Topbedrijf

Beste beste iphones en kwaliteit is er zeker

Mooie iPhone 12 deal

Mijn dochter wou al lang een iPhone maar die toestellen zijn heel duur. Zelf stond ik heel weigerachtig tov refurbished toestellen dus was haar al richting een nieuw android toestel aan het sturen. De informatie op de site van Mobico was heel duidelijk, prijzen zijn goed en levering was heel correct. De gebruikschade was veel minder dan wat ik had verwacht volgens mijn keuze. Toestel werd geleverd met screen protector die reeds was aangebracht, en een hoesje. Ook de 14 dagen retour optie en 2 jaar garantie gaven me wat zekerheid mocht er toch iets mis zijn. Mijn dochter is super happy met haar iPhone die er quasi als nieuw uitziet!

Vlot en correct !

Bestelling en levering liep heel vlot. Alles was zoals beloofd, en in de beloofde staat ! ongetwijfeld een aanrader !

Goede telefoon, blij mee

Blij met de telefoon, ziet er goed uit en werkt top.

Niet verwacht

Donderdag de iPhone 11 besteld. Eerlijk, ik vond het best wel eng, maar nadat ik allemaal positieve recensies had gelezen, de sprong gewaagd. Vrijdag was de iPhone al binnen. Ik had lichte beschadigingen, maar kan ze niet vinden. Batterij conditie is 100%. Tot nu toen ben ik helemaal blij! Ik heb het ook aanbevolen aan een vriendin, en zij krijgt m vandaag binnen, gister besteld. Telefoon doet wat ik er van verwacht had.

Snelle levering, product volgens verwachting

Bestelproces was eenvoudig, product voldeed aan de verwachtingen. Het was een product met gebruikssporen, maar die waren nog minder dan minimaal. Al met al zeer tevreden.

Top Service!!

Mobico heeft me aangenaam verrast met hun snelle leveringsservice. Ik bestelde de iPhone 13 Pro Max en had hem de volgende ochtend al in huis, zelfs na 21.00 uur besteld! De klantenservice was uitstekend en ik ben dolblij met mijn aankoop. De iPhone 13 Pro Max zelf is ongeëvenaard qua design, prestaties en camera. Mobico is absoluut een betrouwbare verkoper die ik ten zeerste kan aanbevelen!

Niet wat ik er van verwacht had door alle reviews en meningen van vrienden

Zal Miss nu niets winnen maar wil wel dat het in orde is, is voor mij nog steeds een hele grote aankoop!

Snelle bestelling!

Ik vind het een geweldige telefoon tot nu toe Alleen waarom geen 5 sterren ⭐️ ik had wel verwacht dat er een lcd scherm van Iphone op zat maar blijkbaar is dat niet zo …

Top toestel

Mijn zoon heeft bij jullie ook een i-phone gekocht . En ik was ook overtuigd om mij ook ene te bestellen.

Zoals beschrijven geleverd en snel, netjes verpakt geleverd!

Prima IPhone 13 Pro Max, goede prijs, binnen 24 geleverd.

Na een uitgebreide zoektocht op internet uitgekomen bij Mobico. Prettige site, goede prijzen. Toestel binnen 24 uur geleverd, conform verwachting.

Erg tevreden!

Ik ben erg tevreden met mijn iPhone 11 Pro Max die ik heb gekocht. Nog nooit eerder bij Mobico een refurbished telefoon gekocht, dus ik was eerst een beetje aan het twijfelen maar ben erg blij dat ik gewoon maar heb besteld. Alles is naar wens, mooie telefoon, is het zeker waard voor deze prijs! Ik beveel Mobico erg aan.

Heel tevreden, levering en iPhone top!

Een iPhone X gekocht voor mijn dochter. De volgende dag al geleverd. De iPhone ziet er uitstekend uit en werkt perfect. Heel tevreden. Top!

Ik heb al 3 telefoons gekocht bij mobico, altijd geweldige service en lang mee gedaan! erg tevreden

Ik heb een iphone 7, xr en vandaag een 12 bij mobico gekocht. De eerste keer was er iets mis met de telefoon, heb hem terug gestuurd en geweldige service gekregen. Toen ik een nieuwe kreeg opgestuurd, was er niks mis meer mee. Erg tevreden, ik bestel iedere keer met zichtbare gebruikssporen. Maar nog nooit behalve een heel klein krasje, echt gebruikssporen gezien. Het is veel goedkoper dan een nieuwe telefoon en merk niet eens dat het een al gebruikte telefoon is. Het enige is dat de batterijcapaciteit 89% is, maar dat is ook niet verassend aangezien het refursibed is. Maar nooit iets van gemerkt de batterij is vele jaren meegegaan. Als je op zoek bent naar een betrouwbare refursibed telefoon site bent, is mobico zeker een aanrader.

Supersnel

Om 21.20 uur een telefoon besteld, de volgende ochtend al thuis! Een gratis screenprotector en hoesje erbij, zelfs al geplakt en al, superservice!

Fijn bedrijf

Ik heb laatst een Iphone 12 gekocht bij Mobico. Ik ben zeer tevreden over de communicatie van Mobico, maar ook over de staat van de telefoon. Mobico is zeker aan te raden.

Na strubbelingen goed

Mooie telefoon

Zeer mooie telefoon ziet er uit als nieuw. En de volgende dag al geleverd.

Goede kwaliteit

Geen probleem

Goede en snelle levering. Goede communicatie. Goede prijzen . Kortom ik ben meer dan tevreden!

Geweldig!

Voldoet aan de verwachting

Snelle levering, keurige toestellen. Al de 4e keer hier besteld, ook voor familie en vrienden.

Product werkt naar behoren komt met lader glasplaatje

Tevreden

Prima toestel

Prima zoals het hoort

Zondagavond telefoon betseld. Dinsdag in huis. Is zoals omschreven als nieuw.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire