Koop al jaren hier mijn gsm’s altijd tevreden

Super snel en goed

De ene dag bestellen de volgende dag al binnen, keurig verpakt en een super mooie iPhone 12 pro in mijn bezit. Heel blij mee

Erg tevreden

Ik ben er blij mee met me iPhone 8

Snelle service Super telefoon

Na een snelle service een (zo goed als) nieuwe telefoon binnen gekregen en dat zelfs met de kerstdagen! Zeker aan te raden !

Vlotte levering, fijne mobiel! Zeer tevreden

Snel geleverd en alles tiptop in orde!

Snel en netjes

Op dinsdag besteld en woensdagochtend had ik mijn nieuwe telefoon. Netjes zoals beschreven

Betrouwbare webshop

Iphone 12 pro gekocht, beschrijving klopte, ziet er uit als nieuw! Heel blij mee. Enige is dat de batterijcapaciteit maar 93% was, maar het is niet voor niks geen nieuwe telefoon dus vind het niet heel erg.

Zeer tevreden en snel geleverdt

Nu nog mijn gsm uit proberen

Heel goede service

Op het moment dat ik mijn telefoon (iPhone 11) bestelde ben ik voortdurend op de hoogte gehouden, dat stelde mij gerust omdat ik niet zeker wist of ik het kon vertrouwen. Ik heb hem nu binnen en ben er heel blij mee!

Zeer snel geleverd en in orde!

Ondanks de kerstdrukte volgende dag reeds geleverd en telefoon werkt prima!

Snel correct en precies wat ze beloven!

Ik heb een refurbished iPhone X besteld rond 14.00 u. De volgende dag voor 15.00u had ik hem in huis. Top

goede kwaliteit!

snelle levering! ook goede kwaliteit iPhones!

Nette telefoon snel geleverd

Ik heb een refurbished iPhone 11 besteld in de categorie 'lichte gebruikssporen'. De telefoon zag er erg netjes uit, inderdaad nauwelijks te zien dat deze eerder gebruikt is. Ik kreeg de telefoon binnen 2 dagen in huis, netjes verpakt, met oplader en screen protector al aangebracht. Het bijgeleverde transparante hoesje paste helaas niet helemaal.

Een geweldige smartphone voor weinig geld

IK heb een iphone 8 bij jullie besteld en die is nog in een gloednieuwe staat en alles werkt naar behoren. Wij zijn heel blij met onze aankoop en zullen in het vervolg geen nieuwe uit de winkel meer kopen maar een refurbiste .

snelle levering, en gewoon de perfecte kwaliteit

snelle levering, en gewoon de perfecte kwaliteit - tegen een aantrekkelijke prijs meer hoef ik toch niet te zeggen :)

Al de tweede keer perfecte service: dit kan geen toeval zijn.

Iphone gekocht (voor de tweede keer bij Mobico) en alles verliep weer perfect! Snelle levering, de gsm ziet er zeer goed uit en bovenop nog een gratis screenprotector en doorzichtig hoesje! Zeer tevreden klant.

Het is snel bezorgd en goede kwaliteit

Ik heb zo goed als nieuw maar het is niet van nieuw te onderscheiden.

Aanrader

De iPhone 11 gekocht ‘als nieuw’ en hij is ook als nieuw. Zeer tevreden. Uiterlijk ziet hij er top uit en qua prestaties voor de moment alles prima. Hij is toegekomen met de screenprotector er al op geplaatst. De cover die er bij was is van zeer lage kwaliteit maar dat laten we niet aan ons hart komen. De zoon is blij!

Snelle levering!

Tevreden met het geleverde product

Niet van nieuw te onderscheiden

Ik vind het een top telefoon ik heb hem gekocht “als nieuw” en je ziet gewoon niet dat hij gebruikt is. De batterij is nog 91 procent

Snelle levering, alles inbegrepen: telefoon, lader en zelfs een screenprotector + hoesje! Hoesje is alleen wel aan de dunne kant, maar in het begin erg handig voor bescherming :)

snel en goed

gisteren besteld, vandaag ontvangen, ziet er goed uit (lichte gebruikssporen nog niet ontdekt), batterij 100%

Perfect geregeld en snel

Ik kocht een refurbished iPhone 8 met lichte gebruikerssporen maar eenmaal in mijn bezit viel mij op dat deze eruit ziet echt als nieuw, in perfecte staat.

Iphone xs al een dag later in huis. Met hoesje en screenprotector die er al uitstekend op zat. Telefoon ziet er als nieuw uit en totaal geen beschadigingen. Een maximale batterijcapaciteit. Ik koop nergens anders meer een telefoon

Super product goed tevreden over aankoop

Ben goed tevreden over aankoop service top .

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire