laten repareren. Zeer tevreden!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL