Goed, snelle levering.

Snel geleverd, zoals het hoort. Alleen rare melding die niet weg gaat over batterij die misschien niet origineel is, maar volgens mij doet de batterij het behoorlijk.

goede telefoon voor een goede prijs

Snel bezorgd en makkelijk in gebruik

Enorm happy met mijn nieuwe/oude iPhone!

Echt weer super blij met de snelle en goede service van Mobico, ik adviseer jullie aan iedereen aan! Ga zo door!

erbarmelijk

iPhone besteld en betaald, dag erna geleverd, lijkt perfect! Maar deze start niet op, ik vraag mij af of deze wel getest zijn? Moet hem retour zenden, maar de kosten zelf betalen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alles werkt goed

Binnen no-time een perfecte nieuw gebruikte telefoon!

Binnen no-time een perfecte nieuw gebruikte telefoon! Supersnelle levering van mijn nieuwe refurbished iPhone13 "met lichte gebruiksporen". De telefoon ziet er netjes uit en heeft inderdaad niet meer dan lichte gebruiksporen zoals beloofd. Telefoon werkt perfect en is super mooi. Heel blij mee!

slecht

afgelopen week heb ik een refurbished iPhone 11 gekocht, deze werd keurig op tijd bezorgd. Ook was ik erg tevreden met hoe de telefoon eruit zag. Toen ik mijn gegevens wilde overzetten kon ik de nieuwste update niet installeren. Dit valt mij erg tegen!!!

Hallo iedereen, wij hebben steeds weer een super ervaring met Mobico iPhones. Echt een aanrader en betaalbaar.

Precies zoals verwacht, helemaal top!

Toen ik mijn telefoon bestelde bij Mobico had ik er bewust voor gekozen om voor de beste staat te gaan. De telefoon zou dan geen gebruikssporen bevatten en niet van nieuw te onderscheiden zijn. Dit was ook zeker het geval! Er was geen krasje op mijn nieuwe iPhone te vinden en hij werkt echt perfect! Zeker een aanrader. Hij was ook nog eens de volgende dag al bezorgd.

Snelle en correcte levering

Voor 2e keer I phone via Mobico besteld. Duidelijke site en je krijgt wat je koopt. Geleverd als bevestigd.

Goede kwaliteit als altijd

Mobico is de perfecte firma om één toestel achter te lopen in het eco systeem van Apple. Faire prijs voor een top toestel. Bij licht beschadigd moet je echt zoeken naar de schade.

Goed, alles goed en snel geleverd!

De telefoon was helemaal goed niks aan op of aan te merken.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Fijne site meeste dingen staan er duidelijk op, wel jammer dat er wordt gezegd dat hij 100% technisch werkt terwijl mijn telefoon werd geleverd met een batterij conditie van 88%. Maar voor de rest nauwelijks te zien aan de buitenkant dat hij niet nieuw is.

Niet de goedkoopste maar telefoon wel in topconditie! Accessoires kunnen veel beter.

Mijn iPhone 7 was dringend aan vervanging toe en mijn voorkeur ging naar een refurbished iPhone 12 Pro omwille van de camera en redelijk recent model. Na meerdere refurbished phones leveranciers bekeken te hebben en hun klantentevredenheidsscore gecheckt te hebben, kwam Mobico er als beste uit. Heb dan het toestel besteld en geleverd gekregen na 2 dagen en niet de dag nadien zoals beloofd op de website. Dit is niet de schuld van Mobico maar van PostNL, wel begrijpelijk gezien de drukke eindejaar periode. Toestel degelijk verpakt in doosje in bubbelenveloppe. Toestel effectief in nieuwstaat en prima werkend. Wel jammer van de accessoires, een Chinese lader van 5 Watt en een USB-A naar Lightning kabel, daar waar ik toch een USB-C naar Lightning kabel verwachtte bij dit model. De categorie "Nieuwstaat" zou dit eveneens verantwoorden. Tenslotte het "gratis" doorzichtige hoesje: dat is waardeloos en sluit niet voldoende aan op de randen van de telefoon. Accessoires komen erg goedkoop over. De gratis screenprotector was dan weer wel voorgemonteerd op het scherm.

Snelle levering en goede kwaliteit

Ik heb onlangs een Iphone 12 gekocht via Mobico. Deze werd netjes de volgende dag geleverd met een hoesje, screenprotector, oplader en pinnetje om de simkaart te verwisselen. Ik gebruik hem nu een paar dagen en de batterij doet het naar behoren. Deze kwam aan met 85%, maar dat staat ook op de website genoteerd als minimum.

Fantatisch

Snel geleverd en super service

De telefoon ziet eruit zoals beschreven.

De telefoon werkt goed. Er word een gratis schermbeschermglas en hoesje bij geleverd. Ik heb er voor de zekerheid een steviger hoesje met valbescherming bij besteld. Het beschermingsglas zit er al op. Erg prettig, omdat ik dat niet zelf erop hoef te plakken. Erg fijn is ook dat ik via Klarna kan betalen en dat Mobico een Thuiswinkel waarborg heeft.

goed, snel en volgens omschrijving

Bestelde product in mooie en goede stevige verpakking ontvangen, product volgens omschrijving. snel en volgens afspraak geleverd

Supersnel geleverd!

De lichte gebruikssporen zijn niet te zien! Vlotte afhandeling en razendsnel bezorgd. Ben er blij mee!

Snelle, correcte service!

Op 3 dagen tijd had ik mijn refurbished IPhone in de bus. De gebruiksvoorwerpen waren heel miniem. Allemaal zeer correct verlopen! Goede prijs, snelle service!

heel goed

goede ervaring, snelle verzending. ik had volgende dag al binnen.

Super snelle levering

Het klopt echt vandaag besteld morgen in huis. Zelfs rond de feestdagen

Super snelle levering! Ik koos voor de “lichte gebruikssporen” en heb geen een beschadiging op mijn scherm en achterkant van mijn telefoon op een paar lichte krasjes na op de randen maar die zijn nauwelijks te zien. Ben er super blij mee.

Vanmiddag me iPhone XS binnengekregen en inderdaad in nieuwstaat, blinkend schoon, helemaal blij.

Super mooi toestel iphone 12 pro max

Vrijdag besteld en hij ging meteen op de post, in nieuwstaat had ik gekozen, nou dat is die ook. Fantastisch mooi apparaat netjes een oplader en bescherm hoesje en schermbeschermer erbij. Super geregeld. Heel blij mee!!

Databankweg 26

3821 AL Amersfoort

Over Mobico

Mobico bestaat uit een jong team die de passie – of moeten we zeggen obsessie – voor telefoons en tablets met elkaar delen. Wij zijn de enigen niet, maar onze passie gaat verder dan het uitdiepen van alle gebruiksmogelijkheden. Door onze achtergrond, kennis, analytische aanleg en intuïtie zijn wij ook meer dan goed geworden in het doorgronden van de onderliggende technieken. Wij zijn specialisten geworden op een zelfde manier waarop een arts specialist is geworden. En net als een medisch specialist niets liever doet dan genezen, doen wij niets liever dan telefoons reviseren.