2x slechte levering en moeizame communicatie

Afgelopen week net als een half jaar ervoor een iPhone XS besteld. Bij levering bleek de laadkabel onherkenbaar als accessoire =, de lader niet te werken en de iPhone een batterijconditie van 83% te hebben. Hetzelfde overkwam ons een half jaar eerder met een iPhone XR - zo goed als nieuw - toestel. Dat is keurig opgelost, maar duurde wel 2 weken. Niet leuk voor een verjaardaggeschenk. We kochten afgelopen week een exemplaar in nieuw staat zodat we dat gedoe niet opnieuw zouden hebben. Helaas bleek niets minder waar. Helaas geen reactie op mails en telefonisch contact werd verbroken. Balen.

Correct en vlug geleverd

Al meerdere malen voor familie een Iphone besteld omdat toestellen zeer goed in orde zijn. Naservice is ook in orde, heb eens een probleempje gehad met een Iphone en dat was netjes en vlug opgelost.

Snelle levering en mooie telefoon

Zeer tevreden met de service

Super blij

Ik was aan een nieuwe phone toe en hoorde van mijn zoon om een tweede kans phone te kopen en dat heb ik gedaan. Hij moest mij er wel bij helpen om te installeren enz, want ik ben al boven de 65 jaar. En had een DORO smartphone voor senioren en die was na 3 jaar echt bejaard maar ik nog niet, hahaha. Ik kan hem ook goed gebruiken. Er gaat een nieuwe wereld van mogelijkheden voor mij open. Ik ben heel tevreden en blij. Groetjes Ineke

Correct

iPhone11 met Zichtbare gebruikssporen aangekocht - die gebruikssporen zijn wel iets te veel aanwezig op het scherm zelf. Vorige gsm had dit veel minder... Voor de rest werk deze momenteel zoals het moet. Met lader en screenprotector gratis erbij. Levering na 1dag - top !

Na een paar keer mailen over de verzending is het toch goed gekomen en had ik mijn iphone na 4 dagen binnen.

Een nieuwe ervaring

Na jaren lang bij ben geweest nu de overstap naar vodafone maar ik moest een nieuwe telefoon Overal gekeken maar na lang zoeken en een tip van ga naar mobico kijken Zoveel goede en mooie dingen tevinden en de levering super snel en zeer tevreden over het toestel gaan we weer genieten

Mooi telefoon top service. Had van te voren de telefoon willen zien. Ivm gebruik sporen maar de omschrijving klopte helemaal.

Levertijd klopt niet

Levertijd zegt dat het een dag later komt. Ik heb 2 dagen later nog niks gehoord over de levertijd. Mail gestuurd, maar ook nog geen reactie. Zie wel andere reviews waarbij het een dag later al bezorgd is.

Goede prijs/kwaliteit!

Ik heb wel vaker een refurbished Iphone gehad en dit keer besloten om er één bij Mobico te kopen. Erg fijn dat er keuze is uit verschillende modellen en de staat van het toestel. Ook is er een duidelijke omschrijving gegeven. Helemaal fijn was dat mijn Iphone bij levering voorzien was van een screenprotector en er een oplader bij geleverd is. Zeker een aanrader!!

Is je geld meer dan waard!

Ik heb alleen maar goede ervaringen met Mobico. Snelle leveringen en telefoons zo goed als nieuw! Een refurbished mobiel is zeker een topalternatief en bij Mobico het goedkoopst.

Goede service en top telefoon.

Een goede telefoon voor een goede prijs! Goede service en snelle levering.

Tot nu toe zeer positief

Ik heb de afgelopen 3 maanden 2 telefoons besteld. Een iPhone X (als nieuw) en een iPhone 12 mini. Beide telefoons zien eruit als gloednieuw ondanks dat de iPhone 12 mini lichte gebruikssporen had kunnen hebben maar ik zie geen enkel verschil met een nieuwe telefoon.

Snelle levering alleen product conditie interpretatie matig

Snelle levering alleen product conditie interpretatie matig. Heb telefoon iPhone 11 pro 256gb besteld. Snelle levering in nette doos. Status van bestelde toestel met lichte gebruikssporen. Hierop zouden bijna geen krassen op mogen zitten. Echter kan ik dat niet zeggen. Maar aan de rand zit gewoon gebroken/ gebarsten glas. Dit is gewoon duidelijk zichtbaar en had niet tot categorie lichte gebruikssporen mogen worden geclassificeerd.

Super, mooie toestellen voor prima prijzen

Inmiddels al twee iphones gekocht en prima ervaring. Snel geleverd, toestellen zien er nieuw uit (ook bestelt "Als nieuw"). Zou zo weer een kopen als het nodig is.

Top!!

Telefoon ziet er als nieuw uit, geen beschadigingen en snelle levering

Top, als omschreven

Telefoon snel geleverd Beschermglas al aangebracht Uitvoering en beschadigen als omschreven. Zeker voor herhaling vatbaar!

Prima telefoon voor een mooi prijsje!

De telefoon kwam super snel binnen en werd goed verpakt. Alles werkte ook hoe het zou moeten en de batterij was gewoon 100%. Het kleine min puntje: er zaten 2 diepere krassen in het scherm, wat niet zo mogen met de categorie “lichte gebruikssporen”. Verder waren de beschadigingen klein en vielen ze bijna niet op. Verder ben ik erg te vrede over de telefoon en de service van Mobico. Echt een aanrader!!

Gsm in perfecte staat

Ik kreeg mijn gsm in perfecte staat geleverd en na 2 werkdagen had ik hem al thuis! Top service!

Heel blij met mijn aankoop!

Ik heb een Iphone X besteld en deze is zo goed als nieuw je merkt echt geen verschil en het is meer als dubbel zo goedkoop!

Zeer tevreden met mijn Iphone 11 van Mobico

Mobico verpakte mijn nieuwe telefoon keurig. Lichte gebruikerssporen zijn zoals de omschrijving vermeld echt licht. Service door beschermhoes en screenprotector mee te leveren. Hoop veel plezier te hebben van mijn Iphone 11.

Voldoet aan de beschrijving.

Ontvangen in onberispelijke staat! Ben iphone nog aan t testen.

Precies wat ik ervan had gehoopt!!

Voor het eerst een refurbished telefoon gekocht en het overtrof mijn verwachtingen. Het was een snelle levering en de telefoon voldeed precies aan wat ik ervan verwachte. Helemaal top!

Werkt even goed als een nieuwe Iphone

Ik heb een Iphone 8 gekocht met lichte gebruikssporen. Van gebruikssporen is niets te merken en de Iphone 8 werkt als een nieuwe ! Bovendien krijg je er een oplader, screen protector en hoesje bij. Top kwaliteit en service !

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire