Goed!

Telefoon zoals omschreven als nieuw!

Snel en goed geleverd

Fijn en snel geleverd

betrouwbaar en snelle levering

van de week voor het eerst een mobiel aangeschaft via Mobico voor een mooie prijs een Iphone7 Pro Max gekocht mijn dochter is er heel blij mee, ik ben zelfs zo enthousiast , dat ik na deze revieuw gelijk een iphone 11 voor me zelf ga aanschaffen Mobico is een betrouwbaar bedrijf met snelle levering ik raad Mobico iedereen aan

Blij verrast met een supergave IPhone voor een goede prijs.

Apple SE 2020 refurbished met lichte gebruikssporen aangeschaft. Vergeet de lichte gebruikssporen maar want de IPhone ziet er uit als nieuw ,daarnaast is de prijs alleszins aantrekkelijk dus ik ben blij verrast met mijn aankoop . Zoals bij eerder aankopen bij Mobico ben ik ook nu weer erg tevreden over het product en het zoeken op de site is ook heel plezierig en overzichtelijk gegaan. Communicatie over en de bezorging/verpakking van het product zijn erg vlot en soepel verlopen. IPhone voldoet volledig aan al mijn wensen dus ik ben voorlopig weer goed en voordelig geholpen. Een heel tevreden cliënt.

Ik heb een Iphone SE 2020 besteld en die is helemaal zoals verwacht! Snelle levering. De lichte gebruikssporen zijn echt bijna niet te zien. Hoesje + beschermlaag waren alreeds aanwezig op het toestel. Batterij en prima doen het prima. Zou ik zo opnieuw kopen!

Super goed en snel geleverd. Heel goed toestel en goed verpakt om geen schade te hebben bij verzending. Doe zo verder

Goede service, prijs en snel verstuurd

Alles ging goed. Verzending was snel, telefoon en batterij in prima staat. Prijs marktconform. Ik blij.

Prachtige, als nieuwe iPhone

iPhone XS Max besteld. In nieuwstaat. Keurig verpakt met alles erbij. Lader, hoesje, screenprotector, pinnetje voor simkaart. Maandag besteld, dinsdag in huis!

Goed!

Door de reviews te lezen was ik er wat sceptisch over. Maar ik heb de volgende werkdag gewoon een mooie iPhone 11 Pro binnen gekregen. De staat was "zichtbare gebruikssporen" maar enige echte gebruikspoor was een iets grotere kras op de voorkant. Kan er goed mee door. De batterijconditie was 97%. Tot nu toe zeker geen spijt.

Hele goede telefoon

Snelle levering goede kwaliteit

Goede, duidelijke website en snelle verzending

Ik vond het een aangenaam aankoopproces met snelle verzending.

Top bedrijf!

Heb mijn vorige telefoon ook bij mobico weg (iPhone X) en nooit geen problemen mee gehad. Maar werd toch tijd voor een nieuwe en deze heb ik natuurlijk ook bij mobico gehaald! Toestel stond erin als zichtbare gebruikers sporen maar op een paar stipjes op de zijkant van de behuizing na was hij tiptop in orde!

Helemaal top!

Telefoon met lichte gebruikssporen besteld - ziet er uit als nieuw, alles erop en eraan, echt helemaal top! Ik had een vraag over de batterij en ook daar werd super netjes en uitgebreid op gereageerd. Ben dus zeer tevreden met de telefoon én de service!

Helemaal zoals beloofd

Snelle service en de afspraken nagekomen. Zeer tevreden.

Fijne IPhone; wel problemen met toetsenbord.

Fjne IPhone XR . Alleen wel problemen met het toetsenbord. Aantal keer gereset, maar dat helpt niet.

snelle service, goede telefoon, heel tevreden

Ik heb een iPhone besteld en deze werd echt heel snel bezorgd. de staat van de iPhone is erg goed en ook het extra hoesje en schermprotectie zijn fijn. Leuk detail: de iPhone was opgeladen toen deze werd bezorgd, je kunt er dus meteen mee aan de slag. Waarom dan geen 10? de oplader die erbij werd geleverd is niet van Apple en wekt niet op de telefoon.

Super snelle levering en waar voor je geld

Batterij ook ruim boven de 85%.

Snelle levering fijne telefoon.

De levering was erg snel en beschreven zoals op de site. Ik had een telefoon ‘als nieuw’ besteld, deze voldoet niet volledig aan de verwachting, maar sommige aspecten komen niet volledig overeen. Er is nog wel lichte schade zichtbaar. Voor de rest werkt de telefoon uitstekend.

Gsm is in perfecte staat

Snelle levering, gsm in goede staat, lader aanwezig in verpakking, minpuntje (gsm werd achtergelaten in brievenbus ipv aan te bellen)

iphone 11 scherpe prijs, vlot geleverd

Deze voor mijn oudste zoon besteld. Met "zichtbare gebruikssporen", maar dat valt wel mee: het scherm heeft een paar hele lichte krasjes en ook de behuizing ziet er best goed uit. De batterij lijkt ook prima. Moest wel even een keertje helemaal vol en leeg, maar daarna OK. Bestelling in het weekend s'avonds laat gedaan en op disdag was de telefoon er. Keurig in een doosje verpakt met lader en laadsnoer.

Super mooie telefoon ontvangen!

We zijn erg tevreden over Mobico! We hebben een Iphone 11 rood 64GB besteld en hij is echt super mooi. Heel blij mee. En ik zou Mobico zeker aanbevelen bij iedereen.

"als nieuw", geen woord gelogen

Op advies van mijn vrouw na jaren Android overgestapt naar Apple. Refurbished iPhone XR, „als nieuw“ besteld bij Nobico. Nou, geen woord gelogen. Geen schrammetje, geen krasje, prachtig !! Al voorzien van glas sreenprotector en kunststof hoesje, goed verpakt, alsof hij zo nieuw uit de winkel kwam. Had al eerder refurbished laptop bij andere leverancier gekocht want de mode van het nieuwste uit de reclame is aan mij niet besteed. Ook de prijs is voor een gepensioneerde van belang. De iPhone functioneert prima, idem accu. 100% tevreden en ook nog milieu bewust.

Ik heb 2 weken geleden de Iphone 11 pro in nieuwstaat besteld. Deze kwam aan en bleek een fout te zitten in het scherm, waardoor faceID niet werkte en er een ghost zat in het scherm. Contact opgenomen met Mobico en die hebben de iphone omgeruild welke ik vandaag binnen heb gekregen. Alles werkt naar behoren en hij ziet er tip top uit! Wat wen super bedrijf, voor een koopje een goed werkend toestel met super service!

Betrouwbaar en tevreden

Nooit teleurgesteld, ik bestel altijd met gebruikerssporen maar zie die niet heel erg terug. Telefoons werken altijd prima.

Geweldig!

Dit is de 2x dat ik hier een telefoon haal. Überhaupt ok te beginnen de prijs kwaliteit verhouding kan niet beter. Het is niet goedkoper te halen met deze kwaliteit. Je krijgt je product precies zoals je hem haalt qua keuze die je maakt met Nieuwstaat etcetera. Ik het weg aanraden!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire