Splinternieuw gevoel; refurbished!

Ondanks twijfel of ik dat zou kunnen … een refurbished IPhone 11 besteld. Het lukte mij om het overzetten zelf te doen en Mobico kan het zeker! Ik ontving een refurbished iphone 11 waarbij ik het gevoel van een nieuw toestel kreeg toen ik het doosje openmaakte! You can do that to!

Donderdag besteld, vrijdag in huis. Besteld met “ lichte gebruikers sporen “ Toestel is in nieuw staat, geen enkel krasje of deukje te bekennen. Batterij is 100% Screensaver ( glas ) was er al professioneel opgedaan bij ontvangst. Zeer tevreden.

Mooie prijs voor een Iphone 12 Pro

Donderdag besteld vrijdag in huis en in gebruik. Inmiddels de 2e Iphone via Mobico en wederom een prima koop. Aanrader!

Ben heel blij met de service en mijn telefoon. Ik heb een iPhone 12 pro gekocht en hij is heel mooi en doet het heel goed!

Vlotte levering en waar voor je geld!

Snelle en goede afhandeling van mijn koop en ben tevreden met het product!

Uitstekende internet winkel

Voor de 2e keer hier een telefoon aangeschaft! Wederom werd er een perfect toestel afgeleverd!

Eerste aankoop, zeer correcte info en levering

Mijn bestelling 's avonds gedaan en de volgende dag had ik mijn pakje. Zeer mooie gsm en geen enkel krasje zichtbaar.

Super product, perfecte accu en betaalbaar!

De telefoon werkt perfect en met een accu-duur als ware het een nieuwe! Snel geleverd met garantie, ik hoef geen andere telefoon meer!

Gewoon goed en duidelijk : zoals het behoort

iPhone 12 pro Max besteld. 100% gaaf, geen zichtbare gebruikers sporen. De volgende dag in huis. Goed verpakt en compleet met lader en screen protector Dus gewoon goed, zoals het behoort !

SUPER goed!!!

Ik heb mijn gsm om 20:30 besteld en de volgende dag was hij bij mijn thuis. Ik had gekozen voor een gsm met zichtbare gebruik sporen, hier had ik wel schrik voor , maar uiteindelijk was dit helemaal niet nodig. Ik heb een tijdje moeten zoeken naar de schade bleek dat er een kras op het schermpje zat. Dit viel helemaal niet op!!!

Super snelle levering en een hele mooie en nette goed werkende telefoon

We zijn er super blij mee snel geleverd we hebben hem op geladen en toen alles geïnstalleerd en hij werkt. Super goed wij zijn goed tevreden en zouden het aan iedereen aanraden

Eerlijke webshop

Iphone 8 gekocht aan een zeer correcte prijs! Batterij 100%, scherm prima staat, alles werkt perfect!

Niet slecht

Erg goede prijs - dag nadien in huis Nieuwstaat betekent echt dat er geen enkel gebruiksspoor is Batterijcapaciteit slechts 84pct

Ik heb de iPhone XS gehaald in Nieuwstaat bij mobico. De telefoon is echt net nieuw voor een veel lagere prijs. Snelle levering en ontzettend goede kwaliteit. De screenprotector was er al netjes opgeplakt en er zat keurig een hoesje om heen. Niets op de telefoon en het bedrijf aan te merken!

Hele mooie kwaliteit Iphone 11 Pro

Ik heb gekozen voor een IPhone met lichte gebruikerssporen maar kreeg een IPhone met helemaal geen gebruikerssporen! Telefoon werkt goed, ben er blij mee :)

Goede ontvangst in de juiste tijd en een mooi product

Voordelige prijzen, snelle levering, iphone in goede staat!

Positief!

Need we say more

Heldere Site, Nette Prijzen, Snelle verzending & Hoge Kwaliteit

Iphone12 als nieuw besteld en de volgende dag reeds ontvangen.

Superblij met zowel buitenkant als binnenkant. Batterij is 100% ok, dus ik denk dat ik gewoon een nieuwe gekregen heb. Screensaver zit er reeds van in de doos op gemonteerd en is keigoed gedaan. Topaankoop!

Super nice site

Super nice site (Mobico). I bought my iPhone SE 2020 yesterday and I received it within 1 day. He looks beautiful. I also received many emails with all the information and when he would come. Really great!

Super mooie snelle telefoon ontvangen!!

Telefoon met nauwelijks schade gekregen tegen een mooie prijs. Eerste ervaring met refurbished en mobico is top!!

Duidelijke, goede nieuwe refurbished telefoons

Binnen een dag nieuwe telefoon binnen, hoesje en extra beschermplaatje al erop. Dus kon er meteen mee aan de slag. Altijd lekker om een nieuwe telefoon te installeren;)

Vreselijk

Een paar maanden geleden heb ik hier een Iphone X besteld. Ik heb meteen betaald en kreeg een bevestigingsmail toegestuurd. Helaas kreeg ik de volgende dag bericht dat de telefoon toch niet beschikbaar was. Toen ik even later Mobico opbelde bleek de telefoon er toch wel te zijn en werd die naar mij verzonden. Wat er daarna volgde, was maanden van irritatie. Ik heb 3x een de telefoon moeten retouren omdat die niet naar behoren werkte. Batterij deed niet, telefoon viel constant uit, flits deed het niet. Ik heb meerdere keren met Mobico hierover gecommuniceerd maar heb de moed maar opgegeven. Koop hier niet je telefoon!

Perfecte snelle afhandeling

Bestellen en keuze is makkelijk en nieuwstaat is echt nieuwstaat. Top!

Echt super blij mee

Ik had snel een nieuwe telefoon nodig omdat mijn huidige telefoon kapot gegaan was. Voor de prijs die ik heb betaald ziet die er zo goed uit kreeg zelfs een screen protector en hoesje bij terwijl ik dat niet had verwacht! Keurig in een doos met oplader als ik weer een nieuwe telefoon wil kopen ga ik het waarschijnlijk weer via jullie doen!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire