zeer goed en vertrouwd

kende het bedrijf niet, maar de aflevering van mijn iphone 8 plus was precies op tijd, goed verzorgt, vakkundig ingepakt, en zonder wat beloofd was gebruik sporen. hij ziet er uit als nieuw dit is beslist aan aanrader, de volgende iphone komt ook zeker bij mobico vandaan

Snelle levering en top product!

Had mijn telefoon binnen 1 dag binnen en het toestel is als nieuw

Gister avond om 21 uur besteld, volgende dag 13 uur in huis.

Mijn telefoon was in de ochtend helaas kapot gegaan. Ik heb de hele dag research gedaan en Mobico kwam toen in de browser. Ik had een snelle service verwacht, maar zo snel? Toen ik mijn hoesje opende van mijn telefoon zat er een screen protector en een doorzichtig hoesje bij. Ik zou dit iedereen aanraden.

Nieuwe telefoon nodig, en top kwaliteit ondanks dat ik licht beschadigd heb gekozen. Fantastisch!!

Werkt goed en weinig/geen schade, super kwaliteit en de betaling was snel geregeld en het product op tijd geleverd

Slecht contact

Ik heb een iphone XR gehaald, helemaal prima. Na een half jaar werd het scherm helemaal zwart en kon ik er niks meer mee dus heb ik hem naar hun toe gestuurd, netjes onder garantie gemaakt alleen bleek dat er wat in de binnen camera zat na dat ik hem terug had. Dus vooral in zonlicht was de kwaliteit minder maar ik had zoiets van nu heb ik net mijn telefoon weer terug en wil hem niet weer kwijt. Nu na een jaar heb ik mijn telefoon laten vallen, weer opgestuurd en uiteraard valt dat niet onder de garantie maar mijn camera wel. Ben mijn telefoon nu al 2,5 week kwijt en ze zeggen dat de camera niet onder de garantie valt omdat het impact schade is. Daar klopt geen reet van want dit probleem met de camera heb ik al een half jaar en dat komt door hun. Het is ook geen barst of iets er zit iets in dus het is zeker geen impact schade. Ze reageren niet op mijn mails over de camera en wacht al een tijd tot ze hem gaan maken en ik zit hier met een iphone 5 die voor geen meter werkt.

Tevreden met de bestelling.

Ben blij tevreden met de bestelling. Telefoon was snel afgeleverd en in goede staat ontvangen.

Snelle service en telefoon als nieuw

Zo vlot en duidenlijk

Ik heb een gsm besteld en 2 dagen later hij toe, geen krassen, geen foutje aan, batterij 89% capaciteit en screenprotector hangt er al aan. Perfect

Te lange wachttijd bij reparatie

Het kan zo maar zijn dat je bij reparatie meer dan 10 dagen je toestel kwijt bent. Dat zou meer de aandacht moeten hebben. Is echt te lang!

Doen wat ze beloven!

Overzichtelijke en duidelijke website waarop je in 1 oog opslag de verschillende keuzes ziet staan. Goede communicatie en snelle levering.

Weer helemaal blij!

Gisteren de nieuwe telefoon voor mijn dochter ontvangen. Wij bestellen voor het gehele gezin bij Mobico en de service en levertijd zijn echt super goed

Tweede phone gekocht . Snel , top kwaliteit .

Doen wat ze beloven

voor 23.59 besteld, volgende dag in huis. Zo gebeurde het ook zaten een paar krasjes op zoals verwacht, want had ‘licht gebruikt’ gekocht nu nog hopen dat hij doet aan alle verwachtingen voldoet

Goede snelle levering g

Snelle en goede levering Mooi toestel

iPhone 8 plus I loved , very nice device fast delivery and the product was as new , I recommend mobico

Gebruikersvriendelijk

Iphone 11 is een fijn toestel, goed formaat en maakt goede foto's.

Geweldig! Mobico houdt zich aan afspraken

Ik heb al de nodige telefoons bij Mobico gekocht, en nooit viel dit tegen. 3 jaar garantie; dat heb je op een nieuwe Iphone niet eens.... Toen ik op een Iphone een probleem had met de oplaadingang, werd dit keurig binnen 20minuten opgelost. Service van de zaak..... Mobico maakt het waar, voorbeeld voor velen denk ik.

Snelle levering goede telefoon

Refurbished telefoon besteld met lichte gebruikssporen. Keurige telefoon zonder krassen. En snel geleverd.

Aanrader

Snel geleverd. Vandaag besteld, volgende dag in huis. Goed verpakt. En het mooiste is, de IPhone 8 lijkt als nieuw. Minpuntje: de gaatjes van de receiver is meer dan 50 procent 'verstopt'. Hopelijk geeft dit geen nadeel bij het gebruik van de IPhone. Het oogt vies. Maar in 1 woord: Aanrader.

omdat ik duurzaamheid belangrijk vind.....

Echt balen dat mijn oude i-phone het niet meer deed! Ik moest snel een andere telefoon hebben: weer een i-phone maar dan een nieuwer type en omdat ik duurzaamheid belangrijk vind, een refurbished apparaat. Hij zou volgens de beschrijving lichte gebruikssporen hebben, maar die heb ik niet kunnen ontdekken: de telefoon ziet er strak uit en met gratis screenprotector en hoesje meteen compleet. Super snelle levering . Kortom ik ben zeer tevreden en zou Mobico bij ieder aanraden!

Binnen 24 uur mijn bestelling afgeleverd; iPhone8 besteld met gebruikssporen en kreeg een toestel zgan. Configureren met oude toestel heel makkelijk!

Levering zoals beloofd

Mijn eerste aankoop van een refurbist iPhone. Ik was huiverig of het kwalificatie label ook daadwerkelijk zo zou zijn. Maar bij het openen van de verpakking zag ik al dat mijn nieuwe aanwinst met zorg was verpakt. Na het uitpakken zag ik ook dat de telefoon een paar hele kleine plekjes had aan de zijkant waar een hoesje komt te zitten. Dus geen kenmerken van beschadiging of gebruik. Toen ik de accu capaciteit controleerde stond die op 100%. Ik ben om, daadwerkelijk alles zoals beloofd, en een prima telefoon.

Prima afhandeling

Ben zeer tevreden.Zeer snelle levering.Kortom,prima iphone voor een goede prijs.Zeker een aanrader.

Super koop

Ik heb hier 1,5 jaar geleden een Iphone 8 Plus "licht gebruikt" gekocht. Die was "als nieuw". Nu wilde ik een "nieuwe" SX cadeau weggeven en heb toch maar hier een "licht gebruikte" gekocht, die er gelukkig ook helemaal als nieuw uit ziet. Dus voor mij een SUPER KOOP. Succes met uw aankoop. Madeleine.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire