Telefoon in goede staat

Goede staat, lichte gebruikssporen, alleen batterij op 80% en niet zo goed als nieuw

Goede service, snel levering.

Iphone 12 Pro aangeschaft. Snelle levering. Batterij was nog 92%. Geen krassen of barsten, goede staat.

Snel en goed

Wederom via Mobico een iPhone besteld. Goede kwaliteit, binnen 1 dag geleverd, top!

Een dikke aanrader als je wat geld wil besparen

Ik heb bij Mobico de iPhone 13 met “lichte gebruikssporen” gekocht. De telefoon kwam snel binnen en was goed en netjes verpakt. Ik heb alleen een hele lichte beschadiging ontdekt aan de rand van de camera (niet op de lens!) die bijna niet te zien is met het blote oog. Batterijconditie was 95%. Voor 75 a 100 euro korting vergeleken met een nieuw model vind ik deze aankoop het zeker waard. En op basis van mijn ervaring zou ik Mobico zeker aanraden!

Het is waar wat u aanbied en nagenoeg niet van nieuw te onderscheiden

Vlotte levering en zie ook bovenstaande kwaliteitsbeoordeling.

Snelle Levering en Goede Service

Alles was duidelijk en goed verpakt, geen schade zoals bij een andere organisatie waar ik eerst dezelfde iphone heb gekocht. Ook was hier de levering zoals afgesproken. Helemaal niks op aan te merken.

perfect

ik heb altijd android gehad maar toen ik deze heb geprobeerd top toestel iphone se 2020 hele snelle levering en toch ook een toestel die het perfect doet

ik vond mijn ervaring met mobico goed

ik had een iphone x besteld, en hij ziet er heel goed uit. hij werkt goed en hij was heel snel binnen. alles was makkelijk over te zetten en ik ga zeker vaker op mobico bestellen

Voldoet aan verwachtingen!

Voor de tweede keer een Iphone besteld. Uiterlijk prima maar batterij capaciteit tegen, maar je krijgt een jaar garantie op de accu. Leveren super snel en goede klantenservice

Absoluut Als Nieuw!

Voor het eerst een refurbished iPhone gekocht en Mobico heeft zeker woord gehouden! De telefoon werd snel geleverd en de staat is exact zoals beschreven. Voor wie een refurbished iPhone aan het overwegen is, Mobico is zeker aan te raden! Top

Goed product, geleverd conform afspraak en specificatie

iPhone 10 gekocht, toestel keurig verpakt en werkend binnen gekregen. Nagenoeg geen uiterlijke kenmerken van veelvuldig gebruik.

Krijg ik mijn geld terug?

In een maand 3 IPhones gekocht. Ervoor gekozen om mijn Iphone XS retour te sturen. Apple is toch niet mijn merk. Via track en trace is het pakket te volgen en deze is in ontvangst genomen. Na ruim 14 dagen mijn geld nog niet retour. Telefonisch niet bereikbaar en op mails wordt niet gereageerd. Heb ook foto's van verzendbewijs verzonden etc. Vind dit echt kwalijk. Het is gewoon heel veel geld. Ik voldoe aan de voorwaarden en dan verwacht ik dat ook van hen. Ik wacht nog even en ga anders stappen ondernemen

iPhone XR uitstekend

Een iPhone XR besteld met gebruikerssporen. Nou de telefoon ziet eruit als nieuw.

Snelle levering, en alles zat erbij. Al vaker bij hun besteld en er zit zeker verbetering in!

Goed aanbod is refurbished gsm s heb iPhone 8 gekocht. Via deze site e n Ben zeer tevreden werkt zoals t moet geen krasje op mooi uit zicht ben een super tevreden klant en zal in de toekomst terug keren en nog aankopen doen doe zo verder Bedankt

Goede werking

Was nog beter als ik verwachte! Ik ben er super blij mee

Super prettige ervaring!

Snelle levering en ook waren de details van de bestelling en bezorging duidelijk. Het geleverde product kwam met beeldscherm protector en een hoesje, dat had ik niet verwacht, maar was ik heel blij mee!

Goede qualtijd en snelle levering

Ik heb deze gsm besteld en 2 dagen was die geleverd

Telefoon zoals beschreven en snelle levering.

Beschrijving was, Telefoon in nieuw staat. Dit was zeker het geval en super snelle levering binnen 1 dag. Ben 100% tevreden.

Goede kwaliteit telefoon

Ik kocht hier een iphone 11 met lichte gebruikers sporen, de telefoon ziet er bijna als nieuw uit en werkt goed

Heel snel geleverd, toestel zoals omschreven.

Zeer snelle levering in de avond besteld volgende dag bezorgd. Toestel ziet er uit zoals aangegeven. Kortom geen bijzonderheden.

Snelle levering en goed toestel

duidelijk website en snelle levering van een top telefoon. Echt zo goed als nieuw!

Heel erg blij mee!

Als student heb je niet veel geld om uit te geven maar wil wel het beste hebben. Dit is daarvoor echt top!

Super tevreden

Heb een nieuwe refurbished telefoon besteld. Deze was zeer snel binnen. Na goede controle, zag alles er heel netjes uit Beschermglas was geplaatst, telefoon zat netjes in het hoesje. Telefoon was opgeladen, ik kom gelijk aan de slag op de telefoon

Geweldige telefoon

Bij Mobico een IPhone XR besteld met de beste kwaliteit en dat is te merken er zit nergens een kleine beschadiging op, ook de batterij was prima. Dus ik ben zeer tevreden en zal de naam Mobico zeker een ander aanbevelen.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire