Oneerlijke advertenties, je krijgt geen goede telefoon al denk je dat je dit wel koopt
De manier van adverteren vind ik persoonlijk heel naar. De staat waarin je de telefoon koopt gaat alleen om de buitenkant. Hier ben ik ingetrapt. Ik schrok me een hoedje dat mijn batterijscapaciteit 87% was, terwijl ik een “als nieuwe” iphone 11 pro had gekocht. Mijn vorige iphone die ik 3 jaar had heeft dezelfde batterij capaciteit en gaat heel snel leeg. De site geeft ook aan dat ze telefoons onder de 85% batterij capaciteit niet uitleveren. Dat betekend dat mijn “als nieuwe” telefoon daar bijna onder valt. Ik koop een telefoon en vind de batterij belangrijk. Dan moet je niet bij Mobico zijn, want je kunt zo random een telefoon ontvangen die of 95% of 100% of dus 87% heeft, en bijna af is, zoals die van mij ontvangen. Slechte zaak.
Dit is trouwens de derde telefoon die ik hier koop, dus ben teleurgesteld en ga dit niet meer doen. Een tegemoet koming staat er niet in omdat je moet zoeken op de site naar deze informatie. Naar geadverteerd dus