snel en betrouwbaar

Ik heb vrijdag een I-phone 11 met lichte gebruikssporen besteld. De zaterdag kreeg ik die al geleverd. Ik zie geen gebruikssporen. Ik heb de I-phone direct geïnstalleerd en alles is vlot verlopen. Heel tevreden.

Een top telefoon in nieuwstaat. Geen krasje of gebruikersspoor te bekennen. Heel blij mee en meteen de volgende dag in huis! Super snelle service

snelle levering, veel keus

prima iphone X ontvangen, zeer snelle levering alles volgens afspraak. Ik bestel vaker bij mobico en nog nooit teleurgesteld!

Super ervaring

Super Gsm in top staat Snelle levering

Heel goed.

Iphone 7 gekocht voor mijn zoon. Mooi toestel hij doet het prima tot nu toe. Maar de bijgeleverde hoesje screenprotector vallen tegen! Beter geef je geen hoesje of screenprotector erbij. Het was de goedkoopste van de goedkoopste heel slecht van kwaliteit. Je kan beter niks geven dan zo'n goedkoop hoesje en screenprotector, geeft een betere indruk aan de klant. Voor de rest ben ik tevreden. Tip als je toch een screenprotector er bij doet is het toch beter service als je deze van tevoren plaatst op het toestel.

Duidelijke site en doet wat het belooft!

Voor het eerst een telefoon via Mobico gekocht. Gekozen voor een iphone 11 in nieuwstaat. Snel geleverd en ziet er echt gloednieuw uit. Ben er heel erg blij mee!!!

De Iphone die ik heb gekocht voldoet aan de verwachting. De levertijd was zeer snel.

supper blij mee

Zelf heb ik de iphone 12 pro gekocht met lichte gebruiksschade. De telefoon ziet er gewoon super netjes uit en werkt ook goed. daarnaast hebben ze ook een snelle levering wat ik zelf erg fijn vindt. Alleen heb ik helaas een oplader erbij gekregen die niet goed werkt.

Snelle levering, product uitstekend! Top!

iPhone XS Max besteld: Zeer snelle levering, iPhone in uitstekende staat ondanks uit de categorie ‘lichte gebruikssporen’. Volgende keer koop ik terug bij hen.

Mooie website, proces soepel, snelle levering

Aanbod, prijs, proces en en levering zijn allemaal prima. De bestelde Iphone 11 Pro refurbished is inderdaad in nieuwstaat en alles werkt uitstekend.

Snel en goed

We hebben de telefoon s'avonds besteld en hij werd reeds de volgende ochtend geleverd. Ondanks lichte beschadigingen (je niet echt goed zoeken om die te vinden) kun je zeggen dat de telefoon zo goed als nieuw is!

Super goed

Mooie telefoon voor een mooie prijs. Geen gebruikssporen te zien. Telefoon doet het goed. Levering was al de volgende dag.

iPhone is mooier dan ik had verwacht

Is zijn prijs waard

Top zaak

iPhone 11 besteld Super mooie iPhone. En goeie levering

Komen belofte na, goede service!

Snelle levering en erg mooie telefoon. Er werden ook veel handige accesoires meegeleverd, goede prijs-kwalitietverhouding!

Volkomen aan mijn verwachtingen voldaan

Gisteren mijn 3e refurbished telefoon binnen gekregen. Wederom een telefoon voorzien van oplaadkabeltje en oplader en zoals beloofd zonder gebruikers sporen. Zelfs voorzien van een screenprotector. Nogmaals dank voor de service.

Perfect gegaan, bestelling gedaan, volgende dag binnen, toestel zag er prima uit, en functioneert perfect. Prima prijs/ kwaliteit verhouding. Heb al drie toestellen bij Mobico besteld. Zo tevreden ben ik erover.

Wauw

Refurbished iPhone gekocht in Nieuwstaat maar dan veel goedkoper. iPhone is niet. Van nieuw te onderscheiden en heeft zelfs 100% batterij. Zeker een aanrader.

Oneerlijke advertenties, je krijgt geen goede telefoon al denk je dat je dit wel koopt

De manier van adverteren vind ik persoonlijk heel naar. De staat waarin je de telefoon koopt gaat alleen om de buitenkant. Hier ben ik ingetrapt. Ik schrok me een hoedje dat mijn batterijscapaciteit 87% was, terwijl ik een “als nieuwe” iphone 11 pro had gekocht. Mijn vorige iphone die ik 3 jaar had heeft dezelfde batterij capaciteit en gaat heel snel leeg. De site geeft ook aan dat ze telefoons onder de 85% batterij capaciteit niet uitleveren. Dat betekend dat mijn “als nieuwe” telefoon daar bijna onder valt. Ik koop een telefoon en vind de batterij belangrijk. Dan moet je niet bij Mobico zijn, want je kunt zo random een telefoon ontvangen die of 95% of 100% of dus 87% heeft, en bijna af is, zoals die van mij ontvangen. Slechte zaak. Dit is trouwens de derde telefoon die ik hier koop, dus ben teleurgesteld en ga dit niet meer doen. Een tegemoet koming staat er niet in omdat je moet zoeken op de site naar deze informatie. Naar geadverteerd dus

Hoppa gewoon de andere dag binnen enbellen

Snelle levering en product is zoals omschreven. Enige min punt de beloofde powerbank zat er niet bij.

Superrr!

Had me telefoon de volgende dag binnen. Echt net nieuw, kwam met hoesje en bescherming voor me scherm. Echt niks om op aan te merken!

Zeer snel binnen, en hele goede kwaliteit.

De dag nadat ik mijn telefoon had besteld was hij al binnen. Heel netjes verpakt ook, zodat de telefoon niet beschadigt zou worden. De telefoon zelf is ook in goede staat, ik heb ‘zichtbare gebruiksporen’ gekozen, en er zitten alleen maar een paar kleine krasjes op het scherm. Zeer tevreden dus.

Uitstekend- doen wat wordt beloofd

Goed toestel, snelle levering conform belofte.

tot nu toe top

Snelle levering, werkende toestel, veel geld maar wel kwaliteit

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire