iPhone als nieuw. Volgende dag in huis. Hoesje en oplader gratis erbij geleverd. Top!

Veel telefoon voor weinig geld

Dit is al de derde keer dat ik een telefoon bestel bij Mobico. De telefoons met lichte gebruikssporen lijken net nieuw en toen ik eentje met zichtbare gebruikssporen bestelde, moest ik goed zoeken om deze te zien. Toen er met een telefoon een probleem was met de screenprotector, kregen wij gelijk een nieuwe screenprotector toegestuurd. Al met al zijn wij heel blij met Mobico waar je voor de laagste prijs toch heel veel telefoon krijgt.

Goeie aankoop

4de gsm die ik koop via Mobico ze waren altijd perfect in orde

Duidelijke website, snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding.

Bestelde product ziet er uit als nieuw.

Keurig en netjes de volgend dag bezorgd door post.blauw

De iPhone XS keurig verpakt de volgende dag al thuis afgeleverd door post. Nl

Duidelijk, overzichtelijk website, snel geleverd en product is zoals beschreven!

Duidelijke en overzichtelijke website, snelle levering en product is zoals Omschreven!

Al reeds twee iPhones bij Mobico gekocht en beide zo goed als nieuw. Mobico doet wat ze beloven op de site. Je kan 100% zeker zijn van je aankoop. Ik raad maar enkel deze site aan aan andere personen.

Erg tevreden

Ik heb de iPhone 13 Pro als nieuwstaat aangeschaft en ontving de telefoon de volgende dag al erg snel. Hier was ik super blij mee! De telefoon werkt tot nu toe super en heb er nog geen problemen mee gehad. Daarnaast kreeg ik de telefoon meegeleverd met een hoesje en een screen protector dit vond ik heel fijn! Dus samenvattend, een hele goede service!

Een goede aankoop was dit

Ik haal altijd mijn telefoon hier nog nooit spot gehad

Snelle service, mooie iPhone.

iPhone X gekocht voor mijn zoon. De site is overzichtelijk en duidelijk. De iPhone gekocht met zichtbare gebruikerssporen. Deze ziet er echter uit als nieuw! 100% batterij capaciteit. Super!

Snelle service! Telefoon was niet te onderscheiden met een gloednieuwe iPhone 13 pro. In zeer goede staat!!

Super snelle bezorging en goede kwaliteit.

Meteen de volgende dag de telefoon in huis in goede staat. Fantastisch!

Snelle levering en toestel geleverd met beschermhoesje en beschermglas TOP!

Betaalbaar, snelle levering en alles inclusief!

Snelle levering en mooie telefoon

Goed werkende telefoon tegen een mooie prijs.

Mobiel is als nieuw

Ik heb gekozen voor een zo goed als nieuwe mobiel. De iPhone die ik besteld had zag er gewoon nieuw uit. Er zitten geen gebruikerssporen op. Dit is al de 2e keer dat ik via Mobico mijn iPhone bestel. Snelle levering! Volgende keer bestel ik weer bij Mobico.

Alles geleverd zoals vermeld op de site.

iPhone lichte gebruikssporen besteld en deze is zo goed als nieuw. Geleverd met hoesje en beschermglas reeds gemonteerd. Goede service!

Vlotte levering!

Ik kreeg mijn iPhone de volgende dag al geleverd, goed beschermd en met de nodige zorg. Het product was ook zoals beschreven, met nauwelijks tot geen krassen.

Helemaal perfect!

Ik zat te twijfelen of ik refurbished moest vertrouwen maar door de niet tevreden geld terug garantie heb ik het toch maar geprobeerd. Het bevalt me ten zeerste en ik kan het iedereen aanraden om hier een telefoon te halen! Ik had gekozen voor de licht beschadigde optie en hij ziet er zo goed als nieuw uit! Kwam ook nog is met een gratis screen protector en hoesje!

Topservice voor een topproduct

Iphone besteld voor de verjaardag van mijn mama. Dit is ondertussen al de vijfde die ik hier bestel. Altijd netjes geleverd en nog geen problemen gehad met de toestellen. EN je betaalt nog eens de beste prijs.

iPhone 12 128GB super mooi

iPhone is zoals omschreven op de website ook zo geleverd. Ik had de status “zo goed als nieuw” besteld. iPhone was ook echt zo goed als nieuw. Ik zag geen krasjes ook niet in het zonlicht. Netjes in een doosje geleverd met plastic beschermlaag en hoesje eromheen. Alles zag er brandschoon en nieuw uit.

Gsm is in uitstekende staat niets om op te merken .

Snelle levering en goede service en netjes verpakt.

Namaak batterij in de telefoon en waardeloze namaak oplader die amper laad

Voor mij geen tweede keer.

Super goede klantenservice en telefoon in perfect staat!!

Mijn ervaring met mobico is erg fijn. Toen er iets mis was met mijn telefoon is het meteen geregeld en kon ik hem meteen terug sturen. Super service!!

Na retour een stuk beter

Toen mijn eerste bestelling aankwam was ik niet tevreden met de (niet-originele) batterij en het scherm dat duidelijk ook niet-origineel was. Na contact met de klantenservice kon ik mijn telefoon kosteloos retourneren en nu heb een ander model waar ik wel tevreden over ben. Iets meer werk dan gehoopt maar uiteindelijk goed.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire