Lijkt gewoon echt een nieuwe iphone!

Na 3 jaar opnieuw een iphone besteld bij mobico. Deze keer ging ik voor een iphone xs, als nieuw. De iphone lijkt ook als nieuw! Snelle levering, mooie iphone en gratis screenprotector en hoesje, wat kan je nog meer wensen?! Zeer tevreden!

Mijn ervaring is heel goed met Mobico

Ik heb 3 dagen geleden een refurbished iPhone 11 gekocht, de iPhone was als beschreven zo goed als nieuw. De bestelling kwam ook snel binnen; 1 dag duurde de levering

Ik heb de iPhone 8 Plus gekocht als nieuw en hij doet het goed en bevalt mij heel erg.

Goede prijzen en goede kwaliteit!

Jammere ervaring

Ik heb een Iphone 8 besteld - rode kleur 256GB. "Als nieuw" heb ik gekozen. Na een week ontvangen wat niet heel erg was. Maar de batterijconditie is maar 80%. Nog in slechtere toestand als mijn oud iphone die ik nét wil vervangen en altijd uitvalt. Echt jammer dat het niet werd nagezien. Aileen

Geen betrouwbare levering

Na bestelling stilte. Geen levering volgens aangegeven levering op de site en geen communicatie. Telefonisch niet bereikbaar. Zeer teleurstellend.

Goede prijs, prima kwaliteit, snelle en complete levering.

Goede ervaringen mee

Snelle levering en het product komt met de screensaver er al op. Verder ziet de iPhone er altijd perfect uit. Ik heb inmiddels al drie keer een telefoon gekocht bij dit bedrijf.

okay customer service but very very slow..

Their customer service is helpful but they take forever to reply to emails and I couldn't reach them on the phone because when I call from Belgium the operator says the number doesn't exist

zeer tevreden over het product en levertijd

zeer tevreden over het product en levertijd.

Manjefiek

Uitstekende ervaring, ik kocht mijn iphone xs met de staat “ lichte gebruikerssporen” ondanks dat zaten er GEEN gebruikerssporen op! Ik heb mijn vrienden ook geadviseerd hier te kopen. Voor mijn volgende aankoop kom ik hier zeker terug.

Heel fijn

Snelle service en mooi toestel

A perfect product, matched only by the excellent service.

Very fast and efficient service. Easy to use web-site. Order process fast and trouble free. Most importantly, the product exactly matched its description, an iPhone 8 Plus in "New state", at an excellent price.

Goede Service Snelle levering

Super snelle service en zeer professioneel!!

Binnen 1 dag had ik mijn toestel ontvangen. Zeer professionele begeleiding en advies wb de keuzemogelijkheden. Zeer vriendelijk en bekwame medewerkers. Ik zal Mobico in mijn netwerk bij iedereen aanraden!

Slechte kwaliteit

De eerste telefoon had een slechte batterij. Bij de tweede ging de batterij na een maand opzwellen zodat de telefoon helemaal opgedrukt werd....

Snelle levering, goede kwaliteit, topaankoop

Vrijdag online een refurbished Iphone Xs besteld, en zaterdag al in huis. Super snelle levering. Categorie was 'met zichtbare gebruikerssporen', maar ik heb geen krasjes oid, gezien. Prima toestel, 2 jaar garantie, met gratis screenprotector erbij. Toch nog een flink bedrag voor een refurbised telefoon, maar in vergelijking met andere aanbieders was Mobico de goedkopere. Was ook wel fijn is, is dat Mobico ook een fysieke winkel (in Amersfoort) heeft. Voor het geval dat...

Telefoon werd de volgende dag al geleverd met de benodigde accessoires

Geweldige kwaliteit voor een prachtige prijs

Al jaren lang ben ik trotse klant van Mobico. Mobiele telefoons zijn nu eenmaal dingen die je echt nodig hebt, maar die behoorlijk wat geld kosten. Nu maken jullie, Mobico het waar om betaalbare mobiele telefonie te leveren voor een mooie prijs en met een hele snelle levering. Ik raad het iedereen aan om bij Mobico te bestellen.

Prima bedrijf

Meerdere keren besteld bij Mobico en altijd snelle levering of informatie over levering. Geen nare ervaringen, prima bedrijf.

Geen problemen ervaren.

Snelle levering en het product voldeed aan verwachtingen. Lange termijn nog niet ervaren, maar zeer tevreden met mijn aankoop.

Je krijg geleverd wat je verwacht, snel en duidelijk, voor herhaling vatbaar dus.

Heel goede ervaring. Duidelijke website, makkelijk te bestellen, goede prijs en telefoon doet perfect wat ik ervan verwacht had. Vrienden van mij hebben ondertussen ook besteld bij jullie.

Snelle service en precies zoals afgesproken

IPhone op donderdagavond kapot, nieuwe besteld en vrijdag geleverd. Top gedaan!

Niets op aan te merken

Een super aankoop. Zoals beschreven zou mijn aankoop lichte gebruikssporen bevatten, al vallen deze bijna niet op. Enkele lichtje krasjes aan de zijkant maar met een leuk hoesje is dat probleem al snel opgelost. Ook is de batterij bijna perfect in orde. Je krijgt dus duidelijk een mooie gsm voor een mooie prijs met absurd snelle bezorging.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire